Γωγώ Καμπιώτου:Έντονο το αίσθημα της εγκατάλειψης και αδιαφορίας στα Δερβενοχώρια-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

της κα

Με την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σκούρτων, ασφυκτικά γεμάτη, η υποψήφια Δήμαρχος Τανάγρας κα.Γωγώ Καμπιώτου, έκανε την πέμπτη ανοιχτή συγκέντρωση σε κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού από την πλευρά των δημοτών.

Η υποψήφια Δήμαρχος Τανάγρας, συνομίλησε με τους κατοίκους των Σκούρτων,  της Δ.Ε. Δερβενοχωρίων, καταγράφοντας τα προβλήματα της περιοχής και ανέπτυξε  τους βασικούς άξονες  του προγραμματός της για την ευρύτερη περιοχή  καθώς και τις προτεραιότητες του συνδυασμού της.

Τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας σε διάφορους τομείς αποτελούν προτεραιότητα της  “Σύγχρονης Πρότασης”του συνδυασμού της κα. Γωγώς Καμπιώτου, όσον αφορά την ανάπτυξη τον πολιτισμό το περιβάλλον την παιδεία και το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου.

 Σύγχρονη ΠΡΟΤΑΣΗ για τον Δήμο Τανάγρας

Υποψήφιος συνδυασμός για τις δημοτικές εκλογές 2019

Υποψήφια δήμαρχος: ΓΩΓΩ ΚΑΜΠΙΩΤΟΥ

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις μας στις κοινότητες του Δήμου Τανάγρας, είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε  με τους κατοίκους των Σκούρτων και της ευρύτερης περιοχής των Δερβενοχωρίων.

Ο σκοπός των επισκέψεων αυτών είναι η γνωριμία των υποψηφίων του συνδυασμού μας με τους κατοίκους του δήμου και η διαπιστωμένη ανάγκη των δημοτών να ακουστεί ο λόγος τους.

Πρωτίστως ακούσαμε τους ανθρώπους. Γίναμε δέκτες των καθημερινών προβλημάτων τους. Αισθανθήκαμε τον παραγκωνισμό τους και το αίσθημα εγκατάλειψης που τους διακατέχει. Αφουγκραστήκαμε τις ανησυχίες τους για το μέλλον των παιδιών τους που εγκαταλείπουν τον τόπο και την ανάγκη για ανάπτυξη – εκμετάλλευση του οροπεδίου που έχει ομορφιά εφάμιλλη αντίστοιχων περιοχών στον Ελλαδικό χώρο.

Η ομάδα της σύγχρονης ΠΡΟΤΑΣΗΣ έχει καταγράψει πλήρως τις ανάγκες σε όλες τις δημοτικές ενότητες, αλλά κυρίως εκείνες τις ελλείψεις που, με ελάχιστο κόστος, καθιστούν την καθημερινότητα των ανθρώπων μας πιο εύκολη.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού σύγχρονη ΠΡΟΤΑΣΗ ως μία ομάδα, άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας, έχουν πλήρη συναίσθηση του ρόλου που καλούνται να διαδραματίσουν στα κοινά του τόπου, εφόσον μας εμπιστευθούν και μας τιμήσουν οι δημότες με την ψήφο τους και μείς ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοί τους.

Έχετε την ευχέρεια αν ενημερώνεστε για εμάς και τις δράσεις μας στους ακόλουθους συνδέσμους:

www.facebook.com/synchroniProtasi

www.youtube.com/channel/UC7OnqO_lDFj5N0rXdm21iyA

https://sychroniprotasi.blogspot.com/

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά