Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες σε τροχαίο με μετανάστες στη Θεσσαλονίκη

Το τροχαίο σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας στο ύψος του χωριού Άγιος Βασίλειος – Συγκρούστηκαν τρία αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα μετέφερε παράνομα μετανάστες

Τροχαίο δυστύχημα μ’ έναν τουλάχιστον έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες συνέβη το πρωί της Κυριακής (29/09) στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας στο ύψος του χωριού Άγιος Βασίλειος.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το «Open Tv» σημειώθηκε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων, εκ των οποίων το ένα μετέφερε παράνομα μετανάστες.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος δεν είχε τις αισθήσεις του, ενώ υπήρξε ένας σοβαρά τραυματία και άλλα πέντε άτομα τα οποία φέρουν ελαφρά τραύματα. Ο δρόμος στο σημείο παραμένει κλειστός και στα δύο του ρεύματα, με την τροχαία να εκτρέπει την κυκλοφορία.

Το αυτοκίνητο που είχε μέσα τους μετανάστες, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι σφοδρή. Μετά το τραγικό συμβάν πολλοί μετανάστες βρέθηκαν στο δρόμο, ενώ ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο προσπάθησε να διαφύγει.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου συνέλεξαν το ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Σχετικά