Παράδοση- Παραλαβή για την Επιτροπή Τουρισμού Δήμου Θηβαίων

Την πρώτη τους συνεδρίαση πραγματοποίησαν τα νέα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Θηβαίων, τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, στο παλαιό Δημαρχείο, προκειμένου να συζητήσουν τις δράσεις και τους θεματικούς άξονες που θ’ απασχολήσουν την Επιτροπή και θα συμπεριληφθούν στο Πρόγραμμα του ’20.

Η Πρόεδρος κα Ευαγγελία Τζουβελέκη- Ρεπούσκου, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο της απερχόμενης Επιτροπής, υπό την Προεδρία του κ. Δημήτρη Κουτσοδήμου, προσκάλεσε στη συνεδρίαση όλα τα πρώην μέλη της Επιτροπής, η θητεία των οποίων ολοκληρώθηκε αλλά και τους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, τους Προέδρους και τα Μέλη των Κοινοτήτων του Δήμου καθώς και τα μέλη του ΤΟΣΥΝ. Έδωσε δε τον λόγο σε όλους τους παρευρισκόμενους προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη του τόπου, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα της συνέργειας.

Η Πρόεδρος κάλεσε τα μέλη να καταθέσουν και εγγράφως τις προτάσεις τους το συντομότερο, ώστε να συγκληθεί εκ νέου η Επιτροπή και να καταρτίσει το Πρόγραμμα Δράσεων 2020, το οποίο θα κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη σχετικής απόφασης και στη συνέχεια στον ΕΟΤ.

Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν:

• τα τακτικά μέλη : Κατσιμίχα Μαρίνα, Δαγδελένης Απόστολος, Νόκα Αθηνά, Θεορώδου Στυλιανός, Γκέλης Βασίλειος, Καραμαγκιώλης Σωτήρης, Ζυγούρη Μαρία, Χρήστου Ζωγραφιά, Ε. Καφέ και Νίκας Χαράλαμπος

• τα αναπληρωματικά μέλη: Χαρέμης Κων/νος (Πρόεδρος Δ.Σ.), Καλαμιώτης Σταμάτης (Πρόεδρος ΔΟΘ), Τραμπάκουλος Ηλίας (Επικεφαλής Ελάσσονος Μειοψηφίας Δ.Σ), Δημόπουλος Στέφανος, Καραμαγκιώλης Μενέλαος και Γκέλης Άγγελος.

• Ο πρώην Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού Δημήτρης Κουτσοδήμος, ο πρώην Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου και πρώην μέλος της Επιτροπής Νίκος Στρατέλος και ο Γιώργος Κατσέλης επίσης πρώην μέλος της Επιτροπής

• Ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Δ.Σ. Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θήβας Γιώργος Γελέκας και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Σταματόπουλος Φώτης και Αναστασίου Κώστας και ο Πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Στάντζος Μάριος.

Σχετικά