ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 28/10- 3/11

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Πρωταγωνιστής η Νέα Σελήνη. Λόγω της στάσης και αναδρομής του Ερμή δεν θα αποφύγουμε τις αναβολές, τις καθυστερήσεις, αλλά και τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν.  

ΚΡΙΟΣ.  Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο πρωταγωνιστής είναι η Νέα Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας. Ο τομέας που θα σας επηρεάσει είναι ο οικονομικός. Βλέπετε ότι κινήστε σε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον και αυτό σας αγχώνει. Προσπαθήστε να μην κάνετε παρακινδυνευμένες κινήσεις και μην στηρίζεστε στα οικονομικά τρίτων ή του/της συντρόφου. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να προσέχει τις εντάσεις και να είναι πιο διαλεκτικό με τους συντρόφους ή τους συνεργάτες. Ενώ το τρίτο δεκαήμερο έχει εύνοια από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς καθώς μπορεί τώρα με άνεση να διαπραγματεύεται, επίσης καλή έκβαση σε δάνεια ή κληρονομιές.

ΤΑΥΡΟΣ.  Η απρόβλεπτη συμπεριφορά και οι τάσεις ανεξαρτητοποίησης από τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, έχει σαν αποτέλεσμα την αστάθεια στις σχέσεις τους. Κάνετε μια νέα αρχή με τους δικούς σας απρόβλεπτους «κανόνες». Η Νέα Σελήνη γίνετε απέναντι σας.  Ενώ οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχουν να διεκπεραιώσουν αρκετά πράγματα στην καθημερινότητα, προσοχή στις εντάσεις στον χώρο εργασίας όπως και στην υγεία σας. Το τρίτο δεκαήμερο  έχει όλη την άνεση να κάνει συμφωνίες και να έχει όμορφες συζητήσεις και ευχάριστες μετακινήσεις με το ταίρι του.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Η Νέα Σελήνη επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο περισσότερο, νέα ξεκινήματα εργασιακά, όμως με ξαφνικές ανατροπές. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και ασχοληθείτε με την υγεία σας. Το δεύτερο δεκαήμερο διεκδικεί το ταίρι του και αγωνίζεται για τα πράγματα που το ευχαριστούν. Δυναμικά χόμπι. Τέλος το τρίτο δεκαήμερο έχει καλύτερες συνθήκες στο χώρο εργασίας ευνοϊκή η Πέμπτη για συζητήσεις με θέμα «αύξηση μισθού». Δεν θα λείψουν και τα φλερτ μεταξύ συναδέλφων. Πιο ευχάριστη καθημερινότητα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Όσοι έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο επηρεάζονται  από την Νέα Σελήνη. Βλέπουν με νέα ματιά για τον κόσμο. Αρχίζουν να βάζουν στόχους και  να πραγματοποιούν  δημιουργικά σχέδια, ακόμα και συναισθηματικά κάνουν μια νέα αρχή. Λίγη προσοχή θα χρειαστεί να έχετε, απέναντι σε ομάδες ανθρώπων που έχουν μερικές φορές απρόβλεπτη συμπεριφορά. Όσοι είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο έχετε πολλές υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια ή κάνετε μια ανακαίνιση που χρειάζεται να δώσετε όλη σας την ενέργεια. Αποφύγετε τις προστριβές με τους οικείους σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, στα μέσα της εβδομάδας θα μπορούν να σχεδιάσουν μια μικρή απόδραση με αγαπημένα άτομα ή να φλερτάρουν επιτυχώς. Δημιουργικά σχέδια ευνοούνται.

ΛΕΩΝ.  Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο η Νέα Σελήνη, είναι σχετικά δύσκολη, σε ότι έχει σχέση με την οικογένεια γιατί βλέπετε νέα δεδομένα, που σας κάνουν να αλλάζετε τους στόχους σας και φυσικά αυτό δεν σας αρέσει. Όμως μπορεί να κάνετε μια νέα αρχή. Ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο έχετε λίγη ένταση με το περιβάλλον σας. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και καλό θα είναι να γίνετε πιο διαλεκτικοί. Όσοι έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο έχουν εύνοια σε ότι αφορά ακίνητα ή εύνοια σε συζητήσεις και συμφωνίες με την οικογένεια. Εύνοια από την μητέρα ή την πατρίδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Η Νέα Σελήνη είναι θετική για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Κάτι καινούργιο αρχίζει στις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Ίσως άνθρωποι τελείως διαφορετικοί από εσάς μπουν στην ζωή σας. Αρχίσετε μια επιμόρφωση και επικοινωνήστε τις ιδέες σας. Δεχθείτε τις θετικές αλλαγές. Όσοι έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο αγωνίζονται για την απόκτηση υλικών αγαθών και για ηθικές αξίες που τόσο έχουν ανάγκη. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου στα μέσα τις εβδομάδας θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις. Ερωτικά μπορεί να ακούσουν εξομολογήσεις από άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον τους. Ευχάριστα νέα και επιτυχημένες ομιλίες ή επιτυχημένο συγγραφικό έργο.

ΖΥΓΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να δει διαφορετικά τον τρόπο που βγάζει χρήματα. Πολλές φορές αστάθμητοι παράγοντες σας αναστατώνουν, όπως υποχρεώσεις σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς κτλ. δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε και να οργανώσετε καλύτερα τα έσοδα σας. Πρέπει να κάνετε μια καινούργια αρχή, έχετε τις ευκαιρίες.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο έχουν μια πολύ δυναμική παρουσία που φαίνεται έντονα προς τους γύρω τους. Προσοχή όμως που βγάζετε την επιθετικότητά σας γιατί άτομα της οικογένεια σας μπορεί να πληγωθούν. Γίνετε δραστήριοι και δημιουργικοί όχι ανταγωνιστικοί. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου έχουν οικονομική εύνοια και μπορούν να κάνουν συμφωνίες προς όφελος τους. Εμπορικές συναλλαγές ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Η Νέα Σελήνη γίνετε στο ζώδιό σας και επηρεάζει έντονα εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Οι αλλαγές θα είναι έκδηλες ακόμα και στην εμφάνισή σας. Βλέπετε ότι πρέπει να κάνετε μια καινούργια αρχή ακόμα και αν αισθάνεστε ότι είστε ακόμα ασταθείς. Οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σας είναι απρόβλεπτοι, αναγκάζεστε να δείτε κάποια πράγματα κατάματα. Το μότο είναι αλλάξτε ρότα και προχωρήστε.  Το δεύτερο δεκαήμερο αισθάνεται έντονα κρυφές εχθρικές τάσεις από άλλους που ακόμα δεν μπορεί να διακρίνει. Προσοχή γιατί όλα αυτά μπορεί να τα αισθάνεστε λόγω ανασφάλειας. Ενώ το τρίτο δεκαήμερο είναι αγαπητό σε όλους, η ομιλία του είναι γλυκιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο αυτή την εβδομάδα κάνουν μια ενδοσκόπηση και βλέπουν τις βαθύτερες ψυχολογικές ανάγκες τους. Βρείτε τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη και μην απομονώνεστε άλλωστε δεν είναι του χαρακτήρα σας. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο έχουν πολλές υποχρεώσεις απέναντι σε ομάδες, συλλόγους κτλ. Δυναμική παρουσία αλλά και εντάσεις σε συλλογικό πλαίσιο. Το τρίτο δεκαήμερο στα μέσα της εβδομάδας κάνει μυστικές συμφωνίες για οικονομικά θέματα ή από την άλλη θα έχει κρυφές συναντήσεις συναισθηματικού «ερωτικού» χαρακτήρα. Ο Δίας βοηθά σε όποιο εγχείρημα και αν κάνετε, αποφύγετε τις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Η Νέα Σελήνη επηρεάζει πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και ο τομέας που δείχνει ότι πρέπει να κάνετε νέα αρχή είναι στην επικοινωνία και στις σπουδές, ο Ουρανός σε αντίθεση σημαίνει ότι θα κινηθείτε πρωτοποριακά για δημιουργικά σχέδια που δεν συνάδουν με τα συνηθισμένα. Επίσης να είστε έτοιμοι να γνωρίσετε άτομα διαφορετικά από εσάς και αυτό θα σας βοηθήσουν πάτε ένα βήμα πιο μπροστά είτε συναισθηματικά είτε δημιουργικά. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να κάνει οικονομία δυνάμεων, όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο αυτή την εβδομάδα, γιατί πρέπει να παλέψει για την κοινωνική του θέση ή την καριέρα του. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος τρίτου δεκαήμερου θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις με φίλους και γνωστούς. Θα συμμετέχετε με επιτυχία σε ομάδες που θα σας ακούσουν ευχάριστα για άλλη μια φορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει να αντιμετωπίσει αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της πατρίδας γενικότερα, που επηρεάζει όμως άμεσα την καριέρα τους η οποία είναι ευμετάβλητη, άσχετα με το αν αυτοί έχουν επικεντρωθεί στους στόχους τους.  Το δεύτερο   δεκαήμερο αγωνίζεστε για τις ιδέες του, προσοχή σε νομικές υποθέσεις. Ενώ το τρίτο δεκαήμερο από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, θα έχει συζητήσεις για ένα παλαιότερο θέμα, όμως με μια θετική έκβαση αυτή την φορά. Κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις γιατί μπορεί κάποια πράγματα να αναθεωρηθούν ή να υπάρχουν κρυφοί περιορισμοί που ακόμα δεν ξέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ.  Η Νέα Σελήνη σας βοηθά πολλαπλά. Πρώτον θα έχετε να κάνετε με ανθρώπους με ανοιχτό μυαλό ή με διαφορετική φιλοσοφία από την δική σας. Δεύτερον το περιβάλλον είναι λίγο απρόβλεπτο όμως αυτό δεν θα σας εμποδίσει να μάθετε καινούργια πράγματα και να διδαχτείτε κάτι τελείως άγνωστο για εσάς. Ταξίδια ή σπουδές στο εξωτερικό ευνοούνται.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να ασχοληθεί με οικονομικά τρίτων ή θα πρέπει να διεκπεραιώσει θέματα κληρονομικά. Κρυφές υποθέσεις σας απασχολούν. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τελευταίο πενθήμερο του τρίτου δεκαημέρου, μπορούν να κάνουν πραγματικότητα ένα ταξίδι που είχαν σχεδιάσει παλαιότερα. Εύνοια στην επικοινωνία και στον γραπτό λόγο.        

Σχετικά