Στον εισαγγελέα ο Σαμαράς για τη Novartis…

Ενώπιον των αντιεισαγγελέων Ευάγγελου Ζαχαρή και Λάμπρου Σοφουλάκη θα βρεθεί, σήμερα, ο πρώην πρωθυπουργός για να…
καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση της Novartis.

Ο Αντώνης Σαμαράς καταθέτει στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει για πολιτικές παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στην υπόθεση Novartis. 

Οι δύο εισαγγελείς, ακόμη, ερευνούν από μηδενική βάση τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει ο Αντώνης Σαμαράς, ο Eυρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν από τους πρώτους που κινήθηκαν σε επιθετικό τόνο έπειτα από τις καταγγελίες για το σκάνδαλο με τη φαρμακευτική και είχε προβεί σε μηνύσεις. 

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε αναφερθεί στην ταυτότητα του πολιτικού προσώπου με το όνομα «Ρασπούτιν». Εάν κάποιος, λοιπόν, από τους μάρτυρες κατονομάσει στους δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου ποιο πολιτικό πρόσωπο είναι ο Ρασπούτιν, πρέπει αμέσως να διαβιβαστεί η δικογραφία αμελλητί στη Βουλή για τα περαιτέρω.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, κατέθεσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ αύριο είναι η σειρά του Ευάγγελου Βενιζέλου και την Πέμπτη του Ιωάννη Αγγελή.

Ακολούθως, οι κ.κ. Ζαχαρής και Σοφουλάκης θα συνεχίσουν την έρευνά τους μόνο ως προς τα μη πολιτικά πρόσωπα και στο πλαίσιο αυτό θα καλέσουν να καταθέσουν τόσο η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, όσο και οι επίκουροι εισαγγελείς Διαφθοράς Στέλιος Μανώλης και Χρήστος Ντζούρας…

Σχετικά