ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ AΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 4-10/3

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Ο Ουρανός εγκαταλείπει το ζώδιο σας και ίσως αισθανθείτε περισσότερη ηρεμία. Αυτό το διάστημα στρέφεστε σε προσωπικά δικά σας ψυχολογικά πιο πολύ θέματα. Άλλωστε μια ενδοσκόπηση την χρειάζεστε γιατί μερικές φορές ταράζεστε χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Όμως υπάρχουν πρακτικά θέματα που ζητούν λύση, έτσι πρέπει να βάλετε πάλι στόχους. Έχετε και τις πιέσεις που βάζετε εσείς στον εαυτό σας  αλλά και πρόσωπα που σας πιέζουν να φτάσετε τους στόχους σας. Με τον ανάδρομο Ερμή χρειάζεται προσοχή σε πληροφορίες που προσπαθούν να σας αποκρύψουν και για εσάς μπορεί να είναι σημαντικές. Πολλά ακούγονται πίσω από την πλάτη σας, δεν είναι κάτι καινούργιο αναμοχλεύουν το παρελθόν, καλό θα είναι αυτό να σας αφήσει αδιάφορους.

ΤΑΥΡΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου ήδη αισθάνεστε έναν αέρα αλλαγής στην καλή περίπτωση, ενώ υπάρχει και τον ενδεχόμενο να έχετε τάσεις ανεξαρτητοποιήσεις. Οι αλλαγές είναι σίγουρες αρκεί να συμπορευτείτε, να καταλάβετε ότι όπως και εσείς αλλάζετε, έτσι και στην ζωή δεν μπορούν οι καταστάσεις να μείνουν οι ίδιες. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο στηρίζεστε από ομάδες, παρέες κτλ. Επιδράτε δυναμικά επάνω τους στο τέλος της εβδομάδας. Απλά προσπαθήστε να μην ταυτιστείτε απόλυτα με μια ομάδα που δεν έχει σταθερές βάσεις. Σίγουρα είστε πιο κατασταλαγμένοι. Τα λογικά επιχειρήματα θα βρουν ανταπόκριση, από ανθρώπους που έχουν τις ίδιες απόψεις με τις δικές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Είστε επικεντρωμένοι στην καριέρα σας, όμως έχετε συνεχόμενες απογοητεύσεις και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο σε εσάς, μήπως έχετε λίγο ουτοπιστικούς στόχους; Θα επανέλθουν στο προσκήνιο όλο αυτό το διάστημα θέματα που πρέπει να επανεξετάσετε, ώστε στο τέλος του μήνα να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Η φήμη σας σε κοινωνικό επίπεδο πρέπει να αναπροσδιοριστεί. Είστε φιλόδοξοι αυτό το διάστημα, περιμένετε όμως από άλλους να σας βγάλουν από ένα οικονομικό αδιέξοδο που σας έχουν βάλει πιθανόν οι ανταγωνιστές σας. Η Αφροδίτη σας βοηθά να χαλαρώσετε με κάποιο ταξίδι μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Ιδεαλιστικά κινήστε αυτό το διάστημα, έχετε μια τάση να ξεφύγετε μέσα από το να οραματίζεστε τις ιδέες σας. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά να ξέρετε ότι προς στιγμή τα σχέδια σας δεν θα πραγματοποιηθούν άμεσα. Όμως μπορείτε να μελετήσετε και να ξεσκονίσετε παλιότερες γνώσεις σας. Πολύ πιθανό να κινηθείτε δυναμικά σε κάποια παρέα, σύλλογο, σύνδεσμο κτλ. με γνώμονα το ιδεολογικό ή πνευματικό υπόβαθρο που οραματίζεστε. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου θα έχετε ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές ή θα πειραματιστείτε σε ένα καινούργιο σχήμα παρέας ή φιλίας ή ακόμα και κόμματος. Με την Αφροδίτη στον όγδοο οίκο θα έχετε βοήθεια από τρίτους ή κληρονομικά θέματα θα είναι θετικά προς εσάς. Καλό θα είναι να μην πάρετε τελικές αποφάσεις για το ποιά ιδεολογική γραμμή  θα ακολουθήσετε.

