Ανείπωτη τραγωδία! Μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε και η 13χρονη κόρη του

Είναι από τις ειδήσεις που παρακαλάς να μην ισχύουν. Δυστυχώς όμως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Κόμπι Μπράιαντ, ένας από τους παίκτες-θρύλους του ΝΒΑ, που μεσουράνησε με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς στα παρκέ του αμερικανικού μπάσκετ είναι νεκρός.

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα, ο μόλις 41 ετών, Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια, σε δυστύχημα με πτώση ελικοπτέρου, βυθίζοντας στη θλίψη τον παγκόσμιο αθλητισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής τοπική ώρα, ενώ η πυκνή ομίχλη που βρισκόταν στο σημείο δυσχέρανε τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων. 

Έπειτα από την πτώση προκλήθηκε πυρκαγιά και δεν υπήρξαν επιζώντες. Μάρτυρες αναφέρουν ότι δευτερόλεπτα πριν από την πτώση άκουγαν τη μηχανή του ελικοπτέρου να βγάζει μη φυσιολογικούς ήχους.

Ο Αμερικανός επέβαινε σε ελικόπτερο μαζί με άλλα τέσσερα άτομα και αυτό κατέπεσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στην περιοχή της Καλιφόρνια, Καλαμπάσας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους όλοι οι επιβαίνοντες.

Νεκρή και η 13χρονη κόρη του

Όπως αναφέρει το «TMZ» μεταξύ των θυμάτων της συντριβής του ελικοπτέρου είναι και η κόρη του Μπράιαντ, η Gianna Maria-Onore, η οποία ήταν μόλις 13 ετών.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο το μοιραίο ελικόπτερο μετέφερε πατέρα και κόρη στις εγκαταστάσεις της Mamba Academy, όπου η μικρή είχε προπόνηση!

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως κάποια άλλα αμερικανικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι στο μοιραίο ελικόπτερο βρίσκονταν και οι 4 κόρες του Μπράιαντ, ωστόσο αυτή η πληροφορία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τη στιγμή της πτώσης του το ελικόπτερο έκανε έναν πολύ ισχυρό ήχο και δημιούργησε μία πύρινη μπάλα.

Το συγκεκριμένο ελικόπτερο δεν είχε στο ιστορικό του κάποιο άλλο ατύχημα ή δυσλειτουργία ή βλάβη, κάτι που κάνει τους εμπειρογνώμονες που συλλέγουν στοιχεία για το δυστύχημα να είναι πολύ επιφυλακτικοί σε κάθε πρώιμο συμπέρασμα για τα αίτια της τραγωδίας.

Ντοκουμέντα από το σημείο της πτώσης:

Former NBA super star and 5-time NBA champion Kobe Bryant is reportedly among the five people confirmed dead, after the helicopter they were traveling crashed in #Calabasas , Los Angeles. pic.twitter.com/2DYAx2p3yx — News_Executive (@News_Executive) 26 Ιανουαρίου 2020

Σχετικά