ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ THN KATEΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23-29/9

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Ήπια εβδομάδα με την τάση να εστιάζεστε στις συνεργασίες και τους συντρόφους σας, ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο αισθάνεται την αρμονία στις σχέσεις του, όμως βλέπει ότι έχει παραμελήσει στους στόχους και πρέπει να επανέλθει στην τάξη. Στο τέλος της εβδομάδας γίνεστε πιο ρομαντικοί και γιατί όχι και πιο ευαίσθητοι. Δέχεστε αγάπη από τον σύντροφο σας. Συνεργασίες με το εξωτερικό ευνοούνται .    Οι γεννημένοι  στις 11-12/4 μπορεί να έχουν μια δύσκολη αντιπαράθεση σε θέματα καριέρας και πρέπει να αναθεωρήσουν κάποιες συνεργασίες. Ο σαρκασμός και η υπερένταση δεν είναι καλός σύμβουλος.

ΤΑΥΡΟΣ.   Η καθημερινότητα είναι πιο εύκολη, κάνετε σχέδια και επικοινωνείτε πιο εύκολα στο χώρο εργασίας. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε ένα μήνυμα θετικό για οικονομικό ή συναισθηματικό θέμα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι αν οι στόχοι που βάζετε είναι πραγματοποιήσιμοι. Στις 27/9 ένα σχέδιο που είχατε κάνει μπορεί να μην ευοδωθεί, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να διακόψετε την συνεργασία λέγοντας σκληρά λόγια. Θα χρειαστεί να προσέχετε τα πιο μακρινά ταξίδια εσείς που έχετε γεννηθεί 11-12/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Το πρώτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό, όμως δίνει μεγάλη σημασία στα παιδιά και αρχίζει να κάνει πράγματα που τους ευχαριστούν. Το δεύτερο δεκαήμερο χαίρεται τον έρωτα με τον σύντροφο και επικοινωνεί για δημιουργικά σχέδια. Αρχίζουν και παίρνουν μια ανάσα ακούγοντας για συμφέρουσες συνεργασίες. Όμως με προσοχή γύρω στις 25/9, μπορεί να υπάρχει δυσκολία στα οικονομικά.  Στις 27/9 πολύ πιθανό να σας απορρίψουν μία πρόταση για χρηματοδότηση. Κρατήστε χαμηλούς τόνους ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί  11-13/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ασχολούνται περισσότερο με την οικογένεια και τα ακίνητα. Ενώ το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα σε σχέση με άτομα της οικογένειας. Στις 25/9 θα έχετε μια όμορφη καθημερινότητα και καλά νέα από οικεία πρόσωπα και συγχρόνως στο τέλος της ημέρας μπορεί να αισθανθείτε ότι ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας απογοητεύουν. Στις 29/9 η αισιοδοξία «χτυπά κόκκινο».  Αυτοί που έχουν γεννηθεί αρχές 3ου δεκαήμερου θα έχουν δύσκολες συζητήσεις που θα ακυρώσουν παλιότερες συμφωνίες για θέματα σπιτιού και οικογένειας.

ΛΕΩΝ.  Σημαντικό ρόλο παίζει το περιβάλλον και οι συγγενείς. Το πρώτο δεκαήμερο έχει αυξημένη επικοινωνία, αλλά ενδιαφέρεται και για χώρους επιμόρφωσης. Το τρίτο δεκαήμερο θα προσπαθεί να ισορροπήσει και να συνεργαστεί με τον περίγυρο και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνει, δυστυχώς δεν μπορεί να τα έχει με όλους καλά και ειδικά στον χώρο εργασίας. Στο τέλος της εβδομάδας έχετε ευκαιρίες και επιτυχίες σε ερωτικές σχέσεις αλλά και σε δημιουργικά σχέδια. Στις 27/9  αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να διαλύσουν μια σχέση-συνεργασία αν δεν προσέξουν τα λόγια τους. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να κάνετε μια συμφωνία που θα αφορά ακίνητα ή πρόσωπα της οικογένειας που θα έχουν οικονομικό όφελος. Όμως εκτός από τα παραπάνω το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει και κάποιες απογοητεύσεις από ένα αγαπημένο πρόσωπο, μην καταβάλλεστε γιατί είναι περαστικό. Στο τέλος της εβδομάδας τα οικεία σας πρόσωπα θα σας δώσουν την αισιοδοξία αν όχι οικονομική βοήθεια για να συνεχίσετε. Στις 27/9  πρέπει να προσέξετε εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου τις συμφωνίες για κάποιο ερωτικό ή οικονομικό θέμα που ηθικά για εσάς είναι «κόκκινη γραμμή».

ΖΥΓΟΣ.  Χρόνια πολλά στους Ζυγούς του πρώτου δεκαήμερου που έχετε την δύναμη της ανανέωσης. Το δεύτερο δεκαήμερο σε έντονη κινητικότητα με την Αφροδίτη να σας κάνει συμπαθητικούς και γοητευτικούς.  Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε ευχάριστα νέα από χώρους μάθησης ή από το άμεσο περιβάλλον, όμως την ίδια στιγμή πρόσωπα της οικογένειας σας απογοητεύουν. Ενώ στις 29/9 αισθάνεστε ότι είστε αποδεκτοί και αυτό σας κάνει αισιόδοξους και αξιαγάπητους.  Στις 27/9 οι γεννημένοι στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να πείτε σκληρά λόγια με άτομα της οικογένειας, κρατήστε χαμηλούς τόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.   Οι γεννημένοι αρχές του ζωδίου αρχίζουν και δρουν παρασκηνιακά για σχέδια που θα μπορούν να εφαρμοστούν στο μέλλον. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μια αίσθηση αυτό το διάστημα, ότι λέγονται συκοφαντίες πίσω από την πλάτη του, όμως και συναισθηματικά δεν μπορεί να εκφραστεί. Θα μπορούσα να πω ότι αυτή την εβδομάδα είστε εσωστρεφείς. Έχετε κρυφές οικονομικές απολαβές, όμως το περιβάλλον παραμένει «αρνητικό». Γύρω στις 27/9 εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε την αποκάλυψη ενός μυστικού που θα σας αλλάξει τα δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.   Συλλογικοί χώροι σας βοηθούν να αντεπεξέρθετε στα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Στα μέσα της εβδομάδας 24-25/9 βρίσκετε την ανταπόκριση που θέλετε από την παρέα σας και αισθάνεστε όμορφα,  αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα. Στο τέλος της εβδομάδας έχετε την συναισθηματική ανταπόκριση αλλά και την αποδοχή από τους φίλους σας. Το τρίτο δεκαήμερο θα ανακαλύψει ότι μέσα από την ομάδα ανθρώπων που περιστοιχίζεται έχει απώλειες οικονομικές ή ηθικό «bullying». Προσπαθήστε να μην πείτε λόγια που πληγώνουν ειδικά σε φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο έχει πιο μεγάλη ελευθερία κινήσεων και επικεντρώνεται στους στόχους και στην καριέρα. Το δεύτερο δεκαήμερο είναι σαν να σαμποτάρει την κοινωνική του άνοδο, ίσως να είναι αυτή την περίοδο περισσότερο φιλόδοξο από ότι χρειάζεται, για τις υπάρχουσες συνθήκες. Παρόλα αυτά οι απαιτήσεις σας μπορεί να βρουν ανταπόκριση, στο τέλος της εβδομάδας μετά από την κοινωνική αναγνώριση θα έχετε και εσείς την ανάγκη να προσφέρετε. Στις 27/9 αυτοί που έχουν γεννηθεί 10-12/1, πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους γιατί μπορεί να πληγώσουν αλλά να πληγωθούν και οι ίδιοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.   Παρότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός στις ομάδες που συμμετέχετε καταφέρνετε να ενθουσιάζετε με τις ιδέες σας. Αυτή την εβδομάδα πολύ πιθανό είναι να εκτραχυνόσουν δηλαδή να οξύνουν την ένταση για ιδέες ή δηλώσεις που έχετε κάνει. Όμως στο τέλος της εβδομάδας θα δείτε την αγάπη και την κατανόηση από ανθρώπους που μπορεί να είναι και τελείως διαφορετικοί από εσάς. Προσοχή θα χρειαστεί από εσάς που έχετε γεννηθεί αρχές τρίτου δεκαημέρου, γιατί θα βρεθείτε απέναντι από αποκαλύψεις που πάντα φοβόσασταν, αποφύγετε να οξύνετε τις καταστάσεις με τον σκληρό λόγο.

ΙΧΘΥΕΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο αρχίζει και ασχολείται με χρηματοοικονομικά θέματα, κατά τα άλλα δεν έχει ιδιαίτερες επιρροές. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχει μια ευχάριστη είδηση για κάποιο δάνειο ή κληρονομιά κτλ. Όμως την επομένη πρέπει να προσέχει γιατί κάποιοι φίλοι ή κάποια ομάδα που συμμετέχετε μπορεί να μην συνερίζονται την οικονομική επιτυχία. Στο τέλος της εβδομάδας βρίσκετε αρωγό ένα άτομο μεγαλύτερο στην ηλικία ή άτομο που ηγείται στην ομάδα. Στήριξη από φίλους. Στις 27/9 οι γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαήμερου θα έχουν σκληρή αντιπαράθεση που θα αποκαλύψει οικονομικά θέματα που θα σας αναστατώσουν.                                                                                                   

Σχετικά