ΛΕΩΝ.  Μάχεστε για την κοινωνική σας φήμη και άνοδο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου θα έχετε ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές στους στόχους σας. Προσαρμόστε την εικόνα σας με την υπάρχουσα κατάσταση, γίνεστε χαμαιλέοντας γιατί ο δρόμος προς την κορυφή έχει εκπλήξεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο γίνεστε έντονα ρομαντικοί αλλά και πνευματικοί. Διεκδικείτε χρήματα από οργανισμούς ή από κρυφούς οικονομικούς πόρους και κληρονομιές. Ο ανάδρομος Ερμής ίσως να καθυστερήσει όλα αυτά, όμως και εσείς απομονώνεστε και προσπαθείτε να κάνετε μια εσωτερική ενδοσκόπηση. Βρείτε χρόνο για τους δικού σας ανθρώπους μέσα από την συναναστροφή μαζί τους θα βρείτε την αρμονία που χρειάζεστε για να συνεχίσετε. Στον εργασιακό χώρο βρίσκετε στήριξη από άτομα κύρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Δεν φτάνει που με τον Ποσειδώνα προσπαθείτε να αποσαφηνίσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους (συντρόφους, συνεργάτες, συνέταιρους κτλ.) κάνει αναδρομή και ο Ερμής σε αυτό τον οίκο. Άρα πρέπει να επανέλθετε σε συμφωνίες, συνεργασίες ή δικαστικά θέματα  που ήταν στα «σκαριά» και τώρα αναβάλλονται. Καλό θα είναι να μην πάρετε κάποια απόφαση πριν το τέλος του μήνα, μπορείτε όμως να διαπραγματευτείτε. Αγωνιστείτε για τις απόψεις σας. Ο Ουρανός για αυτούς που γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου θα φέρει καινούργιες ιδέες και απόψεις που θα τους ανανεώσουν. Επίσης άτομα διαφορετικά από εσάς θα μπουν στην ζωή σας. Ξαφνικά ταξίδια ή καινούργιες γνώσεις που θα σας αλλάξουν τον τρόπο σκέψης.

