Mετά την έκταση που πήρε το θέμα της «χρυσής» βασιλόπιτας αξίας 12.000 ευρώ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, επανέλαβε ότι το κόστος των 12.000 ευρώ θα το πληρώνε ο ίδιος. Τελικά, η πρωτοχρονιάτικη πίτα κόπηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και μπορεί να μην έγινε γνωστό ποιος κέρδισε το φλουρί της πολυσυζητημένης βασιλόπιτας, η αξία της βασιλόπιτας, όμως, έγινε θέμα συζήτησης και αντιπαράθεσης. Ποια θα ήταν, όμως, η συνταγή μίας βασιλόπιτας αξίας 12.000 ευρώ; Το OPEN TV, στο ρεπορτάζ του, την έφτιαξε και σάς την παρουσιάζει. Ακολουθεί η συνταγή:
1 τόνος αλεύρι
3.000 αυγά
500 κιλά ζάχαρη
200 κιλά βούτυρο
100 λίτρα γάλα
10 κιλά μαγιά
1 κιλό αρωματικά