Το ΚΠΙΣΝ φωταγωγήθηκε για τις γιορτές και μας έβαλε σε γιορτινό mood

40.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών είδαν τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ να ζωντανεύει μέσα από μια μεγάλη γιορτή για όλους. 

Τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια των δέντρων άναψαν, τα φαντασμαγορικά Σιντριβάνια στο Κανάλι μας αποκάλυψαν δύο νέες χριστουγεννιάτικες χορογραφίες, ενώ το Παγοδρόμιο ανέβασε τον παλμό με τους πατινέρ να στροβιλίζονται σε γιορτινούς ρυθμούς. 

Η μουσική δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τη μεγάλη γιορτή. Η Παιδική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μας τραγούδησε αγαπημένες, εορταστικές μελωδίες, ενώ η soul queen Idra Kayne απογείωσε τη βραδιά μέσα από ένα ξεσηκωτικό, χορευτικό live στην Αγορά.

Παράλληλα, τέσσερις νέες φωτεινές εγκαταστάσεις κορυφαίων δημιουργών μεταμόρφωσαν το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος σ’ ένα ονειΠορικό σκηνικό φωτός και ήχου που παρέσυρε μικρούς και μεγάλους σ’ ένα ατελείωτο παιχνίδι αλληλεπίδρασης και αξέχαστων φωτογραφιών.

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιαρχος (ΙΣΝ) και σας περιμένει σε πλήθος χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δράσεων μέχρι και τις 06/01.

Σχετικά