ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 7-13/10

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας συζητάει  για οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με δάνεια, επενδύσεις κτλ., όμως υπάρχει έντονη η τάση να διαφωνήσει με τα «ψιλά γράμματα». Πιθανόν να διαλύσετε κάποια συμφωνία. Οι μεταπτώσεις στα έσοδά σας έχουν σαν αποτέλεσμα και τις ιδιόρρυθμες αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Τα οικονομικά του συντρόφου σας είναι ασταθή. Όσοι έχουν γεννηθεί στο τέλος δευτέρου δεκαήμερου θα έχουν υποστηρικτές στην φιλοσοφία και στις ιδέες τους. Η πανσέληνος σας φέρνει εσωστρέφεια αλλά και την ανάγκη να κατανοήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, πράγμα που θα σας προάγει στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ.  Έχετε τάσεις ανεξαρτησίας ή τάση να αλλάξετε τον τρόπο που ζείτε, αυτό ίσως έχει σαν αποτέλεσμα την διαφωνία με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Οι προθέσεις τους δεν είναι αρνητικές όμως εσείς είστε αντιδραστικοί στο τέλος της εβδομάδας. Ουδέτερα θα κινηθούν οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί αρχές τρίτου δεκαήμερου θα έχουν καλή έκβαση σε μια υπόθεση στον οικονομικό τομέα ή από την εργασία τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Το πρώτο δεκαήμερο γίνεται πιο μαχητικό στην διεκδίκηση του ερωτικού συντρόφου. Όμως ότι αφορά την καθημερινότητα μπορεί να έχουν ξαφνική αναστάτωση στις μετακινήσεις ή λεκτικές αντιπαραθέσεις που τους φέρνουν αντιμέτωπους με την πάγια αίσθηση (το τελευταίο διάστημα) ότι θα υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις τους. Οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαήμερου, στο τέλος της εβδομάδας έχουν την συμπαράσταση και την αγάπη από την/τον σύντροφο, που γίνετε αρωγός για τα δημιουργικά τους σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Τριβές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας γενικότερα, προβληματίζουν  όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Επίσης μια μικρή αναστάτωση σε ομάδες, παρέες, εταιρείες κτλ. που προκύπτουν διαφωνίες, θα σκιάσουν το καλό κλίμα. Όλο αυτό σας απογοητεύει προσωρινά, ίσως χωρίς να συντρέχουν σημαντικοί λόγοι . Το εξάγωνο Ήλιου-Δία στις 13/10  σας δίνει αισιοδοξία, γιατί επικρατεί καλό κλίμα στην οικογένεια, η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη και στον εργασιακό χώρο. Αυτό σας  βοηθά να ασχοληθείτε και με άλλους τομείς της ζωή σας. Περισσότερο αφορά τους γεννημένους τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος (13/10) σας προβληματίζει, οι πιέσεις είναι πολλές από την οικογένεια αλλά και στον τομέα της καριέρας. 

ΛΕΩΝ.  Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να είναι έτοιμο για πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον που θα εναντιώνονται στους στόχους τους. Επίσης στο τέλος της εβδομάδας ξαφνικά αισθάνεστε ότι δεν μπορεί να συνάδετε με τα οικογενειακά πρότυπα. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει δυνατότητες να καταφέρει να περάσει όμορφα με φίλους. Για τους Λέοντες η Πανσέληνος είναι θετική, εκφράζετε καινούργιες ιδέες και νέα άτομα  μπαίνουν στην ζωή σας, αυτό σας αναζωογονεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Αυτή την εβδομάδα εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε εκπλήξεις από ειδήσεις που λαμβάνετε από μακριά ή από πρωτόγνωρα  συναισθήματα και δεν ξέρετε πως θα τα διαχειριστείτε σωστά.  Στης 13/10 οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου δέχονται βοήθεια από την οικογένεια ή μπορεί και να υπάρξει και μια θετική έκβαση που αφορά ακίνητα. Η Πανσέληνος την Κυριακή αφορά τα οικονομικά του/της συντρόφου και πως αυτά βοηθούν εσάς αλλά και την οικογένεια, ίσως να χρειαστεί να μειώσετε κάποια προσωπικά σας έξοδα που αφορούν την ψυχαγωγία σας.

