Διακρίσεις του ΑΚΟ Λιβαδειάς στο ¨ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ¨

akol libadeias

Μία ακόμη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών μας, σε αγώνα εκτός σταδίου και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα βουνού, με την επωνυμία ¨ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ¨ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, στην Αμφίκλεια, όπου πραγματοποιήθηκαν τρεις διαδρομές των 6, 10,9 & 24 χλμ. κάτω από αντίξοες συνθήκες με αρκετό χιόνι και λάσπη, σ’ όλες τις διαδρομές.

Σ’ αυτόν τον αγώνα και πιο συγκεκριμένα στα 24 χλμ. ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους ο Σπύρος Σιαμπάνης τερμάτισε στην 12η θέση, ο Τάσος Καραγιάννης στην 28η θέση, καθώς επίσης με καλές επιδόσεις τερμάτισαν και οι Μανώλης Φραγκιαδάκης, Δημήτρης Καρυοφίλης & Χρήστος Πολατσίδης. 

Στον ίδιο αγώνα των 24 χλμ., στις γυναίκες, η Τζένη Μήτσιου τερμάτισε στην 8η θέση, επίσης ολοκλήρωσε την προσπάθειά της & η Γεωργία Κανούτα.

Ο Κώστας Ζήνδρος στη διαδρομή των 10,9 χλμ. τερμάτισε στην 1η θέση, στην ίδια διαδρομή ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους και οι Γιώργος Παπανικολάου & Θοδωρής Πάλλας.

Ακόμη στην διαδρομή των 6 χλμ. στις γυναίκες η Έλενα Τριαναταφύλλου, τερμάτισε στην        1η θέση.

Τέλος το τριήμερο 19, 20 & 21 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε ο απαιτητικός αγώνας με την επωνυμία ¨ΔΟΛΙΧΟΣ¨ με αφετηρία τους Δελφούς και τερματισμό την αρχαία Ολυμπία, ο αθλητής μας Τάσος Νικολάου, αν και βρισκόταν στην 1η θέση, μέχρι το 170 χλμ, εγκατέλειψε την προσπάθεια του λόγω τραυματισμού.

Το  Διοικητικό Συμβούλιο

Σχετικά