Με «καρφί» η πρόβλεψη Καλλιάνου για τον καιρό: «Δεν είδατε άσπρη μέρα με Τσίπρα αλλά έρχονται χιόνια

xioni_athina

Με έναν ξεχωριστό τρόπο προχώρησε στην πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες ο γνωστός μετεωρολόγος και γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος.

Με ανάρτηση στο Facebook, «πάντρεψε» την επιστήμη με την πολιτική και έστειλε το δικό του μήνυμα στους κατοίκους της Μακεδονίας και Θράκης.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε μπορεί με τις πολιτικές του Αλέξη Τσίπρα να μην έχουν δει «άσπρη ημέρα» καθώς «ξεπουλάει την ελληνική Μακεδονία», ωστόσο, όπως ανέφερε ο καιρός θα τους κάνει το χατίρι και από την Πέμπτη θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:

«Φίλοι Μακεδόνες και Θρακιώτες έρχονται ΧΙΟΝΙΑ, Δεν θέλω να μπλέκω την Μετεωρολογία με την πολιτική, αλλά αυτή τη φορά θα το κάνω λόγω ιδιαζούσης περίπτωσης.Με τις πολιτικές «καρέκλας» του κ. Τσίπρα, «άσπρη μέρα” δεν είδατε διότι κάποιοι επέλεξαν να δώσουν Μακεδονική Εθνότητα και Γλώσσα στους Σκοπιανούς και έτσι ξεπούλησαν φθηνά και χωρίς τύψεις τη Μακεδονία μας που είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Κυριολεκτικά, ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ, θα δείτε όμως την Πέμπτη! Θα χιονίσει στα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ ειδικά στη Θράκη θα χιονίσει κατά τόπους ακόμη και στα πεδινά ή και παραθαλάσσια τμήματα.Στην κεντρική Μακεδονία ίσως έχουμε και εκπλήξεις και τα χιόνια κατέβουν ακόμη χαμηλότερα από τα ημιορεινά. Για παράδειγμα στους Ν. Κιλκίς, Ν. Πέλλας αλλά και στα βορειότερα τμήματα του Ν. Θεσσαλονίκης. Δεν θα είναι παντού πυκνά τα χιόνια, κατά τόπους όμως θα το απολαύσετε πραγματικά. Για αυτό και ήδη έχω ενημερώσει -για παράδειγμα- τον Δημάρχο Αλεξανδρούπολης. Προετοιμαστείτε και ΔΙΑΔΩΣΤΕ σας παρακαλώ!».

Σχετικά