Σκότωσε τον εραστή της και τον μαγείρεψε με ρύζι!

maroko rizi

Το μυαλό της θόλωσε όταν της είπε ότι χωρίζουν. Και ακόμα περισσότερο όταν της είπε ότι θα παντρευτεί μια άλλη. Η γυναίκα, δεν τον σκότωσε απλά, αλλά τον μαγείρεψε κιόλας φτιάχνοντας ένα παραδοσιακό πιάτο με ρύζι που φτιάχνουν στο Μαρόκο. Η Μαροκινή, που ζούσε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον κατέσφαξε και αφού τον μαγείρεψε σέρβιρε το φαγητό σε εργάτες. Την ανακάλυψαν όταν ο αδερφός του δήλωσε την εξαφάνισή του και μάλιστα στο μπλέντερ της κουζίνας της βρέθηκε ένα δόντι του θύματος.

Η γυναίκα συνελήφθη μετά τις εξετάσεις DNA που έγιναν και αποδείχθηκε ότι το δόντι ανήκε στον πρώην φίλο της με τον οποίο ήταν μαζί 7 χρόνια. Όταν ο αδερφός της πήγε από το σπίτι της γυναίκας, ψάχνοντας τον συγγενή του εκείνη του είπε ότι δεν ξέρει που είναι.

Η γυναίκα μετά την σύλληψή της αρχικά αρνήθηκε τον φόνο αλλά στην συνέχεια το παραδέχθηκε λέγοντας ότι ήταν μια στιγμή παράνοιας. Και στην συνέχεια είπε ότι ήθελε να εκδικηθεί γιατί την χώρισε. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, η γυναίκα τον τεμάχισε και τον έριξε στο μπλέντερ.

Σχετικά