ΖΥΓΟΣ.  Παρά την αίσθηση ότι η καθημερινότητα είναι θολή και ο εργασιακός χώρος γίνεται πολλές φορές βαρετός, εσείς προσπαθείτε να βγάλετε τις υποχρεώσεις σας εις πέρας. Με τον ανάδρομο Ερμή όλο το μήνα σχεδόν, θα επανέρχονται καθημερινά θέματα που ζητούν λύσεις. Αυτή την εβδομάδα εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε την στήριξη από άτομα της οικογένειας, πολύ πιθανό να σας προσφέρουν βοήθεια εάν χρειαστεί. Μπορεί κάποια απώλεια να σας έχει επηρεάσει και προσπαθείτε να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα, κάτι που θα είναι πολύ θετικό, γιατί άμεσα μπορεί να σας απαλύνει την ένταση. Η Αφροδίτη είναι ευνοϊκή για εσάς σε ότι έχει σχέση με ερωτικά ή δημιουργικά σχέδια. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου με ξαφνικές ενασχολήσεις με κληρονομικά θέματα ή με ξαφνικές ανατροπές που θα λειτουργήσουν πιο πολύ υπόγεια. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τους ανθρώπους του ζωδίου που έχουν έφεση στις τέχνες όποια και αν είναι αυτή. Η δημιουργία είναι στο επίκεντρο, με λίγη προσοχή όμως στην ουτοπία, επίσης η ουτοπία μπορεί να έχει σχέση και με ερωτικά ή συναισθηματικά θέματα. Όλο αυτό μπορεί να το πει κανείς και ρομαντισμό σε όλες του τις εκφάνσεις. Ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να φέρει πίσω σε εσάς ένα παλιό έρωτα  που τώρα θα είναι πλατωνικός ή κρυφός. Ο Άρης σας κάνει πιο διεκδικητικούς απέναντι στον σύντροφο, στο τέλος της εβδομάδας όμως, αν δεν αποδιοργανωθείτε και δεν χάσετε τον στόχο και το σκοπό που έχετε βάλει, μπορεί να είναι μια δημιουργική περίοδο για την σχέση σας. Ο Ουρανός απέναντι σας, επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου, θα χρειαστεί προσοχή αν δεν θέλετε να διαλυθεί μια σχέση, είτε συντροφική, είτε σχέση συνεργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Ο Ερμής στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου στους Ιχθύες γυρνά ανάδρομος στον τομέα που αφορά για εσάς τα ακίνητα, την οικογένεια και την ηθική. Πράγματα που σας απασχολούσαν στο παρελθόν επανέρχονται, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε να αγοράσετε ούτε να επενδύσετε μέσω ακινήτων. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε την στήριξη της οικογένειας για να αισθανθείτε πιο σίγουροι στον οικονομικό τομέα. Η καθημερινότητα για εσάς είναι ένας αγώνας δρόμου, αντλήστε δύναμη από ανθρώπους που τους θεωρείτε οικογένεια σας. Ο περίγυρο σας είναι ευχάριστος, μπορεί να έχετε μηνύματα και σχέσεις με νεώτερα άτομα ή μπορεί να κάνετε ευχάριστες μικρές διαδρομές. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου. Αλλαγές στον χώρο εργασίας ή αλλαγή εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Η Νέα Σελήνη στα μέσα της εβδομάδας σας δείχνει ότι πρέπει να ανοίξετε τον κύκλο σας και να δείτε από διαφορετικό πρίσμα τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά. Μικρές σύντομες διαδρομές μπορεί να έχετε αυτό το διάστημα, αν είστε όμως γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου πολλές καθυστερήσεις και αλαλούμ στις επικοινωνίες. Ενώ εάν έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου ο Ουρανός, θα σας κάνει πιο τολμηρούς σε δημιουργικά σχέδια, που όμως στην αρχή δεν σας κρύβω ότι θα αποσυντονιστείτε, το ίδιο απρόβλεπτος θα είναι και ο ερωτικός τομέας. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει ωραίες ιδέες και θα βρει στήριξη από το περιβάλλον του. Η δυναμική που επιδεικνύετε το τελευταίο διάστημα για δημιουργία ή για ερωτικά θέματα είναι μεγάλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι μια όμορφη νότα γίνεστε πιο γοητευτικοί και καλόκαρδοι. Τα οικονομικά σας βρίσκονται υπό αίρεση, ευτυχώς για εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο υπάρχει ένας από μηχανής θεός που σας βοήθα. Πιθανόν να είναι η οικογένεια ή ένα πρόσωπο με κύρος και εξουσία ή ένα μεγαλύτερο άτομο που θα σας στηρίξει. Να είστε όμως επιφυλακτικοί σε κάθε «δωρεά» γιατί δεν ξέρετε τι κρύβετε από πίσω. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θα επανέλθουν οικονομικά θέματα. Οι αναβολές και η δυσκολία στην είσπραξη χρημάτων θα είναι καθημερινό φαινόμενο, αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι απάτες εις βάρος σας. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου στον τομέα της οικογένειας, να περιμένετε απρόσμενες εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ.  Είστε πρωταγωνιστές με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, εύκολα μπορείτε να πείσετε τους άλλους, τώρα με ποιο τρόπο αυτό είναι αμφιλεγόμενο. Όμως και εσείς θα βρίσκεστε σε σύγχυση, ο ανάδρομός Ερμής σας κάνει να παλινδρομείτε συνέχεια ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει εύνοια από τον περίγυρό του που τους στηρίζει δυναμικά και βρίσκει ότι και να κάνετε «χαριτωμένο».  Παίρνετε τα εύσημα από παρέες, συλλόγους, κόμματα κτλ. καθώς επίσης και την έμπρακτη αποδοχή τους. Παρότι δεν είστε πραγματιστές μπορείτε και επιβάλλεστε με τον «αθώο» τρόπο που λειτουργείτε. Έχετε έμπνευση και μεγάλη δημιουργία σε ότι αφορά το γραπτό λόγο και τον προφορικό, επίσης έχετε έφεση σε κάθε είδους  τέχνες γενικά. Ο Ουρανός θα επηρεάσει αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές 20-24/2 με ξαφνικές επικοινωνίες και ξαφνικές συναντήσεις ή απρόβλεπτες μετακινήσεις.                                                                                                                                                                   

Σχετικά