ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 11-17/3

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα και καλή Σαρακοστή .

ΚΡΙΟΣ.  Πολλά αλλάζουν όλο αυτό το διάστημα στον χώρο στης καριέρας, οι στόχοι σας μεταβάλλονται γιατί πρέπει να προσαρμοστείτε με τις καταστάσεις. Σε αυτό το κλίμα κινήστε αυτή την εβδομάδα. Το ότι μπορεί να γίνεστε λίγο πιο απόμακροι, είναι γιατί κάνετε εσωτερικές διεργασίες για να αποφασίσετε αν εσείς έχετε προσωπικές φοβίες ή αν επηρεάζεστε από  ιδεοληψίες άλλων. Το τρίτο δεκαήμερο είναι σίγουρα πιο μπερδεμένο, ο ανάδρομος Ερμής σας φέρνει την τάση να λειτουργείτε πιο πολύ με την διαίσθηση παρά με την λογική. Για πολλούς όμως από εσάς σταθεροποιούνται οικονομικά θέματα, έστω και με πιο δύσκολο τρόπο, οι διεκδικήσεις γίνονται αποδεκτές. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποδείξετε ότι αντέχετε στην σκληρή δουλειά. Συνεχείς αναθεωρήσεις που οφείλονται σε παρεξηγήσεις ή σε λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σας. Ασχοληθείτε με το να μεταδώσετε την καλλιτεχνική ή πνευματική έμπνευση που έχετε. Μην οριστικοποιείτε τις αποφάσεις σας, γιατί προέρχονται από ψυχολογική πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ.  Η επικοινωνία σας φέρνει πάλι στο επίκεντρο, επανέρχεστε σε παλιότερες συμφωνίες και τις επανεξετάζετε. Η μαχητικότητα που χειρίζεστε κάποια θέματα έχουν θετικό αντίκτυπο σε ομάδες ανθρώπων που σας βοηθούν και σας στηρίζουν. Σταθεροποιείτε και τολμάτε να κάνετε πράξη αυτά που ενστερνίζεστε. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου να έχετε στην άκρη του μυαλού σας ότι όσα παλιά ειπωθούν να θεωρείται ότι είναι δεδομένα, αντίθετα αν αυτά που θα λεχθούν είναι κάτι καινούργιο να ξέρετε ότι αργότερα θα αναθεωρηθούν. Σε άλλη περίπτωση η επαναφορά παλαιότερων συζητήσεων θα είναι καταλυτική για το μέλλον. Κληρονομικά θέματα ή χρηματοοικονομικά επανέρχονται, μην πείτε πράγματα που δεν ευσταθούν και το κυριότερο μην υπερβάλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Έχετε επικεντρωθεί στην καριέρα σας αλλά ότι και να κάνετε συναντά αναβολές, εμπόδια. Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου παρότι μία συνεργασία ήταν σε διεργασίες  μάλλον «σκοντάφτει» σε λάθος χειρισμούς από μέρους σας. Αισθάνεστε ότι έχετε δύσκολους ανταγωνιστές και περιορισμό σε ότι αφορά χρηματοοικονομικά, αλλά βρίσκετε τρόπους να τα διευθετήσετε μέσα από σκληρές διαπραγματεύσεις. Το τρίτο δεκαήμερο λόγω της αναδρομής του Ερμή δεν μπορεί να βρει άκρη με την επικοινωνία με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα  και τους στόχους που έχει βάλει. Θα πρέπει να ανασυνταχτείτε γιατί πολλά θέματα μπορεί να σας μπερδέψουν ή να σας κάνουν να έχετε υπεραισιοδοξία, προσοχή στις υπόγειες διεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Μπορείτε να κάνετε γερές συμμαχίες σε πιο ευρεία κλίμακα ή να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Μην είστε όμως υπερβολικοί στην καθημερινότητα και στην επικοινωνία στον χώρο εργασίας. Εσείς ειδικά που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να γίνετε λίγο κουραστικοί με το επαναλαμβάνετε τα ίδια πράγματα, επίσης πολύ πιθανό είναι να μην μπορούν οι άλλοι να καταλάβουν τόσο εύκολα τις ιδέες σας την δεδομένη στιγμή. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να ακούσετε πληροφορίες για εκκρεμότητες δικαστικές ή για σχέσεις συνεργασίας ή γάμου. Επειδή όμως είναι ανάδρομος ο Ερμής μπορεί να μην βγάλετε άκρη. Εσείς που έχετε γεννηθεί πρώτες μέρες ίσως ανακαλύψετε ότι παρέες από το παρελθόν δεν σας εκφράζουν πια και βρίσκετε καινούργιες ιδέες και ανθρώπους που σας συναρπάζουν.

