ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

καραμπελα-001

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 25-31/3

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο παίρνει λάμψη από τον Ήλιο που βρίσκεται εκεί και τους βοηθά να δείξουν την προσωπικότητά τους. Ενώ στις 27/3 το εξάγωνο Αφροδίτη-Ουρανού, σας βοηθά να αναπτερωθείτε οικονομικά έστω και από κρυφές πηγές εισοδήματος. Δεν αποκλείεται και κάτι συναισθηματικό να σας ταράξει τα «λιμνάζοντα ύδατα». Επίσης θα παρατηρήσετε μία αστάθεια στα θέματα καριέρας και στόχων. Όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο έχετε πολλές φορές παλινδρομήσει σε παρεξηγήσεις και κουτσομπολιά που σας κρατάνε πίσω. Στις 29/3 και μετά μπορείτε να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα. Ενώ εσείς του τελευταίου δεκαήμερου μάχεστε για τα κεκτημένα σας, όπως επίσης κουράζεστε για να φτάσετε τους στόχους σας, όλα σιγά-σιγά αλλάζουν και πρέπει να είστε έτοιμοι για αναθεωρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχετε μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη συναισθηματική μέσα από παρέες ή ομάδες. Η Αφροδίτη μπαίνει στον τομέα των σχέσεων με ομάδες, συλλόγους και αυτό βοηθά έτσι ώστε να μπορείτε  να έχετε οικονομική εύνοια από τους ομοϊδεάτες σας. Όσοι έχετε  γενέθλια το δεύτερο δεκαήμερο, βρίσκεστε ακόμα στον απόηχο των ψευδαισθήσεων που θρέφετε εδώ και λίγο καιρό, για μια ιδέα που ακόμα δεν έχει πάρει «σάρκα και οστά». Το τρίτο δεκαήμερο θα επωφεληθεί όσο είναι δυνατόν από οικονομικά τρίτων ή από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Αν και ο Ουρανός στον Ταύρο σας προκαλεί γενικά συναισθηματικές εξάρσεις ή απογοητεύσεις που θα απορρέουν από δικές σας ενδόμυχες φοβίες. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχετε μια ξαφνική εύνοια από άτομα κύρους. Επίσης μπορεί να υπάρξει συναισθηματικό ενδιαφέρον από ένα άτομο που θα σας εξιτάρει. Το δεύτερο δεκαήμερο καλό θα είναι να μην αποφασίσει τίποτα σε επαγγελματικό επίπεδο πριν τις 29/3, γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και στην χειρότερη περίπτωση σκάνδαλα που προκύπτουν από γραπτό ή προφορικό λόγο. Θετικό για σας του τρίτου δεκαημέρου θα είναι να επωφεληθείτε από συνεργασίες, υπάρχει επίσης καλή σχέση με τον σύντροφο ή ευνοϊκές δικαστικές αποφάσεις. Ο Πλούτωνας γενικά δείχνει ότι πρέπει να έχετε τον έλεγχο ώστε να μην υποστείτε τις συνέπιες μιας οικονομικής κρίσης που προέρχεται από άλλους ή από τον σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Ένα ξαφνικό ευχάριστο ταξίδι είναι πολύ πιθανό για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Έχετε πολύ ωραίες ιδέες που σας ευνοούν οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά ξαφνιάζεστε ευχάριστα από άτομα που είναι έξυπνα και σας εγείρουν το ενδιαφέρον. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο έχετε πολλές ιδέες που στριφογυρνούν στο μυαλό σας αλλά δεν μπορείτε να εφαρμόσετε τίποτα αν δεν επιστρέψει σε ορθή φορά ο Έρμης. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες 18-22/7 μπορεί να έχουν ένταση σε συλλογικούς χώρους ή να αγωνίζονται μαζί με άλλους για τα κοινά. Επειδή ο Δίας ευνοεί τις εργασιακές σχέσεις, μια άνοδο ή μια προαγωγή είναι πιθανή.

