Θέματα αστυνόμευσης του Δήμου συζήτησαν Ντασιώτης -Τρικαλίτης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας  Ταξίαρχο κο Τρικαλίτη Νικόλαο και τον Αστυνομικό Διευθυντή κο Μπακούμη Ηλία είχε σήμερα 24-9-2019,ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κος Ντασιώτης Γεώργιος.

Οι δύο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο στο γραφείο του και συζήτησαν μαζί του θέματα της αρμοδιότητας τους που αφορούν το Δήμο μας.

Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα παραβατικότητας των Ρομά που απασχολούν την πόλη της Αλιάρτου, καθώς και κυκλοφοριακά προβλήματα στην Παλαιά Εθνική Οδό, όπως επίσης και ζητήματα αστυνόμευσης των οικισμών από διαρρήκτες που δρουν κατά διαστήματα.

Ο κος Ταξίαρχος αναφέρθηκε στις τεράστιες προσπάθειες που κάνει η Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού και επεσήμανε την καλή συνεργασία που έχει η υπηρεσία του με το Δήμο  μας.

Από την πλευρά του ο κος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που έχει ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων με την Αστυνομία, καθώς επίσης ότι είναι αρωγός στις προσπάθειές της.

Παράλληλα δεσμεύτηκε ο,τι ,σε συνεργασία με τους άλλους Δημάρχους του Νομού, θα μεταφέρουν στην πολιτική ηγεσία το ζήτημα της ενίσχυσης της Αστυνομικής Δύναμης στο Νομό Βοιωτίας.

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων

Σχετικά