Γέμισαν παιδικές φωνές τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λιβαδειά

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Κληρικών και λαϊκών συνεργατών της Μητροπόλεως

Γέμισαν παιδικές φωνές σήμερα, 3 Ιανουαρίου 2020, τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λιβαδειά.  Μικροί κύριοι και μικρές δεσποινιδούλες συνοδευόμενοι από τους γονείς τους κατέκλυσαν την Αίθουσα Τελετών της Μητροπόλεως, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας σε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Κληρικών και των λαϊκών συνεργατών της Μητροπόλεως.

Η γιορτή ξεκίνησε με το παραμύθι  “Χριστουγεννιάτικα δώρα στην Ταραχώρα”. Ένα όμορφο παραμύθι  για την ειρήνη που παρουσίασε η δημιουργός του κ. Κατερίνα Δημόκα, Φιλόλογος- Συγγραφέας, η οποία με τον καταπληκτικό της λόγο και τον υπέροχο τρόπο της πέρασε στα παιδιά τα μηνύματα της ειρήνης και της αγάπης.

Κατόπιν ακολούθησε παράσταση καραγκιόζη, όπου τα παιδιά γέλασαν με τις ατάκες του αγαπημένου τους καραγκιόζη και της παρέας του, ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί με τον Σεβασμιώτατο χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα. Ο Σεβασμιώτατος χαιρέτησε ένα ένα τα μικρά παιδιά, τους εξέφρασε την αγάπη του, τους ευχήθηκε και μοίρασε στο καθένα το δώρο του και γλυκά.

imtl.gr


Σχετικά