ΣΤΗΝ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ BAYER ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ypa1

Σε νέους ιδιοκτήτες πέρασε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου, το μεγάλο εργοστάσιο φυτοπροστατευτικών της εταιρείας «Γερολυμάτος» στο Ύπατο Βοιωτίας, όπου και στεγάζεται σήμερα η εταιρεία Orange Chem Logistics.

Η εν λόγω βιομηχανική υποδομή έκτασης άνω των 50 στρεμμάτων στέγαζε παλιότερα την Bayer Ελλάς. Μετέπειτα και πιο συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2007 πέρασε στα χέρια της εταιρείας Alapis του ομίλου Λαυρεντιάδη και από εκεί στην εταιρεία «Γερολυμάτος», θυγατρική του ιδίου ομίλου.

Πλέον, λένε σχετικές πληροφορίες, τις εγκαταστάσεις αυτές που περιλαμβάνουν χώρους παραγωγής και συσκευασίας, χημείο και αποθήκες εξαγόρασε η εταιρεία Καρβελάς ΑΒΕΕ με έδρα στο Αγρίνιο, που δραστηριοποιείται στο εμπόριο αγροτικών εφοδίων και ζωοτροφών στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και σε πολλές χώρες της Μεσογείου.

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο, που λειτουργεί σήμερα η εταιρεία Orange Chem Logistics, απασχολώντας πάνω από 10 εργαζόμενους, αλλά και πολλούς εποχικούς απέχει περίπου 80 χλμ. από την Αθήνα. Η εν λόγω εταιρεία παρέχει υπηρεσίες logistics χημικών, αγροχημικών, λιπασμάτων καθώς και άλλων προιόντων σε διάφορες μορφές (υγρά, στερεά κ.λπ.).

Πηγή: ΑγροΤύπος

Σχετικά