Στην αντιπολίτευση το φλουρί στην πίτα του Δήμου Λεβαδέων

FLOURI LIBADEIA

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Λεβαδέων

Πραγματοποιήθηκε χθες 1η Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο, σε εορταστικό και χαρούμενο κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Λεβαδέων από το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα, όπου παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων, εκπρόσωποι των Δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η πρόεδρος και σύμβουλοι της Κοινότητας Λιβαδειάς, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Πολεμικής Αεροπορίας και Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, πατέρας Αλέξιος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά, ενώ ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος, πατέρας Γεώργιος, προσέφερε στο Δήμαρχο Λεβαδέων μια χειροποίητη εικόνα του Αγίου Παρθενίου.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχήθηκε σε όλους τους δημότες και τους παρευρισκόμενους υγεία και ευημερία για το νέο έτος. Ευχήθηκε το 2020 να είναι ειρηνικό και δημιουργικό ώστε να επιλυθούν προβλήματα του παρελθόντος και να δοθεί αναπτυξιακή ώθηση στη χώρα. Σημείωσε επίσης ότι στους πρώτους τέσσερεις μήνες που η νέα Δημοτική Αρχή έχει αναλάβει τα καθήκοντά της εργάστηκε με γνώμονα τη συνεργασία όλων των δημοτικών παρατάξεων για την αντιμετώπιση θεμάτων του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων και υποσχέθηκε ότι και το 2020 θα συνεχίσουν να εργάζονται με στόχο τη βελτίωση της ζωής των δημοτών, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας του Δήμου και τη δημιουργία συνθηκών για την ανάπτυξή του.

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Λεβαδέων κέρδισε η παράταξη του κ. Δημήτρη Καραμάνη, στον οποίο ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επιτυχία και του δώρησε μια εικόνα του Αγίου Βασιλείου.

Σχετικά