ΛΕΩΝ.  Επαγγελματικά θα σταθεροποιήσετε ένα στόχο που έχετε βάλει, αλλά και κοινωνικά γίνεστε αποδεκτοί γιατί έχετε αγωνιστεί και το αξίζετε, αυτό αφορά πιο πολύ το δεύτερο δεκαήμερο.  Ενώ το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέχει τις οικονομικές συναλλαγές με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα π.χ. τράπεζες όπως και ότι έχει σχέση με επενδύσεις γιατί σε αυτούς τους τομείς  τίποτα δεν θα είναι σίγουρο. Ταξίδια και δημιουργικά σχέδια μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Μην υπερβάλετε στις απόψεις σας για θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι. Ακατάλληλη εποχή για επεκτάσεις ή δάνεια που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Υπέρ αναλύετε και εμβαθύνετε σε καταστάσεις του παρελθόντος, αυτό το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για τέτοιου είδους αναδρομές μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν ψυχοσωματικά. Κουτσομπολιά στο χώρο εργασίας που το μόνο που μπορεί να κάνουν είναι να σας αποσυντονίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου αλλάζουν ρότα και ξαφνικά απελευθερώνονται από προχυμένες ιδέες και αντιλήψεις. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την δυνατότητα να αξιοποιήσει τις γνώσεις του και να κατοχυρώσει ένα τίτλο σπουδών. Δημιουργικά σχέδια σταθεροποιούνται. Το τρίτο δεκαήμερο θα δυσκολευτεί στις 15-16/3 να συνεννοηθεί με το οικείο περιβάλλον. Καλό θα είναι να μην ακούτε μεγαλοστομίες γιατί θα αναθεωρηθούν, όμως ούτε και εσείς να υπόσχεστε χωρίς να είστε σίγουροί για το τι μπορείτε να κάνετε. Αυτό το διάστημα αποφύγετε τις συνεργασίες-συνεταιρισμούς όσο ειδυλλιακοί και αν φαίνονται.  Στις 16/3 θα σας «τάξουν λαγούς με πετραχήλια», σίγουρα θα έχετε μια ψυχική ανάταση. Θέματα σπιτιού και οικογένειας θα επανέλθουν.

