ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  27/1-2/2/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Η πνευματικότητα πρέπει να λειτουργήσει σαν αρχή μας, για όλη την επόμενη εβδομάδα .Μην αφήνετε συγχύσεις κάθε μορφής  να σας καταβάλουν. Προσέχετε τον εαυτό σας, δεν επιτρέπεται να τον αφήνετε να καταπονείται.

ΚΡΙΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθεί με προσωπικά θέματα, θέλοντας πάνω από όλα την ηρεμία του. Οι φίλοι και οι παρέες βοηθούν. Γενικά μια ουδέτερη εβδομάδα μετά από την πολυτάραχη προηγούμενη.  Το δεύτερο δεκαήμερο αισθάνεται ψυχολογική πίεση ή λειτουργεί υποτονικά. Θέλει να αγωνιστεί για ιδέες και θέματα συναισθηματικά αλλά δεν ξέρει αν τελικά είναι ουτοπιστικά την συγκεκριμένη στιγμή. Πολλές φορές θα χρειαστεί να απομονωθεί. Προσοχή στην υγεία. Πάρτε πληροφορίες που μπορεί να αξιοποιήσετε αργότερα.  Το τρίτο δεκαήμερο στο τέλος της εβδομάδας και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου,  μία κρυφή σχέση αλλάζει τους στόχους, ίσως είναι επαγγελματική αλλά δεν αποκλείεται να είναι και μία κρυφή ερωτική σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο εστιάζει στην κοινωνική του ζωή αλλά και στους στόχους. Ο Ουρανός ,για κάποιους από εσάς, σας κάνει να λειτουργείτε επαναστατικά και απρόσμενα κάτι που δεν συνάδει με την ήρεμη φύση σας.  Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως να έχει εντάσεις με πρόσωπα από συλλογικούς χώρους ή ομάδες που θα έχουν σαν αιτία τα χρηματοοικονομικά. Όμως δεν είναι απίθανο η ένταση να έχει σχέση και με άτομο που σχετίζεστε συναισθηματικά (ερωτικά). Μην είστε πολύ ρομαντικοί και μην αφήνετε στην τύχη θέματα που έχουν να κάνουν με υποχρεώσεις ή δάνεια σε εταιρείες, συλλόγους κτλ.  Το τρίτο δεκαήμερο στο τέλος της εβδομάδας, ότι κάνει θα το κάνει με πάθος είτε πρόκειται για ερωτικά, είτε πρόκειται για οικονομικά. Σε άλλη περίπτωση με «πάθος» θα εκθειάσει τις ιδέες του σε παρέες και φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα με έντονη την ανάγκη να βρει αδιέξοδα, που να τους κάνει να αισθάνονται  ελεύθεροι κάνοντας  πιο αισιόδοξες σκέψεις.  Το δεύτερο δεκαήμερο  έχει πολλές υποσχόμενες ευκαιρίες στην καριέρα, όμως πρέπει να προσέχει μήπως κρύβεται κάτι πίσω από όλα αυτά. Οι συνεργασίες δεν ευνοούνται και η σχέση σας με τον/την σύντροφο έχει εντάσεις που μάλλον οφείλονται στην «αφέλεια» σας, στα θέματα καριέρας και στόχων.  Το τρίτο δεκαήμερο στο τέλος της εβδομάδας θα γοητευτεί από άτομο κύρους ή μεγαλύτερο στην ηλικία, προσοχή λίγο στο άνευ όρων δέσιμο με το «αντικείμενο» του πόθου σας. Τώρα αν πρόκειται για οικονομικές επεκτάσεις ή δάνεια και χρηματοοικονομικά, τα πράγματα είναι  θετικά αν είναι και ξεκάθαρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μία ουδέτερη εβδομάδα με το ενδιαφέρον τους να βρίσκετε στα οικονομικά που αφορούν τρίτους ή σε κληρονομικά.  Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να προσέχει τις ιδέες και τους στόχους που είναι καλυμμένες με όμορφο «περιτύλιγμα». Στην καθημερινότητα όπως και στο χώρο εργασίας μπορεί να υπάρχουν εντάσεις που θα σας εμποδίζουν να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφραστεί και να χαλαρώσει. Διεκπεραιώστε τις εκκρεμότητες ώστε να είστε πιο ήρεμοι.  Το τρίτο δεκαήμερο βλέπει ότι αλλάζουν οι συνεργασίες και ο τρόπος που ζει με τον/την σύντροφο ή πως συνδιαλέγεται  με τους συνεργάτες, αλλά παρόλα αυτά δεν είναι αρνητικό. Έχετε την δυνατότητα να ζήσετε κάτι έντονο ερωτικά.

ΛΕΩΝ.   Το πρώτο δεκαήμερο έχει δώσει μεγάλη προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις, στις συνεργασίες αλλά και στον/στην σύντροφο. Θα προσπαθήσει να αναζωπυρώσει τις σχέσεις του.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα δώσει την «μάχη» του σε δημιουργικά σχέδια ή σε ερωτικά θέματα, αλλά πρέπει προσέχει τις υπερβολές. Αν για κάτι δεν είστε σίγουροι, μην παίρνετε αποφάσεις για μία σχέση (ερωτική). Προσέχετε την εμπλοκή με τα οικονομικά σε ότι αφορά δημιουργικά σχέδια. Ίσως αυτή την εβδομάδα να μην μπορείτε να δείτε καθαρά.  Εσείς του τρίτου δεκαημέρου στο τέλος της εβδομάδας λαμβάνετε αποφάσεις για εργασιακά θέματα με γνώμονα ανθρώπους που συμπαθείτε ή με το οικονομικό  όφελος που θα έχετε, ακόμα και αν πρέπει να αλλάξετε δραστικά τον τρόπο που εργάζεστε ή που ζείτε την καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να βάλει σαν στόχο αυτή την εβδομάδα να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην δουλειά. Κάποια άτομα ίσως ζητήσουν την βοήθεια σας. Μήπως όμως είναι ευκαιρία να κάνετε και εσείς ένα τσεκ-απ για την υγεία σας;  Το δεύτερο δεκαήμερο καλό θα είναι να κρατήσει χαμηλούς τόνους με τα άτομα της οικογένειας και να είναι περισσότερο συγκαταβατικό με τον/την σύντροφο ή με τους συνεργάτες. Αν νομίζετε ότι κάτι σας κρύβουν κάτω από μία συγκαταβατική συμπεριφορά ,ψάξετε λίγο καλύτερα πριν πάρετε μία απόφαση, ειδικά αν πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση.  Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει έντονο πάθος στις ερωτικές σχέσεις, μάλιστα ίσως αποφασίσει να κάνει και βαθιές τομές στην προσωπική του ζωή με μία συγκατοίκηση. Μια άλλη περίπτωση είναι να θέλει να κάνει μια οικονομική συνεργασία που θα του αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ουδέτερη εβδομάδα, είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν χαρά και ευχαρίστηση, όπως είναι η δημιουργία και τα παιδιά.  Το δεύτερο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί μετά τις 6,7/10 μπορεί να έχουν ένταση και εκνευρισμό. Η καθημερινότητα απαιτεί προσοχή, μην υπερβάλετε, προσέχετε τις μετακινήσεις σας. Επίσης στο χώρο εργασίας το κλίμα μπορεί να είναι «θόλο». Άρα δεν παίρνουμε αποφάσεις. Η ηρεμία θα σας βοηθήσει και ψυχικά αλλά και σωματικά.  Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μετακινήσεις, συζητήσεις αλλά και φλερτ. Στο τέλος της εβδομάδας βλέπετε ότι πολλά αλλάζουν σε βάθος στην οικογενειακή σας ζωή, αλλά προσαρμόζεστε με τις καθημερινές συνήθειες που δεν σας φαίνονται και τόσο δύσκολες τελικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως πρέπει να δώσει πιο μεγάλη προσοχή (να αφουγκραστεί) τις ανάγκες της οικογένειας. Θα σας αποσπάσουν την προσοχή θέματα που αφορούν ακίνητα.  Το δεύτερο δεκαήμερο αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μία συνεχή «πάλη» για οικονομικά και ηθικά θέματα. Όλο αυτό το «σκηνικό» δεν σας αφήνει να σκεφτείτε καθαρά, τελικά είναι τα οικονομικά που σας αναστατώνουν και δεν μπορείτε να χαρείτε τον έρωτα και την πνευματικότητα ή  ότι έχετε την αίσθηση ότι κάτι σας κρύβουν. Μην γίνεστε εριστικοί για υλικά θέματα γιατί δεν ξέρετε αν θα σας ωφελήσει, δεν έχετε σαφή εικόνα για αυτό μην βγάλετε συμπεράσματα αυτή την εβδομάδα.  Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα που αφορούν την οικογένεια ή τα ακίνητα. Στο τέλος της εβδομάδας αισθάνεστε το πάθος να γίνεται κυρίαρχο συναίσθημα είτε για συναισθηματικά (ερωτικά) είτε για δημιουργικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα δώσει μεγάλη σημασία στον περίγυρο, αλλά και θέματα που έχουν σχέση με εκπαίδευση. Πολύ πιθανό να τους απασχολήσουν συγγενείς και αδέρφια.  Το δεύτερο δεκαήμερο με τον Άρη «επάνω» του έχει την τάση να διεκδικεί αυτό που θεωρεί σωστό. Εδώ όμως έχουμε και διεκδικήσεις οικονομικές μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Σίγουρα πρέπει να έχετε τις επιφυλάξεις σας, αν υποψιάζεστε ότι κάτι σας κρύβουν. Προσέχετε τις εντάσεις και μην κάνετε καταχρήσεις.  Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει έντονη κινητικότητα, συζητήσεις, επικοινωνίες, γραπτά κτλ. Στο τέλος της εβδομάδας οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν. Μάλλον θα πάρετε αποφάσεις που θα εξασφαλίζουν πρόσωπα από την οικογένεια σας ή οικονομικές αποφάσεις σχετικά με ακίνητο που θα θέλατε πάση θυσία, παρ’ ότι θα έχετε δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Το κύριο μέλημα του θα είναι η ενασχόληση με τα οικονομικά, ίσως μάλιστα να γίνουν και πολύ γενναιόδωροι.  Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό γιατί υπάρχουν κρυφοί ανταγωνιστές ή κρυφές επιθέσεις. Η παραπληροφόρηση ίσως αποδειχτεί επιζήμια. Εκτός από το παρασκήνιο του περιβάλλοντος  πρέπει να έχετε υπ’ όψιν ότι κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σας και δεν το γνωρίζετε. Κρατήστε αποστάσεις και μην υποδαυλίζετε την εσωτερική σας ένταση . Ερωτικό παρασκήνιο. Προσέχετε και τις δικές σας τάσεις φυγής.  Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει συζητήσεις και μετακινήσεις για οικονομικά θέματα. Όμως στο τέλος της εβδομάδας, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, παρ’ ότι έχετε κάνει αλλαγές εκ βαθέων στον εαυτό σας, το περιβάλλον σας αποδέχεται αν όχι «παθιάζετε» μαζί σας. Προσοχή μην προσπαθήσετε να επισκιάσετε τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο έχει το Ήλιο επάνω του, είναι η περίοδος των γενεθλίων του (χρόνια πολλά!). Έχετε έντονη παρουσία και η προσωπικότητά σας γίνεται αποδεκτή, έχετε αυτοπεποίθηση και λίγο παρά πάνω εκκεντρικότητα.  Το δεύτερο δεκαήμερο τις πρώτες μέρες της εβδομάδας πρέπει να προσέχει τις εντάσεις με ομάδες, συλλόγους, παρέες κτλ, μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικοί αλλά και πολύ «γοητευτικοί» απέναντι σας. Όμως επί του πρακτέου υπάρχει και το ενδεχόμενο εξαπάτησης σε οικονομικά θέματα. Μην δεχθείτε να συνδιαλέγεστε σε οικονομικό επίπεδο αν δεν είστε σίγουροι ότι ξέρετε όλα τα δεδομένα.  Το τρίτο δεκαήμερο είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό με πολλές μετακινήσεις και συνεννοήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε κέρδη από κρυφές πηγές εισοδήματος. Μυστικές και δύσκολες ψυχολογικά οι συναινέσεις που θα κάνετε, όμως θα έχουν αποτέλεσμα και σε οικονομικό αλλά και σε ηθικό επίπεδο. Αν πρόκειται για συναισθηματικά θέματα τότε ίσως κάποιοι θελήσουν να σας προσφέρουν, μέσα από υπόγειες και ψυχολογικές αναμορφώσεις, ηθική ανάταση. Προσοχή στην ψυχολογική πίεση.

ΙΧΘΥΕΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο προσπαθεί να εμβαθύνει και να βρει ενέργεια μέσα από τον εσωτερικό του κόσμο. Θέλει να δημιουργήσει αλλά όλο αυτό δεν μπορεί ακόμα να βγει στην επιφάνεια.  Το δεύτερο δεκαήμερο αυτή την εβδομάδα πιέζεται, ακόμα και αν δείχνει την καλή του πρόθεση δεν μπορεί να αναχαιτίσει  την πίεση από άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία. Οι στόχοι και οι καριέρα σας παίρνουν πολύ ενέργεια, προσέχετε τον εαυτό σας. Μην αποσυντονίζεστε, έχετε την δυνατότητα την επόμενο μήνα να λειτουργήσετε πιο άνετα.  Το τρίτο δεκαήμερο έχει την Αφροδίτη επάνω του που τους κάνει έντονα γοητευτικούς. Στο τέλος της εβδομάδας θα συνειδητοποιήσετε ότι  έχετε δει πολλές φορές τις συμμαχίες σας να διαλύονται ή να διαταράσσονται.  Όμως τώρα έχετε βοήθεια από παρέες, ομάδες κτλ. που ίσως να είναι κάτι τελείως διαφορετικό από οτιδήποτε μέχρι πρότινος.                                                                                                               

Σχετικά