Μαθήτρια κάπνισε χασίς στο σχολείο και λιποθύμησε – Την βρήκε ο καθηγητής

Η υγεία της κοπέλας δεν βρίσκεται σε κίνδυνο ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο

Ο λόγος για μία μαθήτρια που φοιτά σε Λυκείου του Άγιου Νικολάου Λασιθίου, την οποία και εντόπισε σε άσχημη κατάσταση, το πρωί της Τετάρτης (23/10), ένας καθηγητής της, στο χώρο του σχολείου.

Η κοπέλα που είχε λιποθυμήσει, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Σπινθούρη μιλώντας στο neakriti.gr επιβεβαίωσε το περιστατικό υπογραμμίζονται ότι η κοπέλα είναι σε καλή κατάσταση ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

«Πρόκειται για μια μαθήτρια που λιποθύμησε στο χώρο του σχολείου της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας με ασθενοφόρο και ο τοξικολογικός έλεγχος, στον οποίο και επιβλήθηκε, επιβεβαιώνει πλήρως το γεγονός ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και λόγω της επίδρασης των συγκεκριμένων ουσιών λιποθύμησε. Σε κάθε περίπτωση, θα παραμείνει για νοσηλεία στην παιδιατρική του νοσοκομείου μας και για όσο διάστημα χρειαστεί».

Όπως ήταν φυσικό από την πρώτη στιγμή, ενημερώθηκε και η αστυνομία του Αγίου Νικολάου που ερευνά την υπόθεση, στην οποία φαίνεται να εμπλέκεται και μια άλλη κοπέλα, πιθανότατα συμμαθήτρια της 15χρονης με την οποία και σύμφωνα με τις πληροφορίες έκαναν μαζί το τσιγαριλίκι.

Σχετικά