Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα “Υψηλάντεια 2019” Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Υψηλάντεια 2019 την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Στον ιερό χώρο της Μονής Αγίου Νικολάου γιορτάστηκε η επέτειος της Μάχης της Πέτρας με δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Γεωργίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Γεώργιος Σούρλας, πρώην υπουργός και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Διαβαλκανικής Συνεργασίας. Παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές του νομού Ανδρέας Κουτσούμπας, Γιώτα Πούλου, Γιώργος Μουλκιώτης, η αντιπεριφεριάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Μπακομήτρος, ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Υψηλάντη , τοπικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των Σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων. Επίσης αντιπροσωπία των Ποντιακών οργανώσεων. Ευχαριστούμε τα χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Υψηλάντη και του «Ευκλείδη».

Στην πλατεία της τοπικής κοινότητας Υψηλάντη ακολούθησε εκδήλωση με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας Πριν την εκδήλωση τιμήθηκαν:

Ο Γιώργος Σούρλας για την προσφορά του στην ιστορία του τόπου και για το συγγραφικό του έργο.

Ο τραγουδιστής Κώστας Πισίνας για την προσφορά του στο Δημοτικό τραγούδι.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί την Περιφέρεια Στερεάς και τον Δήμο Αλιάρτου –Θεσπιέων για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστεί την Εταιρεία Νομικός ΑΒΕΕ και τον Δημήτρη Παναγιώτου για την χορηγία τους. Πολλές ευχαριστίες στην Ομάδα από το Ακραίφνιο που μαγείρεψε το τοπικό έδεσμα και στα μέλη του Συλλόγου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, στα Υψηλάντεια 2020.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Σχετικά