Φωνή και οργή λαού στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ για το φιάσκο Αυγενάκη

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις για το διάτρητο σχέδιο εξόντωσης του ΠΑΟΚ με πολιτική απόφαση

Ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησε! Σε ένα εντυπωσιακό σε παλμό και κόσμο συλλαλητήριο, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπροστά στην Καμάρα έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα και διατράνωσαν την οργή και την αγανάκτηση τους για το σχέδιο που εξυφαίνει η επιτροπή Αυγενάκη για την εξόντωση του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, μικρά παιδιά, γυναίκες, γέροντες, απλοί φίλαθλοι και συνδεσμίτες, συγκεντρώθηκαν μαζικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που παρέλυσε από τον όγκο. 

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με τη δυναμική του παρουσία στο ειρηνικό συλλαλητήριο κατέγραψε τον θυμό, την οργή και την απέχθειά του στην προσπάθεια που γίνεται να μείνει μία κηλίδα στην ομάδα του. Αποφασισμένοι με ένα στόμα, μία φωνή για δυναμικές κινητοποιήσεις και συνθήματα εναντίον της Κυβέρνησης και ειδικά εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τις μεθοδεύσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ, έκαναν σαφές πως είναι έτοιμοι να αντιδράσουν και αποθέωσαν τον Ιβάν Σαββίδη.

paok1.jpg
paok2.jpg

Η γνωμοδότηση-σκάνδαλο σε βάρος του ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Αυγενάκη, του ανθρώπου που είναι υπόλογος, προκαλεί πρόβλημα και εκθέτει την Κυβέρνηση δεν θα μείνει αναπάντητη. Οι αντιδράσεις για το διάτρητο σχέδιο – με πολιτική απόφαση – εξόντωσης του ΠΑΟΚ παίρνουν ήδη μορφή χιονοστιβάδας.

paok3.jpg

Σχετικά