Φθινοπωρινά τρεξίματα και διακρίσεις για τους Αλιαρτίστας!!!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη μπήκε πολύ δυναμικά για τους Αλιαρτίστας. Οι συμμετοχές πολλές και διάφορες!!! 

Ας ξεκινήσουμε από την τελευταία μέρα του Αυγούστου και τον Δημήτρη τον Μάνδαλο που μας εκπροσώπησε στον αγώνα “Pedion Areos Park Run Series 1” των 5χλμ.Την επόμενη μέρα οι Αλιαρτίστας έκαναν διπλό ποδαρικό στο Φθινόπωρο με συμμετοχές τόσο σε ορεινό αγώνα όσο και σε ασφάλτινο τερέν. Ο Κώστας Μπεζαΐτης, Δημήτρης Αρβανίτης, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Βασίλης Κολοβός και η Ελένη Μωραΐτη με την Μαρία Δρίτσα βρέθηκαν στην Αράχωβα στους αγώνες trail των 21χλμ και των 11χλμ με τις κυρίες να μας κάνουν περήφανους για άλλη μια φορά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Γενική από την Μωραΐτη στα 21χλμ και της τρίτης θέσης στην κατηγορία της από την Δρίτσα στα 11χλμ!!!

 Την ίδια μέρα είχαμε 4 συμμετοχές στον ημιμαραθώνιο δρόμο “Ελευθέριος Αθανασάκης” στο Σχηματάρι για την μνήμη των πεσόντων αεροπόρων: Οι τρεις Γιώργηδες, Αραπίτσας, Καλαμπαλίκης,Τσιώλης, ο Τάσος ο Σταμούλης και η Σπυριδούλα Παλαντζά που κατέκτησε την πρώτη θέση στην Γενική!!! Την επόμενη Κυριακή στις 8 Σεπτεμβρίου, οι Δημήτρης Τριανταφύλλου, η Μαρία Δρίτσα και η Σπυριδούλα Παλατζά έτρεξαν ημιμαραθώνιο από το Θησείο ως την Ελευσίνα,”Στα χνάρια της Ιεράς Οδού”, με την Παλαντζά να παίρνει άλλη μια δεύτερη θέση στην ηλικιακή κατηγορία της!!!Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά στον Υψηλάντη η πεζοπορία”Υψηλάντεια οδός” στον Έλικωνα.

 Εκεί βρέθηκαν δύο μέλη της ομάδας μας ο Δημήτρης Αρβανίτης και ο Βαγγέλης Αρβανίτης.Πάμε τώρα στον αγώνα-εκδρομή για τους Αλιαρτίστας την ίδια μέρα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου!!! 12 άτομα μαζευτήκαμε για να τρέξουμε στην διαδρομή των 16χλμ με ονομασία “Ελλέβορος” του Ορεινού αγώνα “Hercules mountain marathon” στην Υπάτη Φθιώτιδας στο όρος Οίτη(Μαρία Δρίτσα, Σπυριδούλα Παλαντζά,Πέγκυ Παπακωνσταντίνου,Ελένη Μωραΐτη,Κώστας Μπεζαΐτης,Τάσος Σταμούλης,Παναγιώτης Ζαρκαδούλας, Χρήστος Κόκκαλης,Γιώργος Ζυγογιάννης,Γιώργος Τσιώλης,Γιώργος Καλαμπαλίκης,Δημήτρης Τριανταφύλλου). 

Πολύ νωρίς το πρωί αναχωρήσαμε για να είμαστε στην εκκίνηση πριν τις 8.30 αλλά όταν φτάσαμε νομίζαμε ότι είναι ήδη αργά λόγω της κεφάτης διοργάνωσης του Συλλόγου “Η Τραχίνα” με πολλούς δρομείς και δυνατή μουσική που θύμιζε φεστιβάλ!!! 

Η διαδρομή δεν μπορούσε να μην κρατήσει το ενδιαφέρον και στον πιο απαιτητικό δρομέα-φυσιοδίφη αφού περιελάμβανε δυσπρόσιτα μονοπάτια σε εξαιρετικής ομορφιάς φύση!!!

 Όλοι οι δρομείς τερμάτισαν σώοι με την Σπυριδούλα Παλαντζά να κατακτά για άλλη μια φορά θέση στο βάθρο, 3η, και με μέγιστη επιβράβευση την κατάκτηση του τίτλου της πολυπληθέστερης ομάδας της διοργάνωσης!!! 

Αφού το γλεντήσαμε αναλόγως επιστρέψαμε στην βάση μας για να γεμίσουμε μπαταρίες και να οργανωθούμε για τις επόμενες δρομικές μας εξορμήσεις!!!

#Aliartistas

Σχετικά