Προσοχή τις επόμενες ώρες σε Δ.Αλιάρτου Θεσπιέων,Δ.Θηβαίων,Δ.Ορχομενού,Ερυθρές και Δ.Τανάγρας

Προσοχή Σε Αττική, Βοιωτία, Πελοπόννησο ( Ανατολική, Βόρειο Ανατολική, Κεντρική και Νότιο Ανατολική), Κεντρικό, Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο αλλά και όλη την Κρήτη.

Πελοπόννησος κατανομή Περιοχών και Οδικά δίκτυα.

Όσοι κινηθούν από η προς οποιοδήποτε περιοχή της Πελοποννήσου θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι απαραιτήτως με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στους εξής δρόμους. Εθνική Οδός Κροκεές-Σπάρτη ( αν και υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα καλό είναι να αναφερθεί). Εθνική Οδός Σπάρτης-Τρίπολης ( Αλεποχωρι, Βουτιανοι, Τεγέα, Βλαχοκερασια, Σελλασία, στο δρόμο προς του Αρδαμη) Επαρχιακή οδός Σπάρτης – Τρίπολης ( Καρυές, Βαμβακού, Βρέσθενα, Βαρβίτσα)

Επαρχικοι Δρόμοι και Εθνικές οδούς Αρκαδίας-Λακωνίας ( Λεωνίδιο, Κοσμάς, Πελετά, Μυστράς, στον δρόμο Ταϋγέτου προς Καλαμάτα, Τρύπη, Κουνουπιά, Κρεμαστή, Γεράκι και Βρονταμα.

Στην Εθνική οδό Τρίπολης – Κορίνθου Νεστάνη, Μαντίνεια, Σπαθοβουνι, Αρτεμισιο, Νεμέα, Στέρνα, Δερβενάκια, στην Επαρχιακή οδό Άργος – Τρίπολη, Άγιος Βασίλειος, Σολομός, Αρχαίοι Κλεωνές.

Στους Χιονοδρομικούς προορισμούς απαραίτητα σε Τρίκαλα Κορινθίας, Λεβίδι, Καλάβρυτα και Μαίναλο.

Έπειτα, στην Αττική-Βοιωτία . Στην Πάρνηθα, Οινόη, Βιλλια, Ερυθρές, Πλαταιές, καπαρελι, Άγιος Στέφανος, Μαλακάσα, Αυλώνας, Οινόφυτα, Σχηματαρι, Ιποκράτειος πολιτεία, Καπανδρίτι, Άγιος στεφανος, Καπανδρίτι, Βαρνάβας, Σταμάτα στα Βόρεια και υπερ Βόρεια προάστια της Αττικής, Θρακομακεδώνες, Τραγανα, Μαρτίνο, Αρκραίφνιο, Αλιαρτος, Ορχομενός, Χαιρώνεια,Βάγια, Θήβα, Δάφνη, Μάνδρα.

Στην Εύβοια Κύμη, Αλιβέρι, Στενή, Πισσωνας, Ψαχνά, Δίρφυ, Μαντουδι, Πολιτικά, Μετόχι, Γυμνό, Μανίκια, Αυλωναρι, Ζαρακες, Καλύβια.

Τέλος, Μεγάλη προσοχή και στην Κρήτη κεντρικό και Ανατολικό, Νότιο Αιγαίο διότι θα πνέουν άνεμοι της τάξης 10 με 11 μποφόρ δηλαδή ενδέχεται οι Ριπές των Βορείων Ανέμων Βόρειο Ανατολικών να ξεπεράσουν και τα 110 με 115 χιλιόμετρα την ώρα. Επίσης, χιονοπτώσεις στην Κρήτη θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά αλλά και σε περιοχές πάνω από τα 500 με 700 μέτρα υψόμετρο από αύριο τις μεσημβρινές με Απογευματινές ώρες.

Οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα επανέλθουμε εκ νέου με νέα ενημέρωση.

Καλό Απόγευμα Σε Όλους και μεγάλη προσοχη σε Στεριά αλλά και θάλασσα και κυρίως στους οδηγούς που θα κατευθυνθούν στο Δίκτυο Αττική, Βοιωτία, Θήβα, Ανατολική και Βόρειο Ανατολική Πελοπόννησο.

 KAIROS.GR

Σχετικά