Συνάντηση Ε.Π.Σ.Βοιωτίας με Ντασιώτη για τα γήπεδα του Δήμου

Συνάντηση του Προεδρείου της ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΊΑΣ με τον Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργο Ντασιωτη και αφου του ευχηθηκαμε καλη δυναμη και επιτυχία στο εργο του.

 Προσφέραμε αναμνηστικά δώρα της ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΊΑΣ και δωσαμε συγχαρητήρια για την τεραστια επιτυχια του στο να φερει στον Αλιαρτο τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Συζητήσαμε για τα προβλήματα των ομαδων και των γηπέδων γνώριζε πολυ καλα ολα τα θέματά που απασχολούν το ποδόσφαιρο αφου ειναι για τριτη τετραετία στο τιμόνι του Δήμου, ζητήσαμε απο το Δήμαρχο να δωσει οικονομική βοηθεια στις ομαδες και μας υποσχέθηκε οτι θα κανει οτι μπορει .

 Μας ενημέρωσε για τα γήπεδα Αλιάρτου και του Υψηλάντη οτι βρίσκονται σε αριστη κατασταση αφου συντηρούνται οπως πρεπει αλλα και οτι οι διοικήσεις των ομαδων προσέχουν τα γήπεδα και βοηθάνε σε αυτη την Προσπαθεια που γινετε.

Για το γήπεδο Αλιαρτου μας ειπε οτι θα αρχίσουν εργασιες για κατασκευη διαδρομων με ταρταν με οκτώ κολουαρ για πανελλήνιες διοργανώσεις

Για τα δυο νεα γηπεδα Λεονταρίου και Μαυροματίου ετοιμάζονται ολα τα απαραίτητα εγγραφα ωστε να ενταχθούν και να υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον .

 Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την φιλική αυτη Συνάντηση και μας υποσχέθηκε οτι θα ειμαστε σε αμεση επικοινωνία προκειμένου να λυθούν θεματα που απασχολούν τις ομαδες μας.

Σχετικά