Το “Παραδοσιακό”:Η Νέα Ταβέρνα στο κέντρο της Θήβας

Το “Παραδοσιακό”:Η Νέα Ταβέρνα στο κέντρο της Θήβας- Απολαύστε λαχταριστά και αυθεντικά παραδοσιακά φαγητά

Το Παραδοσιακό

Εστιατόριο – Ταβέρνα  Θήβα-Λεύκτρα

Στην Θήβα και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία της Θήβας μπορείτε να βρείτε την παραδοσιακή ταβέρνα μας “Το Παραδοσιακό” όπου μπορείτε να απολαύσετε λαχταριστά και αυθεντικά παραδοσιακά φαγητά άριστης ποιότητας και σε φιλικές τιμές όλο το χρόνο.

Η ταβέρνα μας αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που με πολύ όρεξη και μεράκι εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει σε κάθε επισκέπτη της μοναδικά και λαχταριστά ψητά σούβλας και σχάρας, καθώς και μια πληθώρα άλλων επιλογών που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Μόλις 30 λεπτά από την Θήβα και μιάμιση ώρα από την Αθήνα, στο πανέμορφο και γραφικό χωριό Λεύκτρα Βοιωτίας, θα βρείτε και την δεύτερη ταβέρνα που διαθέτουμε “Το Μυκονιάτικο”.

Στο μενού του εστιατορίου μας θα βρείτε όλη την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα καθώς και μεγάλη ποικιλία νοστιμότατων κρεατικών του τόπου μας αλλά και μοναδικά κρασιά, μπύρες και αναψυκτικά που μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά το γεύμα σας.

Η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε για τα πιάτα μας, η πείρα και τα μυστικά της κουζίνας μας, η καθαριότητα, το ξεχωριστό περιβάλλον, οι προσεγμένες τιμές μας καθώς και το φιλικό και ευγενικό προσωπικό μας θα κάνουν σίγουρα την ταβέρνα μας το στέκι σας

Σκοπός μας, είναι όλοι εσείς οι πελάτες – φίλοι μας να απολαμβάνετε στο έπακρο τη φιλοξενία μας, μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων που θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην ταβέρνα μας με την οικογένεια και την παρέα σας και σας υποσχόμαστε ότι θα σας μαγέψουμε με τα φαγητά μας και θα σας προσφέρουμε όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας.

Η αγάπη για τις παραδοσιακές και ποιοτικές γεύσεις αλλά και το πάθος για τη δημιουργία μοναδικών γεύσεων είναι η κινητήρια δύναμη που κάνει την ταβέρνα μας “Το Παραδοσιακό” να ξεχωρίζει σε όλη την Θήβα.

Καθημερινά επιλέγουμε για εσάς φρεσκότατες πρώτες ύλες, φροντίζουμε να μαγειρευτούν με τρόπο υγιεινό προσέχοντας την διατροφή και την υγεία του επισκέπτη μας. Έτσι, φέρνουμε στο τραπέζι σας εκλεκτές γεύσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, φτιαγμένες με σπιτικές παραδοσιακές συνταγές.

Οι λάτρεις του κρέατος, μπορείτε να δοκιμάσετε ζουμερά, λαχταριστά ψητά στην σούβλα ή στην σχάρα, από κρέατα τις περιοχής μας και μπορείτε να τα συνοδεύσετε με λίγο κρασί, μπύρα, τσίπουρο ή ούζο.

Επιλέγοντας ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία των πιάτων, θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε μυστικά μονοπάτια της γεύσης, αφού όλα τα πιάτα μας είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά και προσπαθούμε να συνδυάσουμε την τέχνη της μαγειρικής, με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση με την καθαριότητα.

Επαμεινώνδας Κεντρική πλατεία, Θήβα

Τηλέφωνα για κρατήσεις και παραγγελίες: 2262091253
 Κινητό: 6948100760

Περισσότερα στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά