ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ AΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 21-27/10

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Θα έχετε μια εβδομάδα σχετικά ήρεμη εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, προσπαθείτε ακόμα όμως να βρείτε τρόπους να ανεξαρτητοποιηθείτε οικονομικά από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Το δεύτερο δεκαήμερο ζει στιγμές πάθους, απομονωμένο από τα «περίεργα» βλέμματα. Σχέδια για κάποια δανειοδότηση προχωρούν. Προσοχή στης 27/10 από επιθετικές κινήσεις συνεταίρων ή συντρόφου που σας περιορίζουν τα φιλόδοξα σχέδια. Το τρίτο δεκαήμερο έχει ευκαιρίες να επωφεληθεί από χρήματα τρίτων και να ανακάμψει.

ΤΑΥΡΟΣ.  Πάρτε μια «ανάσα» εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και αναδιοργανωθείτε γιατί ο Ουρανός είναι πάντα απρόβλεπτος. Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας θα ζήσει ρομαντικές στιγμές με το ταίρι του ακόμα και αν βρίσκονται ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους ή μέσα σε παρέες. Όμως θα χρειαστεί να προσέξετε τις 27/10 την υγεία σας και την ένταση στο χώρο εργασίας. Περιορισμοί μπορεί να προκύψουν από  άτομα με διαφορετικές ιδέες από τις δικές σας. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί στις αρχές θα έχουν μια συνεργασία που θα τους αλλάξει την μέχρι πρότινος φιλοσοφία. Βαθύτερα συναισθήματα και πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση αυτή την εβδομάδα το πλανητικό σκηνικό είναι ουδέτερο. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια πιο εύκολη καθημερινότητα και εύνοια στο χώρο εργασίας όμως πρέπει να κινηθεί με σύνεση. Στο τέλος της εβδομάδας προσοχή σε επενδύσεις μην είστε τόσο ανταγωνιστικοί, προσοχή επίσης και στις ερωτικές διεκδικήσεις. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου θα έχουν εύνοια σε οικονομικά θέματα, καθώς ένα πρόσωπο θα τους στηρίξει έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν την δύσκολη καθημερινότητα. Εύνοια στο χώρο εργασίας και σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Μειώνεται η ένταση στην οικογένεια και έχετε την δυνατότητα να κινηθείτε πιο ελεύθερα, αυτό ισχύει  για εσάς που γεννηθήκατε το πρώτο δεκαήμερο. Για εσάς που γεννηθήκατε το δεύτερο δεκαήμερο  στην αρχή της εβδομάδας ανανεώνεστε και κάνετε σχέδια που φέρνουν την αισιοδοξία πάλι στην ζωή σας. Προσοχή θα χρειαστεί τις 27/10 γιατί πρόσωπα της οικογένειας θα δημιουργήσουν προστριβές που θα έχουν σαν αντίκτυπο τις προσωπικές σας σχέσεις (σύντροφός, συνεργάτες κτλ.). Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου βλέπουν τα σχέδια τους να προχωρούν ίσως με κάποια συνεργασία που τους βοηθά. Αποκτούν την δύναμη που χρειάζεται για να κάνουν πραγματικότητα τα σχέδιά τους. Το πάθος δεν θα λείψει από τις σχέσεις σας εκμεταλλευτείτε την καλή συγκυρία.

ΛΕΩΝ.  Η μεγάλη ένταση εξασθενεί σε ότι έχει σχέση με συγγενείς, γείτονες κτλ. και γενικά με το καθημερινό περιβάλλον. Αυτή την εβδομάδα κάντε μια ανάπαυλα και αναδιοργανωθείτε, εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Για αυτούς που έχουν γεννηθεί το  δεύτερο δεκαήμερο θα υπάρχει  εύνοια σε οικογενειακά ή κληρονομικά θέματα, ενώ πρέπει να προσέξουν στις 27/10 την ένταση με το περιβάλλον, καλό θα είναι να μην έχουν επιθετικό λόγο γιατί τα ψυχοσωματικά προβλήματα καραδοκούν . Για αυτούς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει ευχάριστο οικογενειακό κλίμα, κάτι που θα τους κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα και θα ξεπερνούν πιο άνετα  τα προβλήματα στον εργασιακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Φεύγει η ένταση που είχατε για να αποκτήσετε μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια, αυτή η εβδομάδα είναι προπαρασκευαστική για την επόμενη. Έχετε μεγαλύτερη άνεση να κινηθείτε, εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ενώ για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας θα έχει ευχάριστες μετακινήσεις και επικοινωνία με ανθρώπους που σας περιβάλλουν π.χ. συγγενείς, φίλους,   όπως και ρομαντικές στιγμές με τους συντρόφους σας. Την Κυριακή ίσως αντιμετωπίσετε  δυσκολία στο να αντεπεξέλθετε οικονομικά σε υποχρεώσεις και αυτό περιορίζει την χαρά της δημιουργίας. Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να είναι έτοιμο για συναισθηματικές (ερωτικές) εξομολογήσεις ή μετακινήσεις και επικοινωνία που θα τους εξιτάρουν.

