1.100.000 ευρώ στην κατασκευή νέας χάραξης οδού και γέφυρας στο Διπότι Παύλου Ορχομενού

dipoti orxomenos

Χρηματοδότηση της κατασκευής νέας χάραξης οδού και γέφυρας

στη θέση Διπότι στην Τ.Κ. Παύλου του Δήμου Ορχομενού

            Ο Δήμος Ορχομενού, μετά την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων μελετών, ενεργειών και εγγράφων  προς τον Περιφερειάρχη και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  από τις αρμόδιες υπηρεσίες του,  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έγκριση χρηματοδότησης της κατασκευής νέας χάραξης οδού και γέφυρας στη θέση Διπότι στην Τ.Κ. Παύλου του Δήμου Ορχομενού στο πλαίσιο τουΠρογράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.

            Με αφορμή την ένταξη του σημαντικού αυτού έργου για τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Παύλου και όχι μόνο, στο Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Στερεάς,  ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

            «Ως Δήμαρχος Ορχομενού εκφράζω την ικανοποίησή μου για την ένταξη ενός ακόμη σημαντικού έργου για όλους μας και κυρίως για την Τ.Κ. Παύλου.  Με την αμέριστη συνεργασία και βοήθεια του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη,  συνεχίζουμε στον Δήμο Ορχομενού να προχωράμε τον σχεδιασμό μας και να εντάσσουμε έργα, τα οποία ζητούσαν οι τοπικές μας κοινωνίες» . 

Σχετικά