Συνάντηση της δημοτικής παράταξης Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης

xalbatzis

Δημοτικές Εκλογές 2019 – Δήμος Θηβαίων

Με την πολυάριθμη παρουσία μελών και φίλων, πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου συνάντηση της δημοτικής παράταξης «Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης».

Ο επικεφαλής της παράταξης Σταμάτης Χαλβατζής ανέλυσε τις προτάσεις μας για το πλαίσιο των αρχών και τις βάσεις πάνω στις οποίες μπορεί να στηριχθεί η προσπάθεια για τη συμμετοχή στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Αναφέρθηκε στα χρονίζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν του συνδημότες μας και στα οποία δεν έδωσε λύση η απερχόμενη Δημοτική αρχή, επισημαίνοντας την δική  μας μαχητική αλλά και υπεύθυνη στάση από την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους  να εκθέτουν τις απόψεις τους σε ένα εποικοδομητικό διάλογο και σε θετικό κλίμα για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία στην πορεία προς τις εκλογές.

Κοινή πεποίθηση είναι ότι η παράταξη μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη  επιλογή, για να αποκτήσει ο δήμος μας μια νέα δυναμική και ένα καλύτερο μέλλον, μέσα από την αναβάθμιση των δομών, που αφορούν στην καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και στην δημιουργία προϋποθέσεων για συνολική πρόοδο και ανάπτυξη, αξιοποιώντας κυρίως το πολιτιστικό και αρχαιολογικό απόθεμα της περιοχής.

Όπως επισημάνθηκε, τόσο από τον Σταμάτη Χαλβατζή όσο και από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, την πιο αξιόπιστη εγγύηση αποτελούν η συνεπής αγωνιστική παρουσία μας όλο το προηγούμενο διάστημα, η γνώση και οι προτάσεις μας για τα εκκρεμούντα προβλήματα, η εμπειρία σε όλα τα θέματα που άπτονται της λειτουργίας του Δήμου μας αλλά και η αταλάντευτη πίστη μας ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια αναπτυξιακή και εξωστρεφή πορεία του Δήμου μας.

Για τη Δημοτική Παράταξη  « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »

Σχετικά