ΖΥΓΟΣ.  Για το πρώτο δεκαήμερο θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα χωρίς μεγάλες εντάσεις. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει οικονομική και ηθική υποστήριξη από σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή του σε σημείο που θα φαντάζει ουτοπιστικό. Προσοχή θα χρειαστεί στο τέλος της εβδομάδας γιατί γίνεστε πολύ εριστικοί με άτομα της οικογένειας ή με θέματα σπιτιού. Ο Άρης στο δικό σας δεκαήμερο, σας κάνει πιο δραστήριους. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, βλέπουν ότι μπορούν να βρουν κοινά σημεία με τα οικεία τους πρόσωπα αρκεί να υπάρχει καλή θέληση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Αυτή την εβδομάδα μπαίνει ο Ήλιος στον Σκορπιό, (χρόνια πολλά) και για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου είναι άκρως αναζωογονητικός. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, γιατί ενώ στην αρχή της εβδομάδας, έχετε μια πολύ ρομαντική διάθεση που σας βοηθά να τραβήξετε το ενδιαφέρων των αγαπημένων σας. Στης 27/10 αισθάνεστε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Επίσης το περιβάλλον κρύβει και μία ανταγωνιστικότητα που σας απογοητεύει. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου θέλουν να σταθεροποιήσουν τις σχέσεις τους και να γίνουν πιο διαλεκτικοί με τους συνανθρώπους τους. Εύνοια στον γραπτό, προφορικό λόγο και στο φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο αρχίζει και κάνει κρυφά σχέδια για το μέλλον, όμως σε γενικές γραμμές θα είναι μία ουδέτερη εβδομάδα. Το δεύτερο δεκαήμερο προσπαθεί να εκφράσει την καλή του διάθεση προς την οικογένεια, παρά τις απογοητεύσεις που κατά καιρούς έχει αισθανθεί. Στο τέλος της εβδομάδας περιορίζονται τα έσοδα. Αντιμετωπίζετε την εριστική διάθεση από μια ομάδα ή σε μία παρέα που συμμετέχετε. Δείξτε ότι καταλαβαίνετε πολλά περισσότερα από ότι λέτε. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερού θα έχουν κρυφά έσοδα που θα τους βγάλουν από τα οικονομικά αδιέξοδα. Κρυφή ηθική ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Για αυτούς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο η εβδομάδα θα είναι ουδέτερη, προσοχή στις ξαφνικές συναισθηματικές μεταπτώσεις. Οι όψεις αυτής της εβδομάδας επηρεάζουν περισσότερο το δεύτερο δεκαήμερο με το κλίμα στην αρχή να είναι άκρως επικοινωνιακό και ρομαντικό. Όμως στις 27/10 θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή γιατί θα αντιμετωπίσετε επιθετικότητα ή ανταγωνισμό από ανθρώπους κύρους ή μεγαλύτερους σε ηλικία. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν την εύνοια από ομάδες-παρέες κτλ. που έχουν μια πιο ανοιχτή αντίληψη των πραγμάτων. Προσπαθήστε να συμπλεύσετε, ίσως να έχετε εκτός από συναισθηματικό όφελος και υλικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχουν εύνοια από ανθρώπους εξουσίας που βοηθούν ηθικά και οικονομικά τις προσπάθειές τους. Όμως στις 27/10 βλέπετε ότι υπάρχει αντιπαράθεση ακόμα και επιθετικότητα από άτομα με διαφορετικές ιδέες από τις δικές σας. Οι δοκιμασίες συνεχίζονται και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκαήμερου έχουν κάνει μόνοι τους  πολλές αναμορφώσεις (ιδεολογικές, ψυχικές κτλ)  και βλέπουν ότι αυτό έχει βοηθήσει στην καριέρα τους. Έστω και μετά από δοκιμασίες καταφέρνετε να έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  Άνθρωποι με διαφορετικές νοοτροπίες και κουλτούρες ή άτομα από το εξωτερικό είναι πολύ θετικά απέναντί σας. Στης 25/10 σταθεροποιήστε κάποια σχέδια και κάντε συμφωνίες με εταιρίες, ομάδες κτλ. έχετε εύνοια από φίλους ακόμα και αν σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν.  Όμως προβλήματα (27/10) μπορεί να προκύψουν από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ή να επηρεαστείτε από λάθος οικονομικό χειρισμό τρίτων. Οι «ομοϊδεάτες» σας βάζουν όρια ή σας απογοητεύουν.  Συναισθηματικά μπορεί να προχωρήσετε σε μία σχέση με άτομα που έχουν μια πιο «ανοιχτή θεώρηση» για την ζωή ή είναι τελείως διαφορετικά από εσάς.                                                                                                                          

Σχετικά