Απάντηση του Δήμου Θηβαίων στο δημοσίευμα του permissos.gr,περί επικίνδυνων φυτών που θέλουν κλάδεμα

Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά το ειδησεογραφικό site Permissos.gr και τον αναγνώστη της συγκεκριμένης ιστοσελίδας για την αναφορά τους στις πικροδάφνες στο πεζοδρόμιο επί της οδού Αμφίωνος 45. 

Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, λαμβάνοντας υπόψη τις επισημάνσεις, προχώρησε άμεσα στη διευθέτηση του ζητήματος, κλαδεύοντας τις πικροδάφνες, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση των πεζών και να βελτιωθεί η ορατότητα στο συγκεκριμένο σημείο, όπου -σύμφωνα με την αναφορά, η οποία ομολογουμένως εμπεριείχε αρκετή δόση υπερβολής- είχε καταστεί απροσπέλαστο.

Θα παρακαλούσαμε θερμά τους δημότες, αντί να κοινοποιούν τα αιτήματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, είτε αποστέλλοντας mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimosthivas@thiva.gr είτε τηλεφωνικά, στο τηλέφωνο 22623-50661 και 22620-24464.

Το προσωπικό της Υπηρεσίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα στα αυξημένα προβλήματα που εντοπίζονται σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Δείτε την χθεσινή ανάρτησή μας

ΘΗΒΑ: Επικίνδυνες πικροδάφνες θέλουν κλάδεμα – Κλείνουν το πεζοδρόμιο για τους πεζούς

Σχετικά