ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

permissos.gr

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 1-7/4

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλό μήνα και καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Η εβδομάδα αρχίζει δυναμικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου, βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, έντονη επικοινωνία με τον περίγυρό σας μεγάλη κινητικότητα, αυτό δεν είναι κάτι που σας ενοχλεί γιατί μπορείτε να διεκδικήσετε πράγματα. Σε αντίθεση εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να είστε προσεκτικοί σε μυστικές συμφωνίες γύρω στις 2/4, όπως επίσης και σε διαδώσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να αποδιοργανωθεί από συκοφαντίες και κουτσομπολιά. Λίγο αργότερα θα αποσαφηνιστεί τί από όλα αυτά ήταν αλήθεια ή ψέμα για αυτό κρατήστε τις αποστάσεις και μην βγάζετε συμπεράσματα και απογοητεύστε.

ΤΑΥΡΟΣ.  Βρίσκεστε σε υπερδιέγερση εσείς που είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου από την μία έχετε τον Ουρανό που σας φέρνει απότομες αλλαγές και τάσεις ανεξαρτησίας και από την άλλη αγωνίζεστε για τα κεκτημένα σας. Ο Ερμής έχει ορθοδρομήσει και βλέπετε ότι πολλά θέματα που σας απασχολούσαν σε σχέση με παρέες, ομάδες, συλλόγους κτλ δεν είναι  και τόσο εφικτά στην πράξη. Όμως τώρα πάρτε τις σωστές αποφάσεις και μην παρασύρεστε από σχέδια που δεν είναι πραγματοποιήσιμα και ίσως χρειαστεί μια δόση ορθολογισμού σε ότι κάνετε από δω και πέρα. Στο τέλος της εβδομάδας επικοινωνείτε με σαφήνεια ειδικά εσείς του δευτέρου και αρχή τρίτου δεκαήμερου και βρίσκετε την στήριξη που χρειάζεστε για να εφαρμόστε τα σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σας και γίνεστε πιο δυναμικοί αλλά και πιο διεκδικητικοί αυτούς που επηρεάζει, για αρχή, είναι τους γεννημένους τις πρώτες μέρες που θα πρέπει να βρίσκονται και σε ετοιμότητα για ξαφνικές ψυχικές δοκιμασίες. Τώρα ο Ερμής είναι σε ορθή φορά και γενικά αυτό σας βοηθά όλους να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε και στήριξη οικονομική από τον σύντροφο ή από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Ρίχνετε την προσοχή σας σε ομάδες και φιλικές παρέες. Στον κοινωνικό ή επαγγελματικό χώρο που κινήστε γίνεστε πολύ συμπαθείς και μπορεί να υπάρξει και συναισθηματικό ενδιαφέρον από άτομο κύρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Σχέδια και ιδέες επανέρχονται προς υλοποίηση με τον Ερμή σε ορθή φορά, εδώ πρέπει όμως να είστε σαφής στις επιδιώξεις σας γιατί μπορεί να λειτουργήσετε ιδιόρρυθμα και από την άλλη αυτό θα σας βγει σε καλό. Σε όλο αυτό το εγχείρημα θα έχετε την στήριξη του συντρόφου ή των άμεσων συνεργατών στο τέλος της εβδομάδας. Σας ευνοούν τα ταξίδια και ότι έχει σχέση με καλλιτεχνικά σχέδια που πρέπει όμως να είναι μέσα στα πλαίσια της λογικής. Συναισθηματικό ενδιαφέρον θα υπάρξει από άτομα που διαφορετικά από την δική σας κουλτούρα και ιδεολογία. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο πρέπει να ξέρετε ότι αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός και ανατροπές σε ότι έχει σχέση με ομοϊδεάτες, παρέες και ομάδες.

