ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ:ΟΧΙ στις αυξήσεις των μελών της ΔΕΥΑΘ- Σεβασμός στους πολίτες

Θυμό και αγανάκτηση έχει προκαλέσει η πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΥΑΘ  να διπλασιάσει, σχεδόν, τις αμοιβές του προέδρου και των μελών του. Στη συγκυρία της οικονομικής κρίσης και της ανέχειας που μαστίζει τους πολίτες, σε συνδυασμό με την υψηλή τιμή του νερού για τους καταναλωτές του Δήμου Θηβαίων αποτελεί το λιγότερο πρόκληση και προσβολή η ως άνω απόφαση. Πριν επιδείξεις κάποιο έργο, είναι εκτός των άλλων και ηθικά απαράδεκτο να παίρνεις πρώτο – πρώτο ένα τέτοιο μέτρο.  

    Η εξασφάλιση φτηνού και καθαρού νερού, που συνιστά ύψιστο κοινωνικό αγαθό, θα έπρεπε να αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες του Δήμου και της ΔΕΥΑΘ.

   Το γεγονός δε ότι η απόφαση αυτή, με βάσει τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις, δεν απαιτεί την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο είναι και το ανώτερο θεσμικά όργανο της Διοίκησης του Δήμου μας  αφήνει εκτεθειμένο το σύνολο των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βεβαίως πρωτίστως τον Δήμαρχο Θήβας, ο οποίος εκ του νόμου προΐσταται όλων των υπηρεσιών και θα πρέπει εκφράζοντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα των δημοτών μας, να παρέμβει για την αναστολή εφαρμογής της εν λόγω απόφασης.

ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ

Σχετικά

Μία άποψη για το “ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ:ΟΧΙ στις αυξήσεις των μελών της ΔΕΥΑΘ- Σεβασμός στους πολίτες”

 1. Γιώργος Παπουτσόγλου

  ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΔΣ ΔΕΥΑΘ:
  Ξεχνάνε ότι ο εκπρόσωπός τους στο ΔΣ της ΔΕΥΑΘ ΨΉΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ?
  Ξεχνάνε ότι το σημαίνον στέλεχος της παράταξή τους (νυν δημοτικός σύμβουλος, πρώην κρατικοδίαιτος συνδικαλιστής, υποψήφιος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Βοιωτίας με το ΚΟΜΜΑ τους στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές), που έκαναν μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ, όταν ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, εισηγήθηκε και πέτυχε αύξηση των αποδοχών του?

  Γιατί οδύρονται?
  Όπως πάντα πράττουν τα αντίθετα από αυτά που λένε.
  Με λίγα λόγια μοιράζουν σανό στα “γίδια” τους.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα