Στα… “σαλόνια” ο Ελλοπιακός

Την άνοδο στην α’ κατηγορία Βοιωτίας πανηγυρίζει ο Ελλοπιακός. Η ομάδα της Ελλοπίας σε αγώνα μπαράζ στο γήπεδο του Υπάτου κέρδισε 2-1 τα Σκούρτα και πήρε την δεύτερη προνομιούχο θέση στον α’ όμιλο της β’ κατηγορίας.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή και την άνοδο σημειώθηκε στο 58’ και μάλιστα με αυτογκόλ.
«Μοιραίος» παίχτης για την ομάδα των Σκούρτων ήταν ο Κ. Βόγγλης ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα με κεφαλιά μετά από γέμισμα την έστειλε στα δίχτυα του εμβρόντητου Δριχούτη.

Η ομάδα της Ελλοπίας που απείλησε περισσότερο στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο σκορ στο 53’ σε μια φάση διάρκειας στα καρέ του Δριχούτη καθώς οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν. Ο Φίλης επωφελήθηκε και από κοντά πλάσαρε σωστά για να κάνει το 0-1 (φωτο κάτω)
Οι τυπικά γηπεδούχοι, όμως, δεν πτοήθηκαν και δευτερόλεπτα μετά από την σέντρα έφτασαν στην ισοφάριση, όταν έγινε το γέμισμα στην περιοχή του Χρήστου, αμυντικοί και τερματοφύλακας δεν έδιωξαν και ο Κομιώτης από κοντά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Α.Ε. Σκούρτων (Κώστας Καλμπένης): Δριχούτης  –  Κ.Καλμπένης (82’ Κ.Βόγγλης), Κ.Βόγγλης, Κατσιφής, Ταμπουρατζής (46’ Π.Ισσαρης), Σαρρής, Δ.Ισσαρης, Στ.Ισσαρης, Αντωνίου, Λάμπρου, Κομιώτης.

Α.Ο. “Ελλοπιακός” (Βασίλης Δελιανίδης): Χρήστου, Μπερτσας, Πολύταρχος (90’+ Παπανικολάου), Α.Λαζάρου (48’ λ.τρ. Η.Λαζάρου), Ψωμοδότης, Μήτσαινας, Φίλης, Πανουργιάς, Ραχούτης, Κοτσιλής (90’+ Πετεινάρης), Σύρος (84’ Στυλιανού).

stereasports.gr

Σχετικά