ΖΥΓΟΣ.  Η πανσέληνος γίνεται απέναντι σας, στο τέλος της εβδομάδας και αφορά περισσότερο τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Άρα οι σημαντικοί άνθρωποι για εσάς μπαίνουν στο επίκεντρο της προσοχή σας φωτίζοντας τα καλά αλλά και τα δύσκολα κομμάτια στις σχέσεις σας.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει κάποιες πληροφορίες που θα ανατρέψουν τις υπάρχουσες καταστάσεις, πολύ πιθανό να αφορά χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Στην συνέχεια θα βρείτε λύση στα οικονομικά σας μέσα από ένα εκκεντρικό τρόπο συναλλαγής. Ενώ στις 13/10 δέχεστε την εύνοια από το περιβάλλον σας οι γεννημένοι τέλος δευτέρου δεκαημέρου και αρχή τρίτου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Οι εκπλήξεις δεν είναι το δυνατό σας σημείο, όμως αυτή την εβδομάδα, ο σύντροφος ή οι συνεργάτες θα σας εκπλήξουν με την τάση ανεξαρτησίας που θα έχουν, θα αντιδρούν στις ιδέες σας και δεν θα κατανοούν τα συναισθήματά σας. Κατόπιν μυστικών διεργασιών στις 13/10 έχετε εύνοια στα οικονομικά σας. Η πανσέληνος επηρεάζει πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και αρχή τρίτου δεκαήμερου. Σας δείχνει ότι πρέπει να προσέχετε την ψυχική και σωματική σας υγεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Απρόβλεπτη καθημερινότητα, ίσως σας αναστατώνουν κουτσομπολιά που έχουν σαν στόχο την διάλυση σχέσεων, επίσης κρυφές ερωτικές απογοητεύσεις για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή και στην υγεία σας. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να είναι πιο συντηρητικό στα έξοδα που κάνει για τις παρέες του. Το τρίτο δεκαήμερο έχει την ευκαιρία να περάσει τις ιδέες του σε μια ομάδα ανθρώπων και να έχει κοινωνική αποδοχή. Η πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας είναι ευνοϊκή για εσάς, έχετε την δυνατότητα να δράξετε τις ευκαιρίες με τον Δία να βοηθά, περισσότερο για τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Η πανσέληνος σας επισημάνει σε ποιο τομέα πρέπει να ρίξετε το ενδιαφέρον σας και δεν είναι άλλος από τα πρόσωπα της οικογένειας που τώρα τελευταία έχετε παραμελήσει. Δίνετε την εντύπωση ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην ζωή σας είναι ή καριέρα.  Εξελίξεις και απρόοπτα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, σε ότι αφορά δημιουργικά σχέδια θα έχετε αντιρρήσεις που δεν περιμένατε. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να υποστούν πίεση από άτομα κύρους και το αντίστροφο. Κοινωνική άνοδο μετά από δική σας βοήθεια στον τομέα της καριέρας για τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.   Το περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό, αλλά εσείς είστε σταθεροί στις ιδέες σας και αυτό σας κάνει αξιόπιστους στις ομάδες που συμμετέχετε. Αυτό δείχνει η πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας. Το πρώτο δεκαήμερο λαμβάνει μηνύματα που πρέπει να τα ελέγξει άσχετα αν προέρχονται από άτομα κύρους. Εύκολα μπορεί να ανατραπεί κάθε τι που έχει σχέση με την καριέρα σας και αυτό σας προβληματίζει γιατί πρέπει να αναπροσαρμόζετε τους στόχους σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο γίνονται αποδεκτοί στο τέλος της εβδομάδας, από τις ομάδες που συμμετέχουν, αυτό είναι μια ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους.

ΙΧΘΥΕΣ.  Το περιβάλλον (συγγενείς, γείτονες, φίλοι κτλ.) είναι απρόβλεπτο το τελευταίο διάστημα, οι ιδέες τους και ο τρόπος επικοινωνίας τους σας ξαφνιάζει. Στο τέλος της βδομάδας αισθάνεστε ότι συναισθηματικά σας απορρίπτουν, υπάρχουν όμως τάσεις να σας προσεγγίσουν. Στο τέλος της εβδομάδας έχετε μια προοπτική να κάνετε τους στόχους σας πραγματικότητα με οικονομική βοήθεια τρίτων. Η πανσέληνος στις 13/10 φωτίζει τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσετε στα οικονομικά σας, ίσως ένας συνεταιρισμός ή ένα δάνειο σας προβληματίζει όμως δίνει λύσεις.                     

Σχετικά