Άγιος Νικόλαος – Σύγχρονη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Λιβαδειά

Η επιθυμία μας είναι αυτοί που σας αγάπησαν να είναι υγιείς, ασφαλείς και χαρούμενοι! Με γνώμονα αυτά τα κριτήρια, δημιουργήσαμε ιδιαίτερα προσεγμένους και σύγχρονους χώρους, οι οποίοι εξασφαλίζουν την άψογη φροντίδα, την ασφαλή και άνετη διαμονή των ηλικιωμένων φιλοξενουμένων μας.

Ο διακριτικός τίτλος με τον οποίο λειτουργεί η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων είναι «Άγιος Νικόλαος».

Ο Άγιος της ηρεμίας των θαλασσών, να δίνει ηρεμία και στις ψυχές των ανθρώπων.

Ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων μας οδήγησε να δημιουργήσουμε χώρο κατάλληλο για τη ψυχική, σωματική και πνευματική ευεξία των ηλικιωμένων, που σκοπό έχει την προσφορά υπηρεσιών φροντίδας με έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις, ξεφεύγοντας από την ψυχρή και απρόσωπη αντιμετώπιση.

Παρέχουμε, υγιεινή, άνετη και ασφαλή διαμονή, 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα, κατάλληλη διατροφή, φροντίδα για την ατομική τους καθαριότητα, ιατρική παρακολούθηση και εξασφάλιση συνθηκών ευχάριστης παραμονής και απασχόλησης.

Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων εποπτεύεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής μέριμνας, Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ως προς τους όρους διαβίωσης των περιθαλπτομένων και γενικά την τήρηση των κείμενων διατάξεων.

Γηροκομείο Άγιος Νικόλαος Ι.Κ.Ε.

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

3ο χλμ Λιβαδειάς – Δελφών

τηλ. 2261102476, ΦΑΞ 2261100371, κιν. 6951121722

e-mail: agiosnikolaoscare@gmail.com

Επισκεφθείτε το site μας για να μάθετε περισσότερα  agiosnikolaosike.wordpress.com

Δείτε τη σελίδα μας στο facebook

Σχετικά