ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 16-22/9

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Κριός.  Ασχολείστε στην αρχή της εβδομάδας με προσωπικά σας θέματα, αλλά τα συναισθήματά σας είναι ασταθή. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει έντονες ανασφάλειες και όλο αυτό  θα επιτείνεται από υπερβολική φαντασία, στο τέλος της εβδομάδας δυσκολεύουν τα πράγματα στην επικοινωνία με πρόσωπα κύρους ή με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Το τρίτο δεκαήμερο έχει ένταση στο εργασιακό περιβάλλον αλλά μπορεί να χειριστεί τις καταστάσεις αν αλλάξει ριζοσπαστικά τον τρόπο που λειτουργεί. Είναι μία εβδομάδα που πρέπει να βάλετε την λογική σε πρώτη γραμμή και όχι την παρόρμηση.

ΤΑΥΡΟΣ.  Η Σελήνη στο ζώδιο σας από 16/9, θα σας αναστατώσει συναισθηματικά και το πρώτο δεκαήμερο θα έχει τάσεις ανεξαρτητοποίησης. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι μπορεί να παραπλανηθεί σε οικονομικό επίπεδο, οι ιδέες είναι καλές αλλά πρέπει να εφαρμόζονται. Η καθημερινότητα ίσως να σας φέρει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, όμως έχετε την δύναμη να τα καταφέρετε. Το τρίτο δεκαήμερο κάτω από μεγάλη ένταση καταφέρνει να πετύχει τον στόχο του.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Συνεργασίες και σύντροφος ή συνεταίροι έχουν κάτι το «απατηλό» αυτή την εβδομάδα, ίσως είχατε περισσότερες προσδοκίες.  Επικοινωνία ή μετακινήσεις για δημιουργικά σχέδια μπαίνουν για λίγο στον «πάγο» για οικονομικούς λόγους. Αν πρόκειται για συναισθηματική επικοινωνία τότε πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί υπάρχει δυσκολία στο να αποδεχθεί το ταίρι σας τις ιδέες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Η αρχή της εβδομάδας είναι ήρεμη και δημιουργική. Όμως το δεύτερο δεκαήμερο στις 21-22/9 θα πρέπει να προσέχει το περιβάλλον που έχει σχέση με τον εργασιακό χώρο, επίσης και την επικοινωνία με άτομα της οικογένειας, προσπαθήστε να κατανοήσετε τους άλλους που μπορεί άθελά τους να σας στεναχωρήσουν. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου αν και το περιβάλλον είναι «ζόρικο» καταφέρνουν να επικρατούν μέσα σε μια «εμπόλεμη» κατάσταση.

ΛΕΩΝ.  Το πρώτο δεκαήμερο δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες, εκτός από ανατροπές σε θέματα καριέρας, έχει όμως αυτή την περίοδο ένα ευχάριστο περιβάλλον. Το ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό έχουν μονοπωλήσει  τα οικονομικά θέματα, αυτό θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα με αποτελέσματα θετικά για το τρίτο δεκαήμερο που μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον πετυχαίνει το στόχο του. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να προσέχει γιατί η καθημερινότητα και ο χώρος εργασίας μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα. Αποφύγετε δάνεια και επενδύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Ουδέτερα θα κινηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ενώ το δεύτερο δεν πρέπει να είναι υπερβολικό σε κάποια πράγματα – δεν είναι όπως τα φαντάζετε σε συνεργασίες με άτομα της οικογένειας. Επίσης για οικονομικά θέματα μάλλον θα χρειαστεί χρόνος για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, αποφύγετε τις δύσκολες συζητήσεις. Το τρίτο δεκαήμερο έχει μεγάλη δύναμη να «μεταμορφώσει» μια ερωτική σχέση ή να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα σε ένα δημιουργικό σχέδιο.

ΖΥΓΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει μια γλυκύτητα και είναι συμπαθές στους άλλους. Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να λειτουργεί με πιο μεγάλη σύνεση στην καθημερινότητα, μάλλον έχετε σταματήσει να προσπαθείτε αρκετά, μην παρασύρεστε. Δύσκολες οι συζητήσεις με τα άτομα της οικογένειας, αποστασιοποιηθείτε για λίγο. Αντίθετα το τρίτο δεκαήμερο αν και έχει κρυφό ανταγωνισμό ή φόβο για εχθρικές τάσεις των δικών του ανθρώπων, βρίσκει την δύναμη να κάνει την αυτοκριτική του και να γεννήσει μια καινούργια σχέση με την οικογένειά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Ηθικά αλλά και οικονομικά μπορεί να αισθανθείτε απογοήτευση, ίσως γιατί και εσείς είχατε μεγάλες βλέψεις από τον ερωτικό σύντροφο ή αν έχετε παιδιά από την δημιουργικότητά τους. Ειδήσεις ή κουτσομπολιά σας αποθαρρύνουν, αποφύγετε και εσείς σχόλια που θα σας μπλοκάρουν από άτομα του περιβάλλοντός σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου καταφέρνετε, μετά από πολύ αγώνα να περάσετε τις ιδέες σας και γιατί όχι να επικρατήσετε σε συλλογικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Το δεύτερο δεκαήμερο παρότι έχει το Δία, θα πρέπει να προσέχει ότι έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένεια γιατί δέχεται κάθε φορά απογοητεύσεις. Έχετε τόσα να πείτε όμως δυσκολεύεστε να μοιραστείτε  τις προτάσεις σας με τον περίγυρο σας και έτσι περιορίζεστε. Το τρίτο δεκαήμερο παρότι έχει σκληρούς ανταγωνιστές στο χώρο της καριέρας, βρίσκει τρόπο να φτάσει στον στόχο του, έστω και με αθέμιτο ανταγωνισμό, να αυξήσει τα έσοδα του. Άσχετα με αυτό, ακόμα έχετε πολύ δρόμο για να  αισθάνεστε οικονομικά ασφαλής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό, όμως αρχίζει και δίνει μεγαλύτερη έμφαση την καριέρα. Το τρίτο δεκαήμερο θα συνειδητοποιήσει ότι ο περίγυρος του δεν εκτιμά την προσφορά τους και αυτό τους απογοητεύει. Αν ασχολείστε με επιμορφωτικά θέματα να είστε προσεκτικοί. Μην γίνεστε πολύ «καυστικοί» γιατί η κοινωνική σας θέση βρίσκεται υπό αίρεση. Αυτοί που έχουν γεννηθεί αρχές τρίτου δεκαήμερου καταφέρνουν να επικρατήσουν σε χώρους μόρφωσης ή δικαιοσύνης μετά από πολύ αγώνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο βρίσκει διεξόδους και αυτό τους κάνει πιο αισιόδοξους. Το δεύτερο δεκαήμερο αισθάνεται απογοήτευση γιατί πολλές υποσχέσεις από ομάδες, παρέες κτλ. δεν γίνονται πραγματικότητα. Επίσης παρότι έχετε υποστεί πολλές δοκιμασίες και θυσίες για να επικρατήσετε, έχετε δυσκολία στις συζητήσεις με τους ανωτέρους σας. Το τρίτο δεκαήμερο επικρατεί σε χώρους μόρφωσης και φιλοσοφίας πετυχαίνοντας συγχρόνως και μυστική οικονομική συμφωνία.

ΙΧΘΥΕΣ.  Εδώ τίθεται το ερώτημα με εσάς του δεύτερου δεκαημέρου, αν εσείς είχατε μεγάλη προσδοκία από την καριέρα σας και αρχίζετε και απομυθοποιείτε ή οι άλλοι είχαν προσδοκίες από εσάς. Έχετε μία δυσκολία στην συνεννόηση με ομάδες, εταιρίες, παρέες κτλ. κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε ψυχρά ή αποστασιοποιημένα. Το τρίτο δεκαήμερο παρότι βρίσκεται σε αντιπαλότητα με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής τους (σύντροφο, συνέταιρο κτλ), καταφέρνουν και ισχυροποιούνται σε ιδεολογικούς χώρους ή παρέες.                             

Σχετικά