Ευλογία βασιλόπιτας στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και στο Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ “ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ”

Ευλογία βασιλόπιτας στο Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ “ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ” και στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος ευλόγησε τη βασιλόπιτα των παιδιών του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδος ΑΜΕΑ  “Ειδική Παιδεία” της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, με την παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των υπευθύνων του Κέντρου και γονέων των παιδιών. Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε τη βασιλόπιτα στα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.

Την επομένη ημέρα, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη βασιλόπιτα στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, πλαισιούμενος από τον πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Θεόδωρο Μίχα, ο οποίος εξυπηρετεί τις λειτουργικές ανάγκες του Νοσοκομείου, παρουσία της απερχόμενης Διοικήτριας και του νέου Διοικητή του Νοσοκομείου, του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου. Πριν την ευλογία της βασιλόπιτας έγινε η παράδοση – παραλαβή της διοίκησης από την μέχρι τώρα Διοικήτρια κ. Μόρφω Βαλλά στον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αθανάσιο Τσαντήλα. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Διοικητή όσο και στην απερχόμενη Διοικήτρια και σε όλους τους παρισταμένους καλή και ευλογημένη χρονιά, υγεία, και δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων τους.

imtl.gr

Σχετικά