Μελέτες του Μάκη Δέδε για την ανάπτυξη της παραλίας Σαράντι

saranti

ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Είναι καύχημα για μας που έχουμε αυτή την παραλία που κατά κοινή διαπίστωση είναι μία από τις καλύτερες του Νομού μας. Ίσως η ωραιότερη παραλία της Αττικοβοιωτίας, το ΣΑΡΑΝΤΙ. 

 Και μας αρέσει πολύ όταν την ανακαλύπτουν και άλλοι.

 Πολλές παρεμβάσεις έχουμε κάνει και περισσότερες ακόμα χρειάζονται.

 Σημασία έχει πως σχεδιαζουμε αυτού του είδους τις παρεμβάσεις για να ξεκουράζει τους επισκέπτες μας και τι σχέδιο ανάπτυξης έχουμε έτσι ώστε δικαίως να έχει το όνομα της όμορφης παραλίας;

 Ο συνδυασμός μας Ελπίδα έχει συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης για την παραλία ΣΑΡΑΝΤΙ. 

Μπορούμε σήμερα να σας το παρουσιάσουμε και να σας το θέσουμε  προς συζήτηση.

Εάν ο συνδυασμός μας εκλεγεί από την πρώτη μέρα θα συνεργαστούμε αμέσως με τον νέο Δήμαρχο Θηβαίων για γρήγορη σύνταξη τεσσάρων μέλετών για να διεκδικήσουμε πολύ γρήγορα τη χρηματοδότηση  των.

1η μελέτη: Γρήγορη  και ασφαλή διαδρομή από χώστια προς Σαράντι από το διυλιστήριο της ΕΥΔΑΠ (θέση θυμάρι) έως το πρώην ¨Φάρο¨ , σημερινό ¨Αμπάρι¨.

 Ο δρόμος αυτός σας κάνω γνωστό θα χωρίζει τη δασική έκταση από την κοινοτική έκταση( Πλαγιά) την οποία σχεδιάζουμε για να την αξιοποιήσουμε προς όφελος των κατοίκων της κοινότητάς Χωστίων. 

2η μελέτη: Αξιοποίηση της σχολικής εκτασης. Σκέψη μας είναι την μισή έκταση να την προγραμματίσουμε  για αθλοπαιδίες και την άλλη μισή έκταση να την προγραμματίσουμε  καταρχήν για δενδροφύτευση και περίφραξη αφού πρώτα οριοθετηθεί. 

3η μελέτη: Κατασκευή Μαρίνας, συνέχεια του αλιευτικού καταφυγίου (σημερινό λιμανάκι), όσο χρειάζεται για να δεχόμαστε τα ιστιοφόρα και άλλα σκάφη.

Ετσι πιστεύουμε ότι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. 

4η μελέτη:  ο παραλιακός δρόμος θα στρωθεί με άμμο και ξύλο από το Σκέφερι  έως και το λιμάνι.  (Θα υπάρχει σχετική ανάλυση).

Κατά τη γνώμη μας θα είναι η ακτή μας, ένα πραγματικό στολίδι όπου θα το χαιρόμαστε όλοι μας. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ 

ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ 

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ

ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΩΣΤΙΩΝ

ΔΕΔΕΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ (ΜΑΚΗΣ)

Σχετικά