Ανδρέας Κωνσταντίνου: Όσα δεν γνωρίζετε για τον «Σέργιο» της σειράς «Άγριες Μέλισσες» (video)

Ποιος είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου;

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου έκανε τον γυναικείο πληθυσμό να αναστατωθεί βλέποντάς τον στις «Άγριες Μέλισσες».

Κι όταν για τις ανάγκες του σεναρίου ο ήρωάς του πέθανε οι τηλεθεατές στο twitter ξέσπασαν γράφοντας πως τον θέλουν πίσω στη σειρά. Με δύο λόγια ας σας εξηγήσουμε ποιον υποδυόταν στη σειρά για όσους δεν την παρακολούθησαν μέχρι τώρα.

Ο Σέργιος, ο μεγάλος γιος του Δούκα Σεβαστού, μεγαλογαιοκτήμονα του θεσσαλικού κάμπου, θέλει να παντρευτεί την Ελένη και να προσφέρει μια καλύτερη ζωή σ’αυτήν και τις αδερφές της. Ένας γάμος που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία και για τις δυο πλευρές. Η Ελένη λέει το «ναι» στον Σέργιο. Μόνο που εκείνη τη στιγμή αγνοούσε πως άνοιγε την πόρτα για να μπούνε χίλιες συμφορές στο σπίτι της. Και την πρώτη νύχτα του γάμου της, εκείνη και οι αδερφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα…

Ποιος είναι όμως ο Ανδρέας Κωνσταντίνου;

Είναι 37 χρονών και από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Γεννήθηκε το 1982 στο Τύμπιγκεν και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει και πτυχίο κοινωνικού λειτουργού. Έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες «Μικρά Αγγλία», «Ουζερί Τσιτσάνης» και «Το τελευταίο σημείωμα». Μάλιστα για «Το τελευταίο σημείωμα» απέσπασε στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου.

Σχετικά