Ευβοιωτικό Ράλλυ 2019: Νυχτερινό θέαμα στους δρόμους της Θήβας! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα συναρπαστικό νυχτερινό αγωνιστικό θέαμα επεφύλασσε στο μεγάλο πλήθος θεατών που κατέκλυσε την Υπερειδική στους δρόμους της Θήβας, καθώς και την πανηγυρική εκκίνηση στης κεντρική πλατεία της πόλης, η πρώτη μέρα του Ευβοιωτικού Ράλλυ 2019 – που βρήκε ταχύτερους τους Ελευθέριο Αλυγιζάκη και Δημήτρη Αμαξόπουλο με Mitsubishi Lancer EvoIX.

Το «πείραμα» της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής κρίθηκε απολύτως επιτυχημένο, τόσο χάρη στις προσπάθειες των αγωνιζόμενων όσο και με τη θέρμη με την οποία η τοπική κοινωνία και ο Δήμος της Θήβας «αγκάλιασαν» αυτή την γιορτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου. Έτσι, χωρίς κανένα απρόοπτο, ο 5ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα πληρώματα προσέφεραν στους θεατές πλούσιο θέαμα στη μήκους 4,70 χιλιομέτρων Υπερειδική Διαδρομή της πόλης της Βοιωτίας, καθώς οι Αλυγιζάκης-Αμαξόπουλος πέτυχαν τον καλύτερο χρόνο, 2:40.35. Το πλήρωμα του EvoIX πλησίασε, με μια σπουδαία επίδοση, στα 2.16 δευτ. ο Γιάννης Πλάγος με τον Άλκη Ρέντη (Honda Civic Type R), ενώ τρίτοι ακολούθησαν οι πρωτοπόροι του Πρωταθλήματος Αναπολιοτάκης-Τσιούκας, με το Ford Fiesta R5.

Καθώς οι τρείς παραπάνω ήταν ταχύτεροι στις επιμέρους κατηγορίες C2, C3 και C1, αντιστοίχως στη δεύτερη θέση των κατηγοριών αυτών ακολούθησαν οι Νίκος και Δημήτρης Καρπάνος (Mitsubishi Lancer EvoX), Δημήτρης και Μανώλης Κτιστάκης (Peugeot S16 Base) και οι Βασιλάκης-Μουζάκης (Ford Fiesta R5), οι οποίοι έκλεισαν και την πρώτη εξάδα.

Στις κατηγορίες μικρότερου κυβισμού, με τον εξαίρετο έβδομο χρόνο οι Σταματόπουλος-Δρίτσας (Peugeot 106 S16) ήταν και πρώτοι στη C5. Οι Μπενούκας-Λαμπράκης, με ίδιο αυτοκίνητο, ηγήθηκαν της C6, ενώ με τον δωδέκατο χρόνο οι Ντέκας-Χειλάκης τέθηκαν επικεφαλής (Citroen Saxo VTS) της C4 ενόψει του κυρίως αγώνα, αύριο Κυριακή (6/10).

Η δεύτερη μέρα του Ευβοιωτικού Ράλλυ 2019 περιλαμβάνει τρεις επαναλήψεις των Ειδικών Διαδρομών «Πλατανάκι» (11,21 χλμ.) και «Λουκίσια» (9,14 χλμ.). Στο πρωινό loop το πρώτο αυτοκίνητο θα εκκινήσει τις Ειδικές στις 10:33 και 11:01 αντίστοιχα, στο μεσημεριανό loop στις 12:49 και 13:17 και στο απογευματινό loop στις 15:05 και 15:33.

Ο αγώνας θα κλείσει με τη δεύτερη διεξαγωγή της Υπερειδικής της Θήβας, στις 16:11 το απόγευμα, και με τον τερματισμό στις 16:36, στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου – όπου θα γίνει και η Απονομή των επάθλων.

gonews.gr

Σχετικά