ΖΥΓΟΣ.  Στις 14/3 βλέπετε ότι κληρονομικά ή θέματα σπιτιού έχουν θετική έκβαση, μετά από πολύ αγώνα και προσπάθεια κάποια πράγματα σταθεροποιούνται. Καθυστερήσεις και αναποδιές στην καθημερινότητα ή μικροπροβλήματα με τις μετακινήσεις. Ενώ έχετε προγραμματίσει και έχετε επικεντρωθεί στην λεπτομέρεια, το πρόγραμμα ανατρέπεται. Άλλο ένα θέμα που πρέπει να προσέξετε είναι τα λάθη στην επικοινωνία είτε είναι γραπτός είτε προφορικός λόγος. Έχετε εύνοια στο να μάθετε καινούργια πράγματα, αλλά αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να μελετήσετε θέματα που δεν έχετε εμπεδώσει από το παρελθόν. Ίσως όμως στο τέλος της εβδομάδας να ανατρέξετε, να θυμηθείτε και να αναπολήσετε γεγονότα μαζί με την οικογένεια. Ο περίγυρος αν και είναι πολύ θετικός απέναντι σας, αυτή την εβδομάδα δυσκολεύστε να συνεννοηθείτε, αυτό αφορά πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο.   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται  ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό, εκτός από εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μοίρες του ζωδίου, που θα έχετε ανατροπές στις συνεργασίες ή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το δεύτερο όμως έχει μια θετική εξέλιξη σε μια συνεργασία που από καιρό πριν είχε κατά νου. Αν και έχετε περιορίσει την επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα και είστε φειδωλοί στα λόγια, κατορθώνετε να κατοχυρώσετε κάποια συμμαχία. Το τρίτο δεκαήμερο προσπαθεί να βρει ισορροπίες και μέσα από μία πραγματικά αντιφατική κατάσταση να καταλάβει γιατί πρόσωπα γυρνούν από το παρελθόν. Κάποια παλιά δημιουργική εργασία πρέπει να ολοκληρώσετε ή ένα παλιό έρωτα να αποσαφηνίσετε. Προσοχή στην σπατάλη και στις επενδύσεις, μην κάνετε καμία κίνηση που θα χρειαστεί να ξοδέψετε παρά πάνω από αυτό που αντέχετε. Θα υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπα που τα είχατε βγάλει από το μυαλό σας ή τα είχατε «επιμελώς» ξεχάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις πρώτες μοίρες του ζωδίου θα έχετε ανατροπές στην καθημερινότητα ή στο χώρο εργασίας. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου σταθεροποιείτε τα οικονομικά σας και αισθάνεστε πιο μεγάλη σιγουριά στον εργασιακό χώρο. Ενώ το τρίτο δεκαήμερο έχει να αντιμετωπίσει ένα «αλαλούμ» στην επικοινωνία με τους ανθρώπους από το οικείο περιβάλλον. Μην υπερβάλετε και μην μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις, δεν μπορείτε αυτό το διάστημα να κατασταλάξετε, γιατί δεν έχετε σαφή εικόνα από τι θέλουν οι άλλοι από εσάς.  Στο χώρο του σπιτιού υπάρχει ασάφεια, αποφύγετε τις αγορές που έχουν σχέση με ακίνητα και μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε απέναντι στους οικείους σας. Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 16/3 βοήθα να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που θα διαπραγματευτείτε μία οικονομική συμφωνία που την είχατε χαμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.   Η ασάφεια στην επικοινωνία είναι δεδομένη, το θέμα είναι πως θα εκμεταλλευτείτε την αναδρομή του Ερμή ώστε να μελετήσετε καλύτερα ότι μέχρι τώρα έχετε αφήσει πίσω. Το δεύτερο δεκαήμερο ότι με πείσμα και κούραση έχει δημιουργήσει θα αντέξει στο χρόνο. Αν κυριαρχήσει η πειθαρχία σε ένα δημιουργικό εγχείρημα τότε θα υπάρχει σταθερότητα. Αν το θέμα είναι συναισθηματικό τότε μόνο μέσα από δυναμικές καταστάσεις θα νιώσετε ικανοποίηση. Το τρίτο δεκαήμερο θα αισθανθεί ανεπαρκείς για τις γνώσεις του, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη ανασφάλεια που θα βρει αδιέξοδο μόνο με ασχολία σε πνευματικές εργασίες. Η μεταμόρφωση που γίνετε σε εσάς που είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαήμερου θα είναι καταλυτική ο Ερμής σε βοηθητική όψη με τον Πλούτωνα θα σας κάνει να εμβαθύνετε ακόμα πιο πολύ σε καταστάσεις του παρελθόντος. Πάρτε πληροφορίες και μαθήματα από παλαιότερες εμπειρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Μέσα σε όλη αυτή την ασάφεια, έχουμε τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, που σας βοήθα να βρείτε στήριξη από άτομα με κύρος ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία. Το γεγονός αυτό θα σας απαλύνει τις έντονες ανησυχίες που είχατε μέχρι τώρα και σας σταθεροποίει σε οικείους χώρους. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο έχετε επικεντρωθεί σε οικονομικά θέματα, αλλά δύσκολα αυτό το διάστημα να σταθεροποιηθούν τα οικονομικέ απολαβές σας. Συζητήσεις πολλές, χωρίς σαφή αποτέλεσμα. Η εύνοια που έχετε από συλλογικούς χώρους για συνεργασία, «σκοντάφτουν» στην δυσκολία της   σταθερής χρηματικής αμοιβής, ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς. Μην πάρετε καμία απόφαση ακόμα, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να διερευνήσετε ποια είναι ή πρόταση που θα σας συμφέρει περισσότερο. Προσοχή θα χρειαστεί στο τι θα εκμυστηρευτείτε, δεν είναι εποχή να σκαλίσετε το παρελθόν με καμία είδους εξομολόγηση. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκετε στο ζώδιο σας είναι καλό γιατί  γίνεστε συμπαθείς και ερωτικοί.

ΙΧΘΥΕΣ.  Ταξίδια και γνώσεις είναι στο πρόγραμμα. Μπορείτε να σταθεροποιήσετε την θέση σας σε παρέες και ομάδες έπειτα από δικές σας, έντονες ενέργειες και σκληρή δουλεία. Η ιδέες σας γίνονται αποδεκτές  μέσα σε ένα κοινωνικό πλαίσιο. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο,  προκαλείτε τις αντιδράσεις από ανθρώπων που είναι ψηλά στην ιεραρχία και έχουν λόγο και επιρροή. Πολλές φορές αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τα λεγόμενά σας. Πρέπει να γίνετε πιο σαφείς και να μην αλλάζετε συνέχεια γνώμη και απόψεις. Το γεγονός ότι εσείς οι ίδιοι δεν σταθεροποιήστε, είναι  λογικό να έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλείτε νευρικότητα και παρεξηγήσεις στους άλλους. Στις 16/3, μέσα από διεργασίες που γίνονται, έχετε την βοήθεια από πολύ μυστικές ομάδες που έχουν δύναμη λόγου και σας ευνοούν.                                                                                                                                                                                         

Σχετικά