20 Χρόνια Γιορτή Κρασιού στην Άσκρη… και συνεχίζουν-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Το αδιαχώρητο έγινε και φέτος στη “Γιορτή Κρασιού” τo Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στην πλατεία της Άσκρης.

Διοργανώθηκε για 20η χρονιά με πολύ μεράκι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Άσκρης,τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων και την Τ.Κ. Άσκρης η Γιορτή Κρασιού στην Άσκρη.

Αναμφισβήτητα  η Γιορτή Κρασιού στην Άσκρη, έχει γίνει πλέον θεσμός στη Βοιωτία και τραβάει τον κόσμο σαν μαγνήτης. Μια γιορτή που ο κόσμος την αγαπάει και τη στηρίζει. Έτσι και φέτος έδωσε δυναμικό παρόν.

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα, με ομιλία από την γεωπόνο Μαρία Μελισσάρη,ντόπιο κρασί,μουσταλευριές,μουστοκούλουρα ,η παραδοσιακή μουσική υπέροχη με την Ελένη Χρήστου.

 Η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών Άσκρης κα. Άννα Μαρία, ευχαρίστησε τον κόσμο, αλλά και όλους όσους βοήθησαν για αυτήν την εκδήλωση, ενώ συγχαρητήρια έδωσαν  ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης,η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα.Πούλου και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Άσκρης κ.Χολιασμένος.

 Στην εκδήλωση   παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης,η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας κα.Γιώτα Πούλου,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,αντιδήμαρχοι,δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Τ.Κ.Άσκρης και σύλλογοι της περιοχής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Άσκρης ευχαριστεί όσους συνέβαλαν για την επιτυχία των εκδηλώσεων,τους χορηγούς, όλους όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους. 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. Γυναικών Άσκρης για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Και του χρόνου ραντεβού εδώ… Με τον Σύλλογο Γυναικών Άσκρης

 Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά