ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  3-9/2/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Η Πανσέληνος στον Λέοντα δίνει μια νότα αισιοδοξίας και δημιουργίας.

ΚΡΙΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει έξυπνες ιδέες σε πιθανόν κρυφές συζητήσεις που θα συμμετέχει και αφορούν οικονομικά θέματα,  γιατί πλανιέται το αίσθημα της καχυποψίας.  Η Αφροδίτη μπαίνει στο δεκαήμερο σας και σας κάνει πιο γοητευτικούς και συμπαθείς στους γύρω σας.  Το δεύτερο δεκαήμερο δίνει μεγάλη σημασία στις φιλίες και στις παρέες. Υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον για κοινωνική δράση.  Το τρίτο δεκαήμερο παρότι έχετε ανασφάλειες στο συναισθηματικό κομμάτι, άνθρωποι με κύρος θα σας στηρίξουν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αισθανθείτε  μεγαλύτερη ασφάλεια, τουλάχιστον κοινωνικά. Η Πανσέληνος είναι θετική, σας προτρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί, ερωτικοί και αισιόδοξοι.

ΤΑΥΡΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο ξαφνιάζει τους ομοϊδεάτες και τις παρέες του με τον τρόπο που επικοινωνεί ή από την άλλη οι ίδιοι έχουν ευχάριστα νέα από τους φίλους τους. Ο Ερμής βοηθά στις συνεργασίες με συλλόγους, εταιρίες, ομάδες κτλ. Κρυφές συναισθηματικές ή οικονομικές  σχέσεις. Το δεύτερο δεκαήμερο, με τον Δία να τον ευνοεί, μπορεί να κάνει ταξίδια και να προωθήσει σχέδια και στόχους με γνώμονα την αισιοδοξία. Δίνετε την δέουσα προσοχή στην καριέρα και στην κοινωνική καταξίωση.  Το τρίτο δεκαήμερο αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια στα πλαίσια μιας ομάδας, που κατανοεί τις ιδέες σας και προωθεί με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα τους στόχους σας. Η Πανσέληνος σας βάζει να σκεφτείτε τις προτεραιότητες που έχετε στην ζωή σας. Η καριέρα και η οικογένεια σας διεκδικούν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ.   Το πρώτο δεκαήμερο, θα έχει ξαφνικές ανατροπές σε συζητήσεις που φαίνονται θετικές σε επαγγελματικά θέματα, αλλά πρέπει να διερευνηθούν τα κίνητρα. Έντονη κινητικότητα και συζητήσεις για τους στόχους σας και την κοινωνική σας άνοδο.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει εύνοια στο να επεκταθεί σε χρηματοοικονομικά θέματα, καλό θα είναι να αποφεύγονται οι υπερβολές. Βρείτε χρόνο για να ταξιδέψετε ή να ανοίξετε τους ορίζοντές σας με φιλοσοφική διάθεση. Αν είστε σπουδαστές επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας εκεί, για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.  Το  τρίτο δεκαήμερο δέχεται την στήριξη από άτομα κύρους ή άτομα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Κρατήστε χαμηλούς τόνους ακόμα και αν σας προκαλέσουν ο/η σύντροφος ή οι συνεργάτες σας. Η Πανσέληνος φωτίζει την κοινωνικής σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο συζητά για τα σχέδια του και βρίσκει ανέλπιστα ανταπόκριση από τα μέλη της ομάδας ή της παρέας που συμμετέχει. Επωφεληθείτε από το φιλική στάση που κρατούν οι ανώτεροι σας στον επαγγελματικό στίβο.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την εύνοια από τον/την σύντροφο και τους συνέταιρους. Εάν θέλετε να κάνετε μία συνεργασία που θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε, τολμήσετε να την συνάψετε πριν τις 15/2.  Το τρίτο δεκαήμερο θα σταθεροποιήσει σχέσεις. Μπορεί να πρόκειται για μία σχέση συναισθηματική  ή για την σταθεροποίηση ενός στόχου. Κάποιοι από εσάς, με τον Πλούτωνα απέναντι σας, αναγκαστικά θα κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις στις σχέσεις για να προχωρήσετε μπροστά. Η Πανσέληνος σας προτρέπει να δώσετε έμφαση σε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ.   Το πρώτο δεκαήμερο ίσως κάνει συζητήσεις που αφορούν την καριέρα σε οικονομικό επίπεδο, οι πληροφορίες που θα πάρετε από πηγές με οικονομικά συμφέροντα θα είναι απρόσμενες. Πράξτε με σύνεση.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια πιο ουδέτερη εβδομάδα. Θα δώσετε μεγάλη έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις. Μία συνεργασία ή ο/η σύντροφό σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο.  Το τρίτο δεκαήμερο αισθάνεται την σιγουριά στο χώρο εργασίας, όπως και την οικονομική σιγουριά από χρήματα τρίτων. Πιθανό μπόνους για την εργασία σας. Στηριχτείτε σε ανθρώπους που έχουν κύρος στον χώρο εργασίας. Η Πανσέληνος φέρνει στο επίκεντρο τις προσωπικές σας σχέσεις, αναρωτιέστε πολλές φορές κατά πόσο συμβαδίζετε με τον/την σύντροφο ή τους σημαντικούς ανθρώπους για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε νέα από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Η επικοινωνία με τους δικού σας ανθρώπους θα είναι έντονη αλλά αισιόδοξη. Μπορεί να κάνετε μια συνεργασία που δεν το περιμένατε.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την βοήθεια του Δία σε δημιουργικά σχέδια. Όμως και από συναισθηματικής άποψης σας δίνονται ευκαιρίες, εκμεταλλευτείτε ανάλογα με την περίπτωση. Η καθημερινότητα σας παίρνει αρκετή ενέργεια, όπως και ο χώρος εργασίας.  Το τρίτο δεκαήμερο σταθεροποιεί ερωτικές σχέσεις που αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ίσως μια αλλαγή προς ένα καινούργιο τρόπο συμβίωσης. Συνεργασίες για δημιουργικά εγχειρήματα. Η Πανσέληνός φωτίζει το κομμάτι στης υγείας και της εσωστρέφειας που απορρέει από ανασφάλεια, φροντίστε να ισορροπήσετε.  

ΖΥΓΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο είναι επικεντρωμένο σε θέματα εργασίας, πολλές συζητήσεις και πληροφορίες σας εκπλήσσουν. Προσοχή σε ειδήσεις που θα σας ξαφνιάσουν σε οικονομικό επίπεδο, αν χειριστείτε σωστά τα νέα δεδομένα θα είναι προς το συμφέρον σας.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την ανάγκη να αισθανθεί λίγο πιο αισιόδοξα, ας αφήσει λίγο τα δύσκολα και ας διασκεδάσει. Η δημιουργία και τα παιδιά θα είναι στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα.  Στο τρίτο δεκαήμερο  θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σταθεροποιούνται, έτσι και η καθημερινότητα γίνετε πιο ανάλαφρη. Ο Πλούτωνας δείχνει την πίεση που έχετε από την οικογένεια ή από προβλήματα με ακίνητα. Κάποια πράγματα θα αλλάξουν σε βάθος χρόνου. Η Πανσέληνος είναι θετική προς εσάς γιατί φωτίζει τις κοινωνικές συναναστροφές που τόσο έχετε ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο, είναι πολύ κοινωνικό αυτό το διάστημα. Υπάρχει εύνοια σε γραπτό και προφορικό λόγο. Το φλερτ δεν θα λείψει. Μάλιστα μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα για μία σχέση ή συνεργασία.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει τον Δία που όλο αυτό το διάστημα θα τον βοηθά στην εκπαίδευση, στην διδασκαλία κτλ. Όμως θα βλέπει και την δεκτικότητα που του δείχνει  ο περίγυρός του (συγγενείς, φίλοι κτλ.). Η οικογένεια και τα θέματα του σπιτιού θα τους απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα.  Το τρίτο δεκαήμερο έχει μία πολύ ευνοϊκή όψη στο πλανητικό σκηνικό που πρέπει να το κινητοποιήσει. Είναι η κατάλληλη εποχή να παλέψετε για κάτι που πολύ καιρό ζητούσατε, η δημιουργία είναι το μεγάλο σας ατού. Εκτός από μία ερωτική σχέση που μπορεί να σταθεροποιηθεί, μπορεί να έχετε και χαρά από νεαρά άτομα ή από παιδιά. Η Πανσέληνος τονίζει τις διαφορές της οικογένειας από τους δικούς σας στόχους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο έχει συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα σπιτιού. Η καθημερινότητα θα έχει μια ευχάριστη νότα, μετά από κάποιο νέο που θα σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε. Η Αφροδίτη μετά τις 7/2 αναπτερώνει την ερωτική σας ζωή.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Όμως θέματα συγγενών ή φίλων θα σας απασχολήσουν. Τα οικονομικά σας έχουν αρχίσει ήδη να φτιάχνουν, η περίοδος των «ισχνών αγελάδων» πέρασε.  Το τρίτο δεκαήμερο έχει ακόμα θέματα στον τομέα των οικονομικών, προσπαθεί να σταθεροποιήσει τα έσοδα του. Αυτή την εβδομάδα όμως θα έχει την βοήθεια από την οικογένεια ή από ένα ακίνητο που μπορεί να αποφέρει κέρδη. Σε άλλη περίπτωση η αγάπη των οικείων προσώπων, σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος σας ωθεί να φύγετε από τα καθιερωμένα, να περνάτε λίγο πιο ξέγνοιαστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο με τον Ουρανό να φέρνει απρόσμενους ανθρώπους και απρόσμενα γεγονότα στην ζωή σας, ανανεώνεστε. Αυτή την εβδομάδα ένα ευχάριστο νέο ή μια συνάντηση θα σας φτιάξουν την διάθεση. Μπορεί να είναι μια έξυπνη ιδέα προς υλοποίηση ή ένα ερωτικό κάλεσμα. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης και της ανώτερης γνώσης, που το βοηθά σε κάθε δημιουργικό εγχείρημα. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την εβδομάδα είναι τα οικονομικά, δίνετε έμφαση στο να ισορροπήσετε τα έσοδα και τα έξοδα.  Το τρίτο δεκαήμερο εκτός από την ολική του μεταμόρφωση με την επιρροή του Πλούτωνα σε βάθος χρόνου, αυτή την εβδομάδα θα έχετε μία απίστευτη δημιουργική διάθεση. Η σταθεροποίηση των σχέσεων με το περιβάλλον είναι σημαντική. Εύνοια σε γραπτά και επικοινωνία. Η Πανσέληνος έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά σας, φροντίστε τις εκκρεμότητες σε τρίτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει συζητήσεις και μετακινήσεις για οικονομικά θέματα. Ευχάριστα νέα από οικεία πρόσωπα που σας βοηθάνε στην διευθέτηση των υποχρεώσεων σας, μπορεί να είναι θετικά νέα για ένα ακίνητο.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει έντονη ζωτικότητα και αισιοδοξία, είναι η περίοδος των γενεθλίων σας (Χρόνια πολλά!). Η εβδομάδα γενικά είναι ουδέτερη όμως εσείς αντανακλάτε έντονα την προσωπικότητά σας στους γύρω σας.  Το τρίτο δεκαήμερο έχει την Πανσέληνο απέναντί του που το διχάζει μεταξύ των δικών του θέλω και των άλλων. Στα οικονομικά θα υπάρχει θετική εξέλιξη, αλλά τα έσοδα θα είναι αμφιλεγόμενα ή κρυφά. Ο Πλούτωνας εκτός από τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, σας δίνει αυτή την περίοδο και μία «υπόγεια» δύναμη.

ΙΧΘΥΕΣ.   Το πρώτο δεκαήμερο έχει τον Ερμή τον πλανήτη της επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση είστε αεικίνητοι, εύστροφοι. Τα νέα που λαμβάνετε είναι θετικά αλλά και ότι εσείς λέτε εκ λαμβάνονται ευχάριστα από τον περίγυρο σας. Συναντήσεις και μετακινήσεις ευχάριστες.  Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει ουδέτερη εβδομάδα. Η τύχη  σας όλο αυτό το διάστημα προέρχεται από ένα κύκλο ανθρώπων που μόνο θετικά τίθεται προς εσάς, επωφεληθείτε από ομάδες, συλλόγους κτλ.  Το τρίτο δεκαήμερο εκτός από έντονη κούραση σε θέματα καριέρας, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να το απασχολεί. Κατόπιν πιέσεων  από παρέες/ομάδες κ.τ.λ. θα αποκτήσετε συγκρότηση, που θα χαίρει το σεβασμό των άλλων. Γίνεστε αγαπητοί και αισθάνονται οι άλλοι ασφάλεια μαζί σας. Η Πανσέληνος σας δείχνει ότι πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή στην ψυχική και σωματική σας υγεία.                                                                     

Σχετικά