Κοπή πίτας από το παράρτημα Λιβαδειάς της Αντικαρκινικής Εταιρίας-ΦΩΤΟ

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λιβαδειάς

Μια “άλλου τύπου” εκδήλωση κοπής πιτας τόλμησε, σχεδίασε και παρουσίασε το Παράρτημα Λιβαδειάς της Αντικαρκινικής, με κορύφωση την παράσταση με την σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου, η οποία καθήλωσε την κατάμεστη αιθουσα του Διοικητηρίου με την φωνή της!

Το “πείραμα” – που ειχε και όλα τα…παραδοσιακά τέτοιων εκδηλώσεων – δικαίωσε την Πρόεδρο του Παραρτήματος #Stella Tapanlis και ικανοποίησε, είμαι βέβαιος, όλες και ολους μας- ” επώνυμους” και μή.

Η παράσταση της Τζίνας Φωτεινοπουλου και της ομάδας της περιελάμβανε κύκλους τραγουδιών με τα οποια μας βόλταραν στο χαρτινο το φεγγαρακι, στο μπλε των νησιών και της θαλασσας, τον κόσμο του έρωτα και της αγάπης, τον κόσμο των παιδιών και της εγνοιας τους- για να “υπάρχει ελπίδα”…Για να φτιάξουμε έτσι με τά πινέλα και τα χρώματα τον δικό.μας παράδεισο…

Ζεστός και γήινος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γεώργιος στην ομιλία του, έκοψε και την πίτα στην αρχή, απολαυση η Πρόεδρος με τον χειμαρρώδη λόγο της να ευχαριστήσει όλους, λιτή η συνδιοργανώτρια αντιπεριφερειάρχης #Φανή Παπαθωμά, που μίλησε με το πολιτικό “καπελο” αλλά και ως απλή πολίτης -πήρε και το βραβειο της- απο τον Προεδρο της Αντικαρκινικής Εταιριας Ε. Φιλόπουλος…Ο οποιος, δοθείσης “ευκαιριας” προτρεψε την αυτοδιοίκηση να,αναπτύξε μηχανισμους και δρασεις πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου και την Εκκλησία να στηρίζει τους ασθενείς και τις οικογένειες τους…

Καρφίτσα δεν έπεφτε στην τεράστια αιθουσα- προσωπικά …έπεσα από τα συννεφα,από την προσελευση! Ήταν εκεί οι βουλευτές Αντ.Κουτσουμπας (ΝΔ), Γιώτα Πουλου (Σύριζα) , Γιώργος Μουλκιώτης (“ΚΙΝΗΜΑ Αλλαγης” -ΠΑΣΟΚ), εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού, ο Προεδρος του Επιμελητηριου Αγνιάδης, πολλοί γιατροί, ο Ηγούμενος του Οσίου Λουκά Πατερας Σεραφειμ, κ.α.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος , που ηταν Τιμώμενο Πρόσωπο, δεν μπόρεσε να,έλθει λόγω εκτακτου κωλύματος – διαβάστηκε ωστόσο επιστολή του.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ Η ΠΙΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΤΖΙΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ, ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑ…Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ…..

Σχετικά