Συνάντηση Παπαθωμά Καράλη για τα προβλήματα του Δήμου Ορχομενού

Τη νέα Δήμαρχο Ορχομενού,  Βούλα Καράλη συνοδευόμενη από αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, δέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο γραφείο της η  Αντιπεριφερειάρχης  Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, στα πλαίσια των επαφών της με όλους τους δημάρχους της Π.Ε.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τα προβλήματα του Δήμου, η υλοποίηση σημαντικών έργων όπως το Αρχαιολογικό Πάρκο και οι τρόποι  συνεργασίας ανάμεσα  στους δύο βαθμούς Αυτοδιοίκησης.

» Ένας γόνιμος διάλογος πραγματοποιήθηκε. Από την πλευρά της Περιφέρειας μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και από ιδίους πόρους , έχουν δρομολογηθεί συμβάσεις ύψους 7.521.040,94€.Έργα αναπτυξιακά,  έργα πολιτισμού και έργα καθημερινότητας.

Είμαστε εδώ και για τους έξι Δήμους της Βοιωτίας, στηρίζοντας και τον α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης  προς όφελος πάντα των πολιτών», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Μάκης Εμμανουηλίδης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικών Γρηγόρης  Γαλάνης,  η   Εντεταλμένη Σύμβουλος στα πολιτιστικά, Κωνσταντίνα Καράλη , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος  Επαμεινώνδας Τσιγαρίδας  και ο Δημοτικό Σύμβουλoς Γρηγόρης  Ξηρογιάννης.

Σχετικά