ΛΕΩΝ.  Ο Άρης σας προκαλεί να γίνετε πιο διεκδικητικοί σε συλλογικούς χώρους και να αγωνιστείτε για την θέση που σας αρμόζει, πρέπει όμως να είστε έτοιμοι και για ανατροπές στον χώρο της καριέρας, όλα είναι ανά πάσα στιγμή «υπό αίρεση». Σε αυτή την περίπτωση δύο είναι τα τινά που υπάρχουν -ή θα τολμήσετε κάτι διαφορετικό χωρίς αναστολές ή θα προσπαθήσετε να κρατήσετε την «περπατημένη» κάτι που θεωρώ αρκετά δύσκολο, όλα αυτά θα λειτουργήσουν για εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχουν κρυφή οικονομική βοήθεια από τρίτους.  Ο Ερμής σε ορθή φορά σας βοήθα να βρείτε λύση σε ένα «μυστήριο» που σας προκαλούσε φόβο, επίσης στο τέλος της εβδομάδας έχετε και την στήριξη από ανωτέρους στο χώρο εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Αυτή την εβδομάδα όσοι που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορούν να πάρουν αποφάσεις σε ότι έχει σχέση με συνεργασίες ή συμβίωση, θα πρέπει όμως να σκεφτείτε καθαρά χωρίς να φαντάζεστε πράγματα και να έχετε το τακτ που απαιτείτε την δεδομένη στιγμή. Οικονομική και συναισθηματική στήριξη θα έχει το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πρώτο δεκαήμερο μάχεται για στη κοινωνική καταξίωση και αυτό μπορεί να έχει άμεση σχέση και με την καριέρα, αποφύγετε την ένταση, κάποιοι μπορεί να είναι εριστικοί απέναντι σας. Επίσης σε ομαδικούς χώρους θα υπάρχουν ανατροπές χωρίς αρνητικές συνέπειες για εσάς, να είστε δεκτικοί στις αλλαγές, απρόοπτα από το εξωτερικό είναι πιθανά.

ΖΥΓΟΣ.  Οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι πολύ σημαντική για εσάς αυτό το διάστημα. Οικονομικές απολαβές θα έχετε από τον εργασιακό χώρο, όπως επίσης γίνεστε και συμπαθείς στους συναδέρφους σας. Ο Ερμής βοήθα να μην έχετε αυτές τις «αναποδιές» στην καθημερινότητα και η επικοινωνία γίνετε πιο εύκολη, στο τέλος μάλιστα της εβδομάδας θα έχετε και την αποδοχή των δικών σας ανθρώπων σε ότι λέτε, παρόλο που είναι πάντα αυστηροί κριτές. Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψει ή να ασχοληθεί έντονα με κάποια μελέτη ή να απαιτήσει να γίνουν αποδεκτές οι ιδέες του. Προσοχή θα χρειαστεί να έχουν αυτοί που είναι γεννημένοι στις πρώτες μοίρες του ζωδίου 24-30/9 γιατί μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σε κληρονομικά θέματα ή σε ρίσκα χρηματοοικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του και να επικοινωνήσει με τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει ερωτικά. Η Αφροδίτη επίσης δείχνει έντονο ερωτισμό, παρότι δεν ξέρετε ακόμα αν όλο αυτό βρίσκετε σε πραγματικό ή φανταστικό επίπεδο, όμως είναι εφικτό και μπορείτε να το αποδεχτείτε και να το ζήσετε. Μεγάλη καλλιτεχνική και δημιουργική περίοδο. Το δύσκολο είναι ότι μερικές φορές ξεφεύγετε από την πραγματικότητα. Στο τέλος της εβδομάδας μπορείτε να έχετε την στήριξη από ανθρώπους που βρίσκονται τον περίγυρό σας ή από άτομα σε χώρους μορφωτικούς που ακούνε αυτά που λέτε και αυτά που γράφετε και τα αποδέχονται. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο θα έχουν ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν πρέπει να εκτεθούν σε καταστάσεις βίας και άστοχους χρηματοοικονομικούς χειρισμούς γιατί θα έχουν συνέπιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Προωθήστε συζητήσεις με οικεία πρόσωπα αυτή την εβδομάδα, όπως και θέματα σπιτιού που σας απασχολούν. Το κλίμα στην οικογένεια γίνετε πιο ζεστό αλλά μην εθελοτυφλείτε πρέπει να δείτε την αλήθεια, χαρείτε την οικογενειακή θαλπωρή και μην ακούτε υποσχέσεις που ίσως δεν κρατηθούν. Στο τέλος της εβδομάδος έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια και να πετύχετε το ποθούμενο αποτέλεσμα σε ότι αφορά οικονομικά θέματα με την οικογένεια. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο γίνεστε πιο διεκδικητικοί με τον σύντροφο ή τους στενούς συνεργάτες. Προσοχή στις εντάσεις και σε ότι αφορά δικαστικά θέματα. Η καθημερινότητα για εσάς μπορεί να έχει ανατροπές ή κάποιες αλλαγές στο χώρο εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Μικρές μετακινήσεις και αρκετή επικοινωνία με ανθρώπους που έχουν να σας πουν για θέματα επιμορφώσεως αλλά και πνευματικά ή καλλιτεχνικά δρώμενα. Σίγουρα το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο πριν το τέλος της εβδομάδας που θα θεωρήσετε ότι κατοχυρώνετε κάτι συγκεκριμένο. Ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και συγγενείς ή φλερτ που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε ξαφνικά γεγονότα που αφορούν δημιουργικά ή συναισθηματικά θέματα, αφήστε περιθώριο στην ζωή για εκπλήξεις. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι εντάσεις στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας, επίσης καλό είναι όλο αυτό το διάστημα να προσέχετε και την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Με τον Ερμή σε ορθή φορά αρχίζουν και οι συζητήσεις για οικονομικά θέματα, έχετε την εύνοια λόγω και της Αφροδίτης να τακτοποιήσετε κάποια από αυτά. Όμως στην αρχή της εβδομάδας θα αντιμετωπίσετε ένα χάος από πράγματα που ίσως είχατε αφήσει πίσω σε οικονομικό επίπεδο. Ενώ λίγο αργότερα θα έχετε μια σοβαρή συζήτηση, το πιθανότερο μυστική, με άτομα κύρους και οι ενέργειές σας θα είναι πιο συγκροτημένες. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο ίσως έχετε κάποιες ανακατατάξεις σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι, που μάλλον θα σας ξεβολέψουν. Εκδηλώνετε έντονα τα συναισθήματα σας και γιατί όχι και τον ερωτισμό σας, προσοχή όμως στις εντάσεις που μπορεί να προκαλέσει η επιθετική σας στάση απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  Αυτή την εβδομάδα αρχίζετε και ξεκαθαρίζετε τι ακριβώς ζητάτε από τους άλλους. Με τον Ποσειδώνα να κάνει σύνοδο με τον Ερμή δεν γυρνάτε στα παλιά, αλλά και πάλι πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια οι άλλοι για να σας καταλάβουν. Μήπως αυτό οφείλετε σε εσάς που συγχέετε την φαντασία με την πραγματικότητα. Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και ρομαντικοί, όμως όλο αυτό σας κάνει ακαταμάχητα γοητευτικούς, ελκύετε τους άλλους γύρω σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε επικοινωνία και πιο συγκροτημένο λόγο σε παρέες, ομάδες κτλ, που θα σας στηρίξουν γιατί θα δουν ότι αποκτάτε μια σταθερότητα στις ιδέες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο θα έχετε πλέον ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στον τρόπο που επικοινωνείτε, προσοχή χρειάζεται στην σχέση σας με τα πρόσωπα της οικογένειας, μπορεί να υπάρξουν «αψιμαχίες» και διαφωνίες, ελαττώστε την ένταση.                                       

Σχετικά