ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 9/9- 15/9

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Όσο έντονη και να είναι η καθημερινότητα, στην αρχή της εβδομάδας βάλτε στόχους και προσπαθήστε να τους διεκπεραιώσετε. Ο επαγγελματικός τομέας έχει δυσκολίες όμως πρέπει να αγωνιστείτε για να αποδείξετε την αξία σας. Έχετε την τάση να θέλετε να αποφύγετε την πραγματικότητα, μην αφήσετε να εκκρεμούν πρακτικά θέματα. Με σκληρή δουλειά, εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος δεύτερου και αρχές τρίτου δεκαημέρου, θα καταφέρετε να επιβληθείτε στο εργασιακό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ.  Γενικά το ζώδιο σας θα έχει μια δημιουργική εβδομάδα. Σχέδια και πλάνα πραγματοποιούνται, δυναμικά εγχειρήματα παίρνουν «σάρκα και οστά», σταθεροποιούνται οι στόχοι σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην υπερβάλετε σε οικονομικό επίπεδο και να λειτουργήσετε με γνώμονα την λογική. Σας απασχολούν έντονα τα παιδιά όπως και συναισθηματικά (ερωτικά) θέματα. Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στην αρχή της εβδομάδας ενώ στο τέλος δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στην εργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Θέματα οικογενειακά και ακίνητα θα σας απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα. Έχετε την δυνατότητα να κάνετε κάποιες κινήσεις στον οικονομικό τομέα που αφορούν τράπεζες και δάνεια. Προσοχή σε εξαπατήσεις από ανθρώπους που σας τάζουν εύκολες λύσεις στην καριέρα. Παράτολμες κινήσεις για συνεργασίες μπορεί να μην έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, βάλτε «φρένο» για λίγο και να το ξανασκεφτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Μεγάλη κινητικότητα για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Αν και δυσκολεύστε να καταλάβετε τους σημαντικούς ανθρώπους που είναι απέναντι σας, έχετε την δυνατότητα να κάνετε σταθερές συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν. Καλό θα είναι να μην εξάπτεστε στο χώρο εργασίας και να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Δίνετε μεγάλη έμφαση στις σπουδές και επικοινωνείτε με άνεση με το περιβάλλον σας (γείτονες, συγγενείς κτλ.).

ΛΕΩΝ.  Σταθεροποιήστε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Μπορεί να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά δεν χρειάζεται να ρισκάρετε. Στον εργασιακό χώρο, αν και με αντίξοες συνθήκες, εσείς σταθεροποιήστε και καταφέρνετε να έχετε την ανταμοιβή που αξίζετε. Αν σε γενικές γραμμές κρατήσετε χαμηλούς τόνους τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Προσοχή σε ότι αφορά οικονομικά τρίτων ή τράπεζες, δάνεια κτλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα. Θα κάνετε συζητήσεις που έπρεπε να έχετε κάνει από καιρό και θα ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στην συναισθηματική σας ζωή. Σταθεροποιούνται τα σχέδιά σας και ασχολείστε με τα παιδιά. Επειδή γίνεστε  πιο μαχητικοί από ότι συνήθως ίσως υπάρξουν κάποια θέματα με την οικογένεια. Προσοχή στις εξαπατήσεις από σύντροφο ή συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει να αντιμετωπίσει τις κρυφές φοβίες και τον ανταγωνισμό που γίνεται πίσω από την πλάτη του. Όμως μέσα από όλο αυτό βλέπετε ότι οικογένεια-πατρίδα κτλ. παρά το σκληρό πρόσωπο που δείχνουν, σας στηρίζουν. Το τρίτο δεκαήμερο δεν θα αποφύγει τα κουτσομπολιά και τα πισώπλατα χτυπήματα, προσοχή στην έντονη αντιπαράθεση. Κρυφές ερωτικές συναντήσεις ή κρυφά οικονομικά σχέδια. Στον εργασιακό χώρο κάτι σας κρύβουν. Προσοχή στην υγεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται από το πλανητικό σκηνικό. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μία ένταση σε ομάδες που συμμετέχει, αλλά έχει σταθερό περιβάλλον και έτσι μπορεί να στηρίξει κάποιους στόχους. Όμως καλό είναι να μην αποφασιστεί κάποιο σχέδιο «εν βρασμό ψυχής». Μεγάλη επικοινωνία θα έχει το τρίτο δεκαήμερο για την τακτοποίηση των οικονομικών. Έχετε έντονη κοινωνική ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Όλο σας το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στην καριέρα ή στην κοινωνική σας φήμη, πράγματα ίσως που δεν συνάδουν με την προσωπικότητά σας. Όμως θα καταφέρετε με σκληρή δουλειά να έχετε την ηθική ή την οικονομική εξασφάλιση που θέλετε. Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να μην συμμερίζονται αυτή την φιλοδοξία σας και αυτό σας απογοητεύει. Το δεύτερο δεκαήμερο με το Δία να σας φέρνει αισιοδοξία, ίσως να το παρακάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Ο Κρόνος σας βοηθά να στοιχειοθετήσετε τις γνώσεις σας, εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Μήπως όμως το παρακάνετε με το να αγωνίζεστε να κατανοήσετε πράγματα που δεν σας εκφράζουν. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε σύγχυση, το περιβάλλον σας απογοητεύει. Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί τώρα να αναθεωρήσει και να εμβαθύνει σε γνώσεις, δίνει το προσωπικό του στίγμα σε μια έρευνα και αυτό του αυξάνει τη δύναμη. Συζητήσεις για φιλοσοφικά ή αισθηματικά θέματα ευνοούνται.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Θα σας επιστήσω την προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών που έχουν σχέση με ομάδες π.χ. συλλόγους, κόμματα ή παρέες και εσείς πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις ή να έχετε λανθασμένες εντυπώσεις. Όμως κρυφές συμφωνίες και στήριξη από άτομα εξουσίας θα σταθεροποιούσουν τις καταστάσεις. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να προσέξει ότι αφορά τα οικονομικά, να αποφύγει να δανείσει ή να δανειστεί.

ΙΧΘΥΕΣ.  Σας έχει απορροφήσει όλη την ενέργεια ο σύντροφος ή οι συνεργάτες. Έχετε σημαντικές συζητήσεις με ομάδες που σταθεροποιούν κάποιες συνεργασίες. Δέχεστε όμως και επιθέσεις που σας εξασθενούν. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η υπεραισιοδοξία σε θέματα καριέρας, μην λειτουργείτε με πίεση. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει καλή επικοινωνία με το σύντροφο ή συνέταιρο για το πως θα λειτουργήσει από κοινού σε συλλογικό επίπεδο.                                                                               

Σχετικά