ΛΕΩΝ.  Ο Ουρανός έχει αγγίξει το μεσουράνημά σας, οι ανατροπές σε ότι αφορά την καριέρα και τους στόχους σας είναι στο πρόγραμμα, αυτή την εβδομάδα έχετε μια ξαφνική εύνοια οικονομική που προέρχεται από άλλους. Προωθείται η καριέρα σας με μαγικό τρόπο και αυτό αφορά πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο καλό θα είναι να αποφεύγει οποιαδήποτε επένδυση και συμφωνία πριν τις 29/3, το γεγονός ότι έχετε κρυφές σκέψεις και κρυφές πνευματικές ή συναισθηματικές ανησυχίες δεν σημαίνει ότι όλα αυτά μπορούν να υλοποιηθούν τώρα. Λίγο αργότερα θα μπορέσετε να υλοποιήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο και ειδικά αν πρόκειται για πνευματικό ή καλλιτεχνικό εγχείρημα. Αυτοί που έχετε γεννηθεί 20-23/8 αγωνίζεστε να προωθήσετε την καριέρα σας, χρησιμοποιήστε θεμιτά μέσα ώστε να μην έχετε συνέπειες και θα τα καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Η Αφροδίτη έρχεται απέναντι σας και αυτό είναι πολύ θετικό για τις σχέσεις σας με τους άλλους, είτε είναι συνεργάτες, είτε συντρόφους, στην πρώτη περίπτωση θα έχετε οικονομική εύνοια ενώ στην δεύτερη εκτός από υλική και συναισθηματική. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες θα ανακαλύψετε ότι η διαφορετικότητά σας διεγείρει τις αισθήσεις, παρότι είστε συντηρητικά άτομα μια ανατροπή θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Το δεύτερο δεκαήμερο με την ορθή πορεία του Έρμη θα ανακαλύψει ότι κάποιοι τους έταζαν πολλά χωρίς να υπάρχει αντίκρισμα, όμως θα έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου αγωνίζονται για τις ιδέες τους και καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια. Έχετε την τάση αυτό το διάστημα να αποκτάτε καινούργιες αρκετές εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ.  Η καθημερινότητα ήταν όλο εμπόδια και εκνευρισμό λόγω των καθυστερήσεων που υπήρχαν στο χώρο εργασίας και σε θέματα υγείας που σας άφηναν πίσω. Μετά τις 29/3 αρχίζουν και παίρνουν όλα το δρόμο τους. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες μπορεί να έχουν ένα οικονομικό μπόνους που θα προέρχεται από την δουλειά τους ή ένα ξαφνικό ενδιαφέρον συναισθηματικό από τον εργασιακό χώρο. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου 13-23/10, θα πρέπει να δώσουν μάχη για κληρονομικά θέματα ή θέματα που αφορούν τράπεζες, δημόσιο κτλ. Όμως θα έχετε και την εύνοια από τον περίγυρό σας όπως και σε θέματα που αφορούν μόρφωση και επικοινωνία. Μικρά ταξίδια τους ευνοούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Επιστροφές ανθρώπων με συναισθηματική χροιά και δημιουργικά εγχειρήματα που δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν παίρνουν την τελική ευθεία μετά τις 29/3, οπότε αφήστε τα συμπεράσματα για το τέλος της εβδομάδας. Όλα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και δεν έχετε παρά να αρχίσετε να δημιουργείτε και να ονειρεύεστε κάνοντας πράξη τις καλλιτεχνικές και τις συναισθηματικές σας ανησυχίες. Όσοι έχετε γεννηθεί από 24-28/10 θα έχετε μια απρόσμενα θετική εξέλιξη σε μια συνεργασία που θα σας χαροποιήσει, ενώ δεν αποκλείετε μια ξαφνική ερωτική ανατροπή, αν έχετε μια μόνιμη σχέση. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μία συνεργασία γίνετε πολύ αυταρχική ή έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική. Το ίδιο ισχύει και για μια συγκατοίκηση ή σε άτομα που μοιράζεστε πολλά κοινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Ο Δίας είναι στο ζώδιο σας και αυτή την εβδομάδα ευνοεί τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, μην χάσετε καμία ευκαιρία να αναδείξετε τον εαυτό σας. Προσοχή όμως στην ένταση στο χώρο εργασίας σας, προφυλάξτε την υγεία σας. Για σας που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο με την Αφροδίτη στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού, δείχνει ότι το κλίμα γίνετε θετικό και μάλιστα στις 27/3 αυτοί που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες θα αισθανθείτε ότι ή καθημερινότητα σας ξαφνιάζει ευχάριστα. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες με ακίνητα διεκπεραιώνονται με απρόβλεπτο τρόπο. Η πίεση στον τομέα των οικονομικών συνεχίζεται, όμως αρχίζετε και βάζετε όρια. Ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 29/3 δεν θα σας αφήσει να βρείτε ένα τρόπο συνεννόησης με τους οικείους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες θα έχουν ευχάριστες συναισθηματικές συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Απρόσμενα θετικά θα κινηθούν δημιουργικά σχέδια. Ευχάριστα ξαφνικά νέα από άτομα που ενδιαφέρεστε συναισθηματικά. Το δεύτερο δεκαήμερο είχε μεγάλη σύγχυση σε χώρους επιμορφωτικούς, όπως και στην επικοινωνία, μετά τις 29/3 αρχίζει και ξεκαθαρίζει το «τοπίο» και θα βρείτε μια φόρμουλα συνεννόησης με τον περίγυρό σας. Η μεταμόρφωση σας συνεχίζει με αργό ρυθμό, αλλά γίνεστε μοιραία άτομα και για τους άλλους με τον Πλούτωνα να αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Οι γεννημένοι στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου (15-20/1) έχουν έντονη την τάση να διεκδικήσουν το αντικείμενο του πόθους τους, είτε αυτό είναι ένα δημιουργικό σχέδιο που φέρνει ευχαρίστηση, είτε είναι ερωτικός σύντροφος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Η αστάθεια στα οικονομικά είναι εδώ και πολύ καιρό ανασταλτικός παράγοντας για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου, έχετε όμως την δυνατότητα μετά τις 29/3 να ξεκαθαρίσετε κάποιες συμφωνίες και να βρείτε ένα τρόπο συνεννόησης. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου θα έχουν μια ξαφνική εύνοια από οικογένεια (οικογενειακή επιχείρηση) , πατρίδα κτλ. που αφορά οικονομικό όφελος. Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται σε διενέξεις με οικεία πρόσωπα, όμως υπάρχει και μεγάλη εύνοια από παρέες φιλικές, ομάδες, συλλόγους- επωφεληθείτε για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα. Συνεχίζετε να βρίσκεστε σε ενδοσκόπηση, πολλά πράγματα τον τελευταίο χρόνο σας δημιουργούν φοβίες και απογοητεύσεις, αισθάνεστε ότι κάτι υπόγειο παίζεται και αυτό σας κάνει να έχετε εσωτερική ένταση.

ΙΧΘΥΕΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα αντανακλά γοητεία στους γύρω του, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Βλέπετε ότι όχι μόνο θα είστε συμπαθείς αλλά θα έχετε και ξαφνικό ενδιαφέρον από πρόσωπα που κινούνται στο καθημερινό σας περιβάλλον. Εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο μετά τις 29/3 θα σταματήσετε να παλινδρομείτε και να αλλάζετε συνεχεία «πρόσωπα» και έτσι θα δώσετε την δυνατότητα στους άλλους να σας καταλάβουν. Το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζει να είναι λίγο απότομο στον τρόπο που επικοινωνεί και η νευρικότητα δεν λείπει. Οι στόχοι σας και η καριέρα σας έχουν εύνοια μην αφήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, έχετε την δυνατότητα να διακριθείτε κοινωνικά.                                                                                                                                                  

Σχετικά