Συμμετοχή των εργαζομένων ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς στις κινητοποιήσεις κατά του «αναπτυξιακού»

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς στη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση του, σε σχέση με τη στάση και τη δράση του όσο αφορά το περιβόητο «αναπτυξιακό » νομοσχέδιο της κυβέρνησης αποφάσισε σειρά κινητοποιήσεων διεκδικώντας : 

  • Απόσυρση όλου του αντεργατικού νομοσχεδίου
  • Μονιμοποίηση των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των Δήμων.
  • Κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας
  • Απόσυρση των άρθρων που αφορούν το συνδικαλιστικό νόμο και κατάργηση όλων των διατάξεων που θίγουν το δικαίωμα της απεργίας και την συνδικαλιστική οργάνωση και έκφραση.

Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει την ΠΕΜΠΤΗ 17-10 στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως και τις 11:00 π.μ. όλου του προσωπικού και την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας ώρα 9:30 π.μ. έξω από το κεντρικό Δημαρχείο Λιβαδειάς.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19-10-2019 προκηρύσσει ΑΠΟΧΗ από κάθε υπερωριακή απασχόληση και εργασία.

Επίσης όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί 11:00 το πρωί έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ – ΟΤΑ , να το δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη στη γραμματέα του Συλλόγου (κ. Καραλή/2261350829)  , ώστε να κλειστεί ΔΩΡΕΑΝ μετάβαση με λεωφορείο στην Αθήνα.

Μετά τη σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων – Μελών της ΠΟΕ – ΟΤΑ , θα αποφασισθεί το πλαίσιο δράσης για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Σχετικά