Συναντήσεις δημάρχου Λεβαδέων με φορείς της Λιβαδειάς

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με μέλη του Δ.Σ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα είχαν χθες ο Πρόεδρος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς.

Συζήτησαν για τις δράσεις που έχει αναπτύξει το τοπικό τμήμα, με την παροχή βοήθειας στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες μέσω διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και για την σπουδαία δουλειά που επιτελεί η ομάδα εθελοντισμού. Ακόμα, αναφέρθηκαν στις ανάγκες και τα προβλήματα του χώρου στέγασης των γραφείων του οργανισμού.

Ο Δήμαρχος με τη σειρά του, εξήρε το έργο του οργανισμού και δήλωσε την πρόθεση του να βοηθήσει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων στέγασης. Επεσήμανε την ανάγκη συντονισμού των δράσεων του Δήμου και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων στο πλαίσιο συμπαράστασης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Ζήτησε από το σύλλογο μέσω στοχευμένων προγραμμάτων και δράσεων να υπάρξει ευαισθητοποίηση σημαντικών κοινωνικών ομάδων όπως τα παιδιά.

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι η συνεργασία μεταξύ των συλλόγων θα συμβάλλει στην βελτίωση της ζωής των ευάλωτων ομάδων, στην καλλιέργεια του ανθρωπιστικού πνεύματος των πολιτών και στη ενίσχυση της διάθεσης για συμμετοχή.

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Γεωργίου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα είχαν χθες η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Γεωργίου Βοιωτίας, με σκοπό να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου πληροφόρησαν τον Δήμαρχο Λεβαδέων για την ιστορία και την πλούσια πολιτιστική δράση του Συλλόγου. Συγκεκριμένα, έκαναν εκτενή αναφορά στις πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου ο οποίος διοργανώνει ποικίλες ημερίδες, διαθέτει κινηματογραφική λέσχη και χορευτικά τμήματα, και συμμετέχει σε προγράμματα γυμναστικής. Επίσης, προέβαλαν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής και την ενεργή συμμετοχή στην κάλυψη αναγκών της στοιχειώδους περίθαλψης, στην ενίσχυση του πνεύματος αλληλεγγύης, καθώς και στην πρόληψη και αντιμετώπιση νοσημάτων. Παράλληλα εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχιστεί η σημαντική αυτή δράση με την αρωγή του Δήμου. Τέλος, έθιξαν το πρόβλημα της στέγασης, προκειμένου ο Σύλλογος να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε τις εκπροσώπους του Συλλόγου για την επίσκεψή τους και για την προσφορά τους στην κοινωνική ζωή της Κοινότητας. Δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλυθεί το ζήτημα στέγασης του συλλόγου και υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει στην υλοποίηση του σημαντικού προγράμματος της Προληπτικής Ιατρικής.

Σχετικά