Μουσική εκδήλωση για την βράβευση των νέων φοιτητών στα Βάγια

Ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος Βαγίων πραγματοποίησε για  ‘όγδοη συνεχόμενη χρονιά παραδοσιακή μουσική εκδήλωση για την βράβευση των νέων φοιτητών της Πόλεως μας.Η παιδεία είναι σημαντικότατος παράγοντας της ζωής και της επιβίωσης ενός λαού. Εκτείνεται σε χρόνο αφάνταστα μεγάλο, πολύ πιο πέρα από τα μαθητικά θρανία, και επηρεάζει αποφασιστικά μικρούς και μεγάλους, αυτό το ίδιο το Έθνος.Αλλά και η μουσική παράδοση των Ελλήνων, είναι συνυφασμένη με τα ήθη, τα έθιμα και την ιστορία του λαού η οποία, κατά κοινή ομολογία Ελλήνων και ξένων ερευνητών, είναι υψηλής αξίας. Όπως αναφέρθηκε εχθές στην εκδήλωση.Στην Εκδήλωση βραβεύτηκαν οι Νεοεισαχθέντες Φοιτητές της Κωμοπόλεως μας  στους οποίους το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τους εύχεται καλές σπουδές και καλό πτυχίο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία  τους ο Παν. Αρχιμ . Δανιήλ Στέφας ώς εκπρόσωπος του Σεβ .Ποιμενάρχου μας κ.Γεωργίου ,  ο Δήμαρχος Θηβαίων Γ.Αναστασίου , ο Αντιδήμαρχος Βαγίων κ. Π.Τσαραμπάρης  , ο Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Βαγίων κ. Κ.Χαροκόπος ,   ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Γρηγόριος Παπαβασιλείου , ο Διευθυντής του Λυκείου Βαγίων κ. Θρασύβουλος Ίσσαρης, η Διευθυντής του Γυμνασίου  Βαγίων κ.Κιούση  , ο κ. Θεοδ.Παπαιωάννου τ. Κοινοτάρχης Βαγίων ,Δημ.Σύμβουλοι  καθηγητές, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου.Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τις χορωδίες:Παραδοσιακή Χορωδία Γλυκών Νερών  ,  και τον χοράρχη  της κ. Κ.Παπαχριστοδούλου , την Χορωδία Στειρίου. η Στειρίδα και τον Προεδρό της Ιωάννη Πάστρα ,τη Γυναικεία Χορωδία KΑΠΗ Θηβών – Βαγίων και τον χοράρχη της κ. Κωνσταντίνο Δέδε  που με την παρουσία τους λάμπρυναν την εκδήλωσή μας.

Τον Πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» Θηβών κ. Αντώνιο Τσαρουχά για την καλλιτεχνική επιμέλεια του , τον Γ.Δούση για την παρουσίαση της Εκδήλωσης, τον Σύλλογο Γονέων Λυκείου Βαγίων , και τους Επαγγελματίες της Πόλεως μας για την προσφορά των κερασμάτων 

Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Βαγίων

Σχετικά