ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  6-12/1/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Η έκλειψη της Σελήνης αυτή την εβδομάδα φέρνει σε αντιπαράθεση τα συναισθήματά μας που έχουν σχέση με το παρελθόν ,τις ρίζες και τα απωθημένα από πάθη και στερήσεις. Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα-Ερμή ανοίγει ένα καινούργιο κύκλο στη ζωή όλων ( ανάλογα πάντα με τον  προσωπικό χάρτη).

ΚΡΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο επιμένει και παλεύει για τις απόψεις και τις ιδέες του. Συνεχίζει να έχει μεταβολές στα οικονομικά, αλλά έχει βοήθεια από άτομα κύρους ή μεγαλύτερα στην ηλικία. Σε κοινωνικό επίπεδο ή ότι αφορά τις φιλοδοξίες και την καριέρα θα έχετε ευκαιρίες αρκεί να είστε προσεκτικοί με τις υπερβολές σας. Το δεύτερο δεκαήμερο, αν ακούσει την διαίσθηση του, έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει σωστές επιλογές σε ότι αφορά επαγγελματικά αδιέξοδα. Καλή έμπνευση. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί στην αρχή και λίγο πριν 10-15/4, θα έχουν σημαντικές συζητήσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον στην καριέρα. Τους ίδιους θα επηρεάσει έντονα και η Σεληνιακή Έκλειψη στο τέλος της εβδομάδας με έντονα διλλήματα ανάμεσα στους στόχους και την οικογένεια. Ευθύνες, περιορισμοί αλλά και υπόγεια δύναμη για να καταφέρετε την επίτευξη των στόχων σας.   

ΤΑΥΡΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο συνεχίζει να έχει ανατροπές και μεταπτώσεις. Αγωνίζεστε να διευθετήσετε οικονομικά που αφορούν τρίτους π.χ. τράπεζες, κληρονομικά ή ακόμα και οικονομικές εκκρεμότητες του/της συντρόφου. Γίνεστε πιο αισιόδοξοι γιατί υιοθετείτε καινούργιες ιδέες. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μεγάλη έμπνευση, οραματίζεται και ταξιδεύει. Συζητήσεις με άτομα από το εξωτερικό. Έκφραση μέσα από ιδέες που υποστηρίζουν ομοϊδεάτες. Το τρίτο δεκαήμερο μετά από πολλές «μεταλλάξεις» ίσως έφτασε στην τελευταία και παίρνει πλέον αποφάσεις για το ποιο δρόμο θα ακολουθήσει. Σημαντικές συμφωνίες και υιοθέτηση ιδεών και φιλοσοφίας που θα καθορίσουν την περεταίρω ζωή σας. Ήταν αναγκαία η διαφορετική προσέγγιση του τρόπου σκέψης, ακόμα και αν πρέπει να διαγράψετε κάποιους ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον σας. Αποφάσεις  θετικές παρόλο τις όποιες δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Το πρώτο δεκαήμερο επικεντρώνεται σε οικονομικά θέματα και σκέφτεται με πιο τρόπο θα βρείτε λύσεις. Συζητήσεις και μετακινήσεις δεν θα λείψουν.  Έχετε την τάση να βλέπετε πιο αισιόδοξα την αντιμετώπιση των προβλημάτων και αυτό είναι θετικό. Συνεργασίες και σχέσεις συντροφικότητας βρίσκονται σε ένταση. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου παίρνετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι θα τις αξιολογήσετε ορθολογικά. Μην υπόσχεστε περισσότερα από ότι μπορείτε να κάνετε σε θέματα χρηματοοικονομικά.  Το τρίτο δεκαήμερο ηθικά και οικονομικά αισθάνεται μετέωρο γιατί οι μεταβολές είναι πολλές. Πρέπει να διαχειριστείτε με διαφορετικό τρόπο από ότι πρότινος τις καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Μην κάνετε σκέψεις που σας αναστατώνουν και μην μιλάτε σκληρά γιατί μπορεί να πληγώσετε τους άλλους και εσείς να βρεθείτε με οικονομικές δυσκολίες ή να έχετε διαφορές με τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει την βοήθεια από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Αισθάνεται ότι βγαίνει κερδισμένο από τις σχέσεις του. Συνεργασίες ευνοούνται.  Έντονη καθημερινότητα και υπερβολική δράση στην εργασία. Το δεύτερο δεκαήμερο γίνετε υπέρ του δέοντος ρομαντικό. Έχετε έμπνευση και ακούτε οτιδήποτε σας λένε με μια τάση να το ωραιοποιείτε. Συχνές συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια και ιδέες για το μέλλον. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί από 10-16/7, έχουν την έκλειψη της  Σελήνης που τους επηρεάζει άμεσα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες, εκτός από την έκλειψη της Σελήνης, επηρεάζονται και από την τριπλή σύνοδο των πλανητών ( Κρόνος, Πλούτωνας, Έρμης) απέναντι σας. Εκ’ των πραγμάτων θα αλλάξει ο τρόπος που λειτουργείτε με τα σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σας. Έχετε δυνατούς αντιπάλους ή συμμάχους ανάλογα την περίπτωση. Μάλλον θα αναγκαστείτε, σε βάθος χρόνου, να πάρετε αποφάσεις.

ΛΕΩΝ.  Το πρώτο δεκαήμερο παίρνει πρωτοβουλίες σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Εύνοια στο χώρο εργασίας όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι θα υπάρχουν και ανατροπές στην καριέρα. Όλο αυτό το διάστημα με τον Ουρανό κάθε τόσο κάτι θα υπάρχει που θα σας ξαφνιάζει. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις στην καθημερινότητα αλλά και στο χώρο εργασίας σχέδια για οικονομικά θέματα. Οι σκέψεις σας είναι λίγο ουτοπιστικές στα εργασιακά, καλύτερα να τις περιορίσετε σε πιο προσωπικά θέματα. Ίσως πρέπει να ελέγχετε και τις πληροφορίες που λαμβάνετε.  Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές, έχουν δυσκολίες και περιορισμούς στην καθημερινότητα ή στον εργασιακό χώρο. Οι αλλαγές που γίνονται εδώ και αρκετό καιρό ίσως παρουσιάσουν ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και ήρθε η ώρα να αλλάξετε σημαντικά θέματα στην δουλειά. Προσοχή σε θέματα υγείας μην παραμελείτε τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο εκτός από εντάσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας δεν έχει κάτι άλλο που πρέπει να ανησυχεί. Ο Ουρανός συνεχίζει εδώ και αρκετό καιρό να φέρνει ευκαιρίες για θετικές αλλαγές, απλά πρέπει να είστε έτοιμοι για αυτό. Έχετε την δυνατότητα να περάσετε όμορφα και να ψυχαγωγηθείτε, ευχάριστες στιγμές με παιδιά ή με τον ερωτικό σύντροφο.  Το δεύτερο δεκαήμερο γίνεται πολύ δημιουργικό, ευχάριστες συζητήσεις με συναισθηματική χροιά.  Ρομαντικές συναντήσεις και συζητήσεις με τον/την σύντροφο. Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκετε μπροστά σε μεγάλα δημιουργικά σχέδια αλλά και σε μεγάλα πάθη που πρέπει να τα διαχειριστεί ανάλογα για του αποφέρουν και το μέγιστο βαθμό ικανοποίησης. Η έκλειψη όμως σας δείχνει ότι κάποιες ομάδες, παρέες έχουν ανάγκη την συνδρομή σας.

ΖΥΓΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο είναι πιο αποστασιοποιημένο από το έντονο πλανητικό σκηνικό. Ο Άρης σε θέματα εκπαίδευσης δημιουργεί μεγάλη κινητικότητα. Μπορεί να έχετε απότομες αντιδράσεις από τον περίγυρο ή εσείς να έχετε πολλά νεύρα. Αν μετατρέψετε την ένταση σε υγιή δυναμισμό θα έχετε καλά αποτελέσματα.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει επικεντρωθεί στην οικογένεια. Οι συζητήσεις με τους οικείους σας θα είναι καλοπροαίρετες. Μπορεί να κάνετε μικρές διαδρομές για οικογενειακές υποθέσεις ή για την εργασία σας.  Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που γεννήθηκαν 12-17/10, η έκλειψη στις 10/1 γίνετε σε ότι αφορά στόχους και καριέρα. Η δυσκολία είναι ότι έχετε διλλήματα μεταξύ οικογένειας ή πατρίδας που σας κάνουν να βρίσκεστε αντιμέτωποι με τα θέλω σας. Προσοχή σε ότι έχει σχέση με ακίνητα. Περιορισμοί και δυσαρμονία που φέρνει αλλαγές σε βάθος χρόνου. Ακόμα και ο Ερμής δείχνει μια δυσκολία στην επικοινωνία. Η Αφροδίτη όμως σας βοηθά να έχετε αρμονικές σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο αγωνίζεται να διατηρήσει τα κεκτημένα του. Προσοχή στην σπατάλη λόγω «κεκτημένης ταχύτητας». Γενικά όμως είναι μία ουδέτερη εβδομάδα, εκτός αν ο προσωπικός σας χάρτης επηρεάζεται από το έντονο πλανητικό σκηνικό.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την εύνοια με το μέρος του, ειδικά αν ασχολείται με τον γραπτό ή τον προφορικό λόγο σε καλλιτεχνικές ή ακόμα καλύτερα συγγραφικές εργασίες. Η τέχνη και η δημιουργία είναι σε πρώτο πλάνο. Ρομαντικές συζητήσεις ή συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Το τρίτο δεκαήμερο θα διώξει από πάνω του ότι από το περιβάλλον δεν τον αντιπροσωπεύει πια. Μέχρι πρότινος καταπιεζόσασταν, το παρελθόν δεν σας άφηνε να πείτε ακριβώς αυτό που αισθανόσασταν, όμως τώρα όλα αλλάζουν, έχετε την τάση και σε πνευματικό επίπεδο αλλά και σαν φιλοσοφία ζωής να υποστηρίξετε τα πιστεύω σας. Προσοχή στο πως εκφράζεστε ίσως γίνετε σκληροί με το λόγο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο διάγει μία πολύ δυναμική περίοδο. Παρορμητικοί και βιαστικοί είναι οι Τοξότες αυτού του δεκαημέρου. Τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.  Το δεύτερο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, θα κάνουν συζητήσεις και συμφωνίες για οικονομικά θέματα, πολύ πιθανόν με συμμετοχή μελλών της οικογένειας. Προσοχή σε μεγαλοστομίες, όταν πρόκειται για περιουσιακά θέματα.  Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται μπροστά σε μεταμορφώσεις σε ηθικά και οικονομικά θέματα. Η έκλειψη έχει άμεση σχέση με υποχρεώσεις προς τρίτους. Η τριπλή σύνοδος του Κρόνου-Πλούτωνα-Ερμή απέναντι από την έκλειψη είναι ενδεικτική στο να σας δείξει ότι μετά από ριζικές αναθεωρήσεις αλλάζετε σε βάθος χρόνου τον τρόπο που διεκδικείτε και διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Ο περίγυρος είναι θετικός προς εσάς και αυτό σας ενθαρρύνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει το Δία να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους. Ο Άρης από την άλλη δείχνει ότι έχετε κρυφούς ανταγωνιστές, όμως όλο αυτό μπορεί να μην υφίσταται στην πραγματικότητα και να είναι άκρως ψυχολογικό και να αισθάνεστε ότι σας «κατατρέχουν».  Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει έντονη κινητικότητα και μεγάλη ανάγκη έκφρασης. Συζητήσεις και συναντήσεις για ιδέες και σχέδια. Δεν θα λείπουν και οι φιλοσοφικές, πνευματικές και καλλιτεχνικές συγκεντρώσεις.  Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές έχουν απέναντι τους την έκλειψη της Σελήνης. Όλα έχουν σχέση με τους σημαντικούς ανθρώπους για την ζωή σας π.χ. σύντροφος, συνέταιρος, δικαστικά θέματα κτλ. το δια ταύτα είναι πως διαχειρίζεστε εσείς τα γεγονότα που σας απασχολούν. Ο λόγος σας έχει δομή και μπορείτε, αν βγάλετε τις εμμονές και το πάθος από πάνω σας, να στοιχειοθετήσετε τις απόψεις σας. Η τριπλή σύνοδος είναι ενδεικτική της δύναμης αλλά και της σκληρότητας που μπορεί να δείξετε απέναντι στους άλλους, όμως πάντα «παίζει» το δίπολο και εσείς μπορεί να υποστείτε πλήγμα από την σκληρή συμπεριφορά σας. Διοχετεύστε σωστά την δύναμη και βγάλτε την αναγέννηση από μέσα σας και όχι την διάλυση. ( Σε αυτή την τόσο σημαντική πλανητική συγκυρία ο προσωπικός χάρτης είναι ενδεικτικός).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχει ένταση στις σχέσεις με ομάδες, συλλόγους, παρέες κτλ. όμως είναι ενεργό μέλλος και του αρέσει η συμμετοχή  σε αυτές. Βρείτε σωστές λύσεις και βοηθήστε και τους άλλους. Το δεύτερο δεκαήμερο  έχει μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις. Προσοχή στις λάθος πληροφορίες. Δεν ξέρετε τι μπορεί να κρύβει μια συμφωνία οικονομική αν δεν ψάξετε όλες τις παραμέτρους. Όμως το τελευταίο διάστημα έχετε και διαίσθηση, εκμεταλλευτείτε και ακούστε την «εσωτερική σας φωνή».  Το τρίτο δεκαήμερο πραγματικά μου θυμίζει «συνομωσία» έχει επικεντρωθεί σε μυστικές συμφωνίες και συζητήσεις που δεν μπορούν ακόμα να έρθουν στην επιφάνεια. Προσοχή στις εμμονές και στις αγκυλώσεις που προέρχονται από το παρελθόν. Επίσης καλό θα είναι να προσέχετε την ψυχική σας υγεία που μπορεί να προκαλεί και σωματικά προβλήματα. Η Αφροδίτη σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς και όμορφους στους γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο είναι απαλλαγμένο από σημαντικά γεγονότα και έχει την άνεση να διαχειριστεί τα όποια θέματα προκύψουν. Ο Δίας σας βοήθα να έχετε όφελος και πνευματικό αλλά και πρακτικό από ομάδες ανθρώπων που συμμετέχετε. Το δεύτερο δεκαήμερο είναι πολύ κοινωνικό και μαγεύει τους ομοϊδεάτες με τις ιδέες του. Μάλιστα ίσως να είστε και το επίκεντρο της παρέας του συλλόγου κτλ. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου επηρεάζονται από την έκλειψη στον τομέα της δημιουργίας και των σχέσεων, δεν είναι δυσαρμονική η έκλειψη για εσάς, όμως κάτι θα φύγει για να αντικατασταθεί με κάτι άλλο. Το επίκεντρο όλων για εσάς είναι η απόφαση να φύγετε από μία παράταξη, ένα σύλλογο ακόμα και από μία παρέα που σας σύνδεε κάτι πολύ «δυνατό» στο παρελθόν. Σίγουρα κάποια ξεκαθαρίσματα θα γίνουν σε αυτό τον τομέα και σίγουρα δεν θα είναι εύκολα, αλλά είναι αναγκαίο για να προχωρήσετε μπροστά.                